Ma este ismerkednék MINDENKI örömére Veszprém környékén.
Szia , Sziasztok !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol, akiknél az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !
polt diszkrét negyvenes egyedülálló férfi vagyok. Kölcsönös kényeztetésre keresem partnerem. Olyan kedves szenvedélyes nőt esetleg párt keresek izgalmas együttlétekre állandó kapcsolatra,aki nem a Reptéri & Szépvölgyi többes találkozókat kedveli ,de egy egyedülálló férfivel szívesen ismerkedne-kalandozna.
Bi beállítottságú férfit keresünk közös élvezetekhez.
Sziasztok!Párokkal ismerkednék Bp. és környékén.Hármas együtlétekre heteró alapon,Kis tapasztalatal rendelkezném..de ezt szivesen gyarapitanám smile Felkeltettem a szimpátiát várom leveletek.Privátban mesélek magamrol,képeket is küldök.Egy 40es ápolt,diszkrét,figyelmes férfi.
Házibarát lennék hosszútávra csakis ! Mindenki -mindenkivel alapon / vagy egy hölgyet aki velem együtt benne lenne ilyen -olyan párcserés szexben / Dunaújváros és közvetlen környéke !! Max 5-10 km ! 51 éves vagyok és nem nádszál vékony /diszkrét vagyok de ezt el is várom ! Üdv / párokat is kukkolnék szex közben akár be is szállnék vagy csak néző lennék akit ez izgat így /izgat a terhes szex / kismama szex csöpögő tejes cicik / spermás játékok és pisi szex is a kedvencem / csak . privátba írj ! No homo [#lookaround
]
]
Sziasztok! Egri férfiként párok házibarátja lennék!
Sziasztok !Kifejezetten orál centrikus Pasi vagyok !
Hölgyekkel - Párokkal szeretnék ismerkedni!
Imádok puncit nyalni !
Imádom ,ha a számra ülve alaposan ki nyalatod a nedves puncid !!!
Hölgyekkel - Párokkal szeretnék ismerkedni!
Imádok puncit nyalni !
Imádom ,ha a számra ülve alaposan ki nyalatod a nedves puncid !!!
Szia , Sziasztok !
KIZÁRÓLAG 30 alatti izmos fiú jelentkezèsèt várjuk a párommal.
Ha más ír tiltás
Ha más ír tiltás
Ma este fogadnék párt-biszex párt délpesten, akár szauna lehetőséggel....
polt diszkrét negyvenes egyedülálló férfi vagyok. Kölcsönös kényeztetésre keresem partnerem. Olyan kedves szenvedélyes nőt esetleg párt keresek izgalmas együttlétekre állandó kapcsolatra,aki nem a Reptéri & Szépvölgyi többes találkozókat kedveli ,de egy egyedülálló férfivel szívesen ismerkedne-kalandozna.
Budapest és környékén párokat kukkolnék vagy csatlakoznék hozzájuk!
Helyem van, utazni tudok. Viber, Whatsapp, Google chat van.
Írjatok bátran!
Helyem van, utazni tudok. Viber, Whatsapp, Google chat van.
Írjatok bátran!
Igényes , intelligens férfi Nyíregyházán nőt , kényeztetne, vagy párt keres hetero alapon
Szigetszentmiklós és közvetlen közelében Párral szeretnék ismerkedni....
Sziasztok! Adatlapom szerint partnerem keresem
Csak bátran!
Csak bátran!
Szívesen ismerkednék kedves, ápolt párokkal vagy hölgyekkel Szentendre–Visegrád–Esztergom környékéről. Közvetlen, diszkrét férfi vagyok, aki szereti a kellemes társaságot, a barátkozást és a masszázst. Nyitott vagyok könnyed, jó hangulatú találkozásokra, beszélgetésre, közös programokra. Ha szimpatikus vagyok, írj üzenetet.”
Házibarát lennék hosszútávra csakis ! Mindenki -mindenkivel alapon / vagy egy hölgyet aki velem együtt benne lenne ilyen -olyan párcserés szexben / Dunaújváros és közvetlen környéke !! Max 5-10 km ! 51 éves vagyok és nem nádszál vékony /diszkrét vagyok de ezt el is várom ! Üdv / párokat is kukkolnék szex közben akár be is szállnék vagy csak néző lennék akit ez izgat így /izgat a terhes szex / kismama szex csöpögő tejes cicik / spermás játékok és pisi szex is a kedvencem / ….csak . privátba írj !! No homo
Sziasztok! Párként keressük harmadik felünket
Szeretnénk kicsit kilépni a komfort zónákból, tágítani a látókörünket, feszegetni határainkat....ha úgy érzed te vagy az a pasi, aki ebben partner lenne írj ránk! Max 45 éves korig !
Szeretnénk kicsit kilépni a komfort zónákból, tágítani a látókörünket, feszegetni határainkat....ha úgy érzed te vagy az a pasi, aki ebben partner lenne írj ránk! Max 45 éves korig !
Sziasztok!
Hàzibaràtja lennék baràtsàgos, diszkrét pàrnak.
Hàzibaràtja lennék baràtsàgos, diszkrét pàrnak.