Szívesen ismerkednék kedves, ápolt párokkal vagy hölgyekkel Szentendre–Visegrád–Esztergom környékéről. Közvetlen, diszkrét férfi vagyok, aki szereti a kellemes társaságot, a barátkozást és a masszázst. Nyitott vagyok könnyed, jó hangulatú találkozásokra, beszélgetésre, közös programokra. Ha szimpatikus vagyok, írj üzenetet.”
Hosszútávra keresek Nyíregyházi párt. Magas igényes pasi vagyok.
Sziasztok!Párokkal ismerkednék Bp. és környékén.Hármas együtlétekre heteró alapon,Kis tapasztalatal rendelkezném..de ezt szivesen gyarapitanám smile Felkeltettem a szimpátiát várom leveletek.Privátban mesélek magamrol,képeket is küldök.Egy 40es ápolt,diszkrét,figyelmes férfi.
Sziasztok! Hosszú távra keresek Párrt!! Előre is köszönöm ha írsz!!
Sziasztok!
Diszkrét, baràtsàgos pàrnàl hàzibaràt lennék.
Diszkrét, baràtsàgos pàrnàl hàzibaràt lennék.
Sziasztok! December 13.án reggel 9:00tol 15:00ig szívesen fogadnék párokat hölgyet Székesfehérváron! Eddig úgy néz ki hogy én plusz egy pár már vagyunk! Természetesen akor lesz tuti mikor mindenki eljönni a talira! 36 éves igényes potens tapasztalt vagyok! Képeim vannak fent az adatlapomon
Hú ba! Az tényleg nagy!
(Ez egy válasz szufa üzenetére (2025. 12. 10. szerda 10:04), amit ide kattintva olvashatsz)
Házibarát lennék hosszútávra csakis ! Mindenki -mindenkivel alapon
Dunaújváros és közvetlen környéke !! Max 5-10 km ! 51 éves vagyok és nem vékony
diszkrét vagyok ezt el is várom ! Üdv
Dunaújváros és közvetlen környéke !! Max 5-10 km ! 51 éves vagyok és nem vékony
diszkrét vagyok ezt el is várom ! Üdv
Nagy mérettel keresek
Sziasztok! Valós, találkozni is vágyó partnert, partnereket keresek. 40-es igényes és ápolt Magyar férfi vagyok. Minél kevesebb a tabu, annál jobb! Ha számít az intim 21/6
Ápolt diszkrét negyvenes egyedülálló férfi vagyok. Kölcsönös kényeztetésre keresem partnerem. Olyan kedves szenvedélyes nőt esetleg párt keresek izgalmas együttlétekre állandó kapcsolatra,aki nem a Reptéri & Szépvölgyi többes találkozókat kedveli ,de egy egyedülálló férfivel szívesen ismerkedne-kalandozna.
Komoly cuckold párt keresek, ahol a férj élvezi mikor a feleséget,(baratnőt) előtte dugják.
Szeretem látni hogy a másik élvezi, komoly Bull vagyok nagy fantáziaval és farokal(20 cm).
Gyor kornyékrol vagyok de utazni nem gond. Csak komolyan keresek. Helyem van.
Aki talizni szeretne csak az írjon.
Szeretem látni hogy a másik élvezi, komoly Bull vagyok nagy fantáziaval és farokal(20 cm).
Gyor kornyékrol vagyok de utazni nem gond. Csak komolyan keresek. Helyem van.
Aki talizni szeretne csak az írjon.
Szia , Sziasztok !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol, akiknél az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol, akiknél az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !
Sziasztok
Házibarát szeretnék lenni egy olyan Párnál akik szimpátia esetén hosszabb távon szeretnének egy Házibarátot
Házibarát szeretnék lenni egy olyan Párnál akik szimpátia esetén hosszabb távon szeretnének egy Házibarátot
Sziasztok kèt pasi pàrokhoz csatlakozna a hölgy örömère csak hetero alapon.45 46 èves pasik vagyunk lehetöleg Pest megyèben.
Sziasztok!A héten pár vagy bi pasi Veszprém környékén?Uni/passzív szerep izgatna, helyem van!Írjatok
Sziasztok, hölgyhöz/párhoz csatlakoznék a társkereső profilomban leírtak alapján. Ha felkeltettem érdeklődésetek írjatok üzit
Intelligens ,diszkrét házaspár nagyfarkú házibarátja lennék . N
Sziasztok. Középkorú Férfi vagyok. Kifejezetten szerepjáték kedvelő Nálam Idősebb vagy Fiatalabb Hölgyet vagy Párt szeretnék megismerni!
Sziasztok kiskunhalas és környékéről párt keresek

Elizaveta