Sziasztok! Budapesti 45+os férfit keresünk, aki minimum178 cm magas, és fogadni tud minket! A Kedvesemet, akár több pasi is kényeztetheti!
Sziasztok.
Igényes, 45 éves, diplomás (nem független, Komárom környékéről...) férfiként keresek kedves, igényes házaspárt ésszerű távolságból, kizárólag hosszútávra...
Olyan párt keresek, akik a finom dolgokat kedvelik. Szeretek udvarolni, a hölgyet meghódítani. Hosszútávú kapcsolaton belül egyfajta jóbarátság kialakítása lenne a cél, az ágyban pedig játékos, finom, lassú, elnyújtott szex, hosszú előjáték és sok élvezés.
Amit kínálni tudok: maximális igényesség, intelligencia, finom puha és ápolt kezek, játékos nyelv, formás farok, intenzív élvezés és rengeteg forró sperma...
Van tapasztalatom a hármas szexben, tudom hol a helyem egy ilyen kapcsolatban...
Egyeztetés után, hétvégente, péntek/szombat esténként érek rá...
Igényes, 45 éves, diplomás (nem független, Komárom környékéről...) férfiként keresek kedves, igényes házaspárt ésszerű távolságból, kizárólag hosszútávra...
Olyan párt keresek, akik a finom dolgokat kedvelik. Szeretek udvarolni, a hölgyet meghódítani. Hosszútávú kapcsolaton belül egyfajta jóbarátság kialakítása lenne a cél, az ágyban pedig játékos, finom, lassú, elnyújtott szex, hosszú előjáték és sok élvezés.
Amit kínálni tudok: maximális igényesség, intelligencia, finom puha és ápolt kezek, játékos nyelv, formás farok, intenzív élvezés és rengeteg forró sperma...
Van tapasztalatom a hármas szexben, tudom hol a helyem egy ilyen kapcsolatban...
Egyeztetés után, hétvégente, péntek/szombat esténként érek rá...
Sziasztok Eger és környékén házibarát állást keresek.
Sziasztok! Békéscsabán párnak lennék házibarátja...
Ápolt diszkrét negyvenes egyedülálló férfi vagyok. Kölcsönös kényeztetésre keresem partnerem. Olyan kedves szenvedélyes nőt esetleg párt keresek izgalmas együttlétekre állandó kapcsolatra,aki nem a Reptéri & Szépvölgyi többes találkozókat kedveli ,de egy egyedülálló férfivel szívesen ismerkedne-kalandozna.
Sziasztok! Engem érdekelne ez a lehetőség. Üdv: Attila
(Ez egy válasz Istvan1993bp üzenetére (2025. 12. 12. péntek 06:49), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok, futó cipos after ?
(Ez egy válasz Istvan1993bp üzenetére (2025. 12. 12. péntek 06:49), amit ide kattintva olvashatsz)
Üdv mindenkit hazibarat állást keresek,többit privinn
Szia , sziasztok !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Mára keresünk ápolt, diszkrét pasit 3-as vagy cuckoldra!
Sziasztok.Párt keresek!
Szívesen ismerkednék kedves, ápolt párokkal vagy hölgyekkel Szentendre–Visegrád–Esztergom környékéről. Közvetlen, diszkrét férfi vagyok, aki szereti a kellemes társaságot, a barátkozást és a masszázst. Nyitott vagyok könnyed, jó hangulatú találkozásokra, beszélgetésre, közös programokra. Ha szimpatikus vagyok, írj üzenetet.”
Szigetszentmiklós és közvetlen közelében Párral szeretnék ismerkedni....
Megismerkednék egy olyan sráccal,úrral aki már régóta szeretné kipróbálni milyen lehet egy fiúval együtt hokizni,megérinteni a farkát vagy még kicsit többet...csak amit mindketten szeretnénk.Igényes ápolt vékony de sportos srác vagyok.Helyem van Pestmegyében.Kérlek akkor irj ha valóban szeretnél találkozni.Köszönöm!
A mai este folyamán Budapest és környékén párokat kukkolnék vagy csatlakoznék hozzájuk!
Helyem van, utazni tudok. Viber, Whatsapp, Google chat van.
Írjatok bátran!
Helyem van, utazni tudok. Viber, Whatsapp, Google chat van.
Írjatok bátran!
Nagy mérettel keresek képek a társkeresőben _)
Szabolcsban házibaratkent kényeztető masszázsra keresek érett izgató hölgyet!
Extra ha Roma az illető hölgy!
Képzett masszőr vagyok!
Extra ha Roma az illető hölgy!
Képzett masszőr vagyok!
nagy mérettel keresek
Szívesen ismerkednék kedves, ápolt párokkal vagy hölgyekkel Szentendre–Visegrád–Esztergom környékéről. Közvetlen, diszkrét férfi vagyok, aki szereti a kellemes társaságot, a barátkozást és a masszázst. Nyitott vagyok könnyed, jó hangulatú találkozásokra, beszélgetésre, közös programokra. Ha szimpatikus vagyok, írj üzenetet.”
Hosszútávra keresek Nyíregyházi párt. Magas igényes pasi vagyok.

Shay Laren