Házibarát lennék hosszútávra csakis ! Mindenki -mindenkivel alapon / vagy egy hölgyet aki velem együtt benne lenne ilyen -olyan párcserés szexben / Dunaújváros és közvetlen környéke !! Max 5-10 km ! 51 éves vagyok és nem nádszál vékony /diszkrét vagyok de ezt el is várom ! Üdv / párokat is kukkolnék szex közben akár be is szállnék vagy csak néző lennék akit ez izgat így /izgat a terhes szex / kismama szex csöpögő tejes cicik / spermás játékok és pisi szex is a kedvencem / csak . privátba írj ! No homo !
Sziasztok!
Diszkrét, szolid de nagyon àpolt pàr baràtja lennék.
Diszkrét, szolid de nagyon àpolt pàr baràtja lennék.
sziasztok lányok hőlgyek ismerkednék bármiben bennevagyok. Havalamit nemkapsz meg othon vagy csak unod a megszokást irj. Esetleg férjed barátod elhanyagol vagy kiprobálnál valami ujat én benevagyok. webcam arcnélkül névnélkül titkos kapcsolat.
Szívesen ismerkednék kedves, ápolt párokkal vagy hölgyekkel Szentendre–Visegrád–Esztergom környékéről. Közvetlen, diszkrét férfi vagyok, aki szereti a kellemes társaságot, a barátkozást és a masszázst. Nyitott vagyok könnyed, jó hangulatú találkozásokra, beszélgetésre, közös programokra. Ha szimpatikus vagyok, írj üzenetet.”
Szigetszentmiklós és közvetlen közelében Párral szeretnék ismerkedni....
Ápolt diszkrét negyvenes egyedülálló férfi vagyok. Kölcsönös kényeztetésre keresem partnerem. Olyan kedves szenvedélyes nőt esetleg párt keresek izgalmas együttlétekre állandó kapcsolatra,aki nem a Reptéri & Szépvölgyi többes találkozókat kedveli ,de egy egyedülálló férfivel szívesen ismerkedne-kalandozna.
Nagy méretű srácként keresek párt, vagy nőt. Helyem van.
Sziasztok, csatlakoznék párhoz/ hölgyhöz hetero alapon. Imádok kényeztetni, masszírozni. Izgatnak esetleg a szerepjátékok, tetszene ha a feleséged elkapná egy gls futár, vagy a villanyszerelő? Lehetek a nőgyógyásza is :P vagy akár a masszőr akinek a keze más utakra téved
amit csak szeretnétek. Nagyon régi vágyam kipróbálni hármasban. Ha felkeltettem érdeklődésed/ érdeklődésetek és ráértek csütörtök este, keressetek
amit csak szeretnétek. Nagyon régi vágyam kipróbálni hármasban. Ha felkeltettem érdeklődésed/ érdeklődésetek és ráértek csütörtök este, keressetek
Adatlapom szerint ismerkednék
Szia , Sziasztok !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol, akiknél az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol, akiknél az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !
Feleség örömének fokozására keresünk elsősorban hetero párt, esetleg hetero pasit
Sziasztok! Diszkrét párnak szívesen lennék HÁZIBARÁTJA! Heves,Borsod,Szolnok megye.
.......közös szilveszter!?
.......közös szilveszter!?
Sziasztok! Diszkrét párnak lennék HÁZIBARÁTJA! Heves,Borsod,Szolnok megye.
Sziasztok. 45éves, igényes, egyedülálló pasi, párhoz csatlakozna a hölgy örömére. Győr
Budapest és környékén párokat kukkolnék vagy csatlakoznék hozzájuk!
Helyem van, utazni tudok. Viber, Whatsapp, Google chat van.
Írjatok bátran!
Helyem van, utazni tudok. Viber, Whatsapp, Google chat van.
Írjatok bátran!
Sziasztok! Békéscsabán párnak lennék házibarátja...
Sziasztok.
30 as eveiben jaro urkent ismerkednek parral.
En magam normal alkattal rendelkezem. 183 magas vagyok korulbelul.
40 -50 ev koruli párnak orulnek.
Atlagnal nagyobb kebelmeret a holgynel az hatalmas elonyt elvez.
Leginkabb Pest megye, illetve Komarom varmegyeben.
30 as eveiben jaro urkent ismerkednek parral.
En magam normal alkattal rendelkezem. 183 magas vagyok korulbelul.
40 -50 ev koruli párnak orulnek.
Atlagnal nagyobb kebelmeret a holgynel az hatalmas elonyt elvez.
Leginkabb Pest megye, illetve Komarom varmegyeben.
Ápolt diszkrét negyvenes egyedülálló férfi vagyok. Kölcsönös kényeztetésre keresem partnerem. Olyan kedves szenvedélyes nőt esetleg párt keresek izgalmas együttlétekre állandó kapcsolatra,aki nem a Reptéri & Szépvölgyi többes találkozókat kedveli ,de egy egyedülálló férfivel szívesen ismerkedne-kalandozna.

noguerajeff
Paulina James