Sziasztok!
Diszkrét, baràtsàgos, bi férfitagu pàrral ismerkednék.
Diszkrét, baràtsàgos, bi férfitagu pàrral ismerkednék.
Sziasztok !
Jövőhét péntekre (2025.12.19.) keresünk blowbang bulira igényes hetero pasikat. Helyileg Budapesten lenne a huncutkodás. Fotó nélküli adatlappal kérlek ne is fáradj... Ha úgy gondolod, hogy írsz nekünk, azt privát üzenetben tedd !
Jövőhét péntekre (2025.12.19.) keresünk blowbang bulira igényes hetero pasikat. Helyileg Budapesten lenne a huncutkodás. Fotó nélküli adatlappal kérlek ne is fáradj... Ha úgy gondolod, hogy írsz nekünk, azt privát üzenetben tedd !
Sziasztok!
Szívesen szereznék hármasban vagy többesben tapasztalatot, hetero alapon, és kényeztetnék szexi lányt.
Érdeklődő és törődő, odafigyelő kultúremberként, nyitottan az izgalmas kölcsönös örömszerző élményekre.
Budapesti vagyok, de tudok utazni.
Szívesen szereznék hármasban vagy többesben tapasztalatot, hetero alapon, és kényeztetnék szexi lányt.
Érdeklődő és törődő, odafigyelő kultúremberként, nyitottan az izgalmas kölcsönös örömszerző élményekre.
Budapesti vagyok, de tudok utazni.
Sziasztok engem érdekelne
(Ez egy válasz Gaborello üzenetére (2025. 12. 13. szombat 01:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 12. 13. szombat 01:06
Egy házibarátot keresünk , aki 50+ os. Pest megyében lakik,és mobilis. Tud utazni. Megbízható férfit keresünk. Előny ha nem vagy független,és enyhe bi vagy. De nem kizáró ok ha nem.
Sziasztok!
Élvezetes szép napot mindenkinek
Adatlapom nyilvános, látni lehet rólam képeket, videokat is.
Amiket írtam megtörtént eseményen alapulnak, ha szipatikus
és ilyes kapcsolatra vágysz, írj nekem és megvalósíton amire vágysz, vágytok.
Merj nekem írni hogy megélhess mindent.
Szép napot.
Adatlapom nyilvános, látni lehet rólam képeket, videokat is.
Amiket írtam megtörtént eseményen alapulnak, ha szipatikus
és ilyes kapcsolatra vágysz, írj nekem és megvalósíton amire vágysz, vágytok.
Merj nekem írni hogy megélhess mindent.
Szép napot.
Sziasztok! Párhoz csatlakoznék,akár hosszabb tábon is! Eger és 100 km-es körzete.
Sziasztok! Valós, találkozni is vágyó partnert, partnereket keresek. 40-es igényes és ápolt Magyar férfi vagyok. Minél kevesebb a tabu, annál jobb! Ha számít az intim 21/6
Sopronban ismerkednék
Érdekel
(Ez egy válasz Gaborello üzenetére (2025. 12. 13. szombat 01:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 12. 13. szombat 01:06
Egy házibarátot keresünk , aki 50+ os. Pest megyében lakik,és mobilis. Tud utazni. Megbízható férfit keresünk. Előny ha nem vagy független,és enyhe bi vagy. De nem kizáró ok ha nem.
Pár igényes hölgy tagjának kényeztető masszírozását házibarátként vállalom.!!
Képzett masszőr Szabolcsban.
Pár igényes hölgy tagjának kényeztető masszírozását házibarátként vállalom.!!
Extra potens , megbizható , diszkrét pasi keres Nőt , párt. Nyíregyháza
Szigetszentmiklós és közvetlen közelében Párral szeretnék ismerkedni....
A mai este folyamán Budapest és környékén párokat kukkolnék vagy csatlakoznék hozzájuk!
Helyem van, utazni tudok. Viber, Whatsapp, Google chat van.
Írjatok bátran!
Helyem van, utazni tudok. Viber, Whatsapp, Google chat van.
Írjatok bátran!
Sziasztok! Budapesti 45+os férfit keresünk, aki minimum178 cm magas, és fogadni tud minket! A Kedvesemet, akár több pasi is kényeztetheti!
Sziasztok.
Igényes, 45 éves, diplomás (nem független, Komárom környékéről...) férfiként keresek kedves, igényes házaspárt ésszerű távolságból, kizárólag hosszútávra...
Olyan párt keresek, akik a finom dolgokat kedvelik. Szeretek udvarolni, a hölgyet meghódítani. Hosszútávú kapcsolaton belül egyfajta jóbarátság kialakítása lenne a cél, az ágyban pedig játékos, finom, lassú, elnyújtott szex, hosszú előjáték és sok élvezés.
Amit kínálni tudok: maximális igényesség, intelligencia, finom puha és ápolt kezek, játékos nyelv, formás farok, intenzív élvezés és rengeteg forró sperma...
Van tapasztalatom a hármas szexben, tudom hol a helyem egy ilyen kapcsolatban...
Egyeztetés után, hétvégente, péntek/szombat esténként érek rá...
Igényes, 45 éves, diplomás (nem független, Komárom környékéről...) férfiként keresek kedves, igényes házaspárt ésszerű távolságból, kizárólag hosszútávra...
Olyan párt keresek, akik a finom dolgokat kedvelik. Szeretek udvarolni, a hölgyet meghódítani. Hosszútávú kapcsolaton belül egyfajta jóbarátság kialakítása lenne a cél, az ágyban pedig játékos, finom, lassú, elnyújtott szex, hosszú előjáték és sok élvezés.
Amit kínálni tudok: maximális igényesség, intelligencia, finom puha és ápolt kezek, játékos nyelv, formás farok, intenzív élvezés és rengeteg forró sperma...
Van tapasztalatom a hármas szexben, tudom hol a helyem egy ilyen kapcsolatban...
Egyeztetés után, hétvégente, péntek/szombat esténként érek rá...
Sziasztok Eger és környékén házibarát állást keresek.
Sziasztok! Békéscsabán párnak lennék házibarátja...

Mezopar
Michaela Krcmová