Sziasztok hölgy partnert keresek éjszakára Nyáregyháza , Monor környéke!! 28 magára igényes pasi .. esetleg a közelben valaki ?? Helyem van
Sziasztok
38 éves vagyok
18/6 méretű
És szívesen lennék házibarát a hölgy örömére
38 éves vagyok
18/6 méretű
És szívesen lennék házibarát a hölgy örömére
Sziasztok!
Fiatal férfi csatlakozna párhoz!
Fiatal férfi csatlakozna párhoz!
Sziasztok! Hölgy partnert keresek éjszakára Nyáregyháza , Monor környéke helyem az van már csak egy hölgy hiányzik
28 éves magára igényes pasi
28 éves magára igényes pasi
Ápolt diszkrét negyvenes egyedülálló férfi vagyok. Kölcsönös kényeztetésre keresem partnerem. Olyan kedves szenvedélyes nőt esetleg párt keresek izgalmas együttlétekre állandó kapcsolatra,aki nem a Reptéri & Szépvölgyi többes találkozókat kedveli ,de egy egyedülálló férfivel szívesen ismerkedne-kalandozna.
Sziasztok. 45éves, magára adó, diszkrét férfi, párhoz csatlakozna a hölgy örömére. Punci nyalás, szendvics szex, vagy amit szeretnétek. Győr
Sziasztok.
Január 4-ig, Dunántúlon (Bp felé most az M1 helyzet miatt most nem mennék) pihenő vagy itt lakó párt szívesen meglátogatnék a hölgy örömére, akár a hotel szobájukban is.
Adatlapom szerint, ápolt, intelligens, hetero , magyar ffi vagyok.
Amennyiben érdekelne a lehetőség, kérlek privátban írjatok, vagy google chat: bs3kn2@gmail.com
Boldog ünnepeket mindenkinek!
Január 4-ig, Dunántúlon (Bp felé most az M1 helyzet miatt most nem mennék) pihenő vagy itt lakó párt szívesen meglátogatnék a hölgy örömére, akár a hotel szobájukban is.
Adatlapom szerint, ápolt, intelligens, hetero , magyar ffi vagyok.
Amennyiben érdekelne a lehetőség, kérlek privátban írjatok, vagy google chat: bs3kn2@gmail.com
Boldog ünnepeket mindenkinek!
Olyan átlagos Hozzám hasonlóan kezdő és hasonló alkatú Biszex Párral szeretnék ismerkedni akik nem rögtön szeretnének mindent... Első találkozások alkalmával megelègednènek közös kéz és száj kényeztetéssel ahol mindenki mindenkit kölcsönössen kényeztet
Sziasztok! Valós, találkozni is vágyó partnert, partnereket keresek. 40-es igényes és ápolt Magyar férfi vagyok. Minél kevesebb a tabu, annál jobb! Ha számít az intim 21/6
sziasztok házibarátkoznék !
szopnék nyiregyen, vagy szabolcs más részén. helyem nincs
Szívesen ismerkednék kedves, ápolt párokkal vagy hölgyekkel Szentendre–Visegrád–Esztergom környékéről. Közvetlen, diszkrét férfi vagyok, aki szereti a kellemes társaságot, a barátkozást és a masszázst. Nyitott vagyok könnyed, jó hangulatú találkozásokra, beszélgetésre, közös programokra. Ha szimpatikus vagyok, írj üzenetet
Házibarátkoznék hosszú távra....Heves,Borsod,Szolnok Pest megye.
Sziasztok
(Ez egy válasz zozee1 üzenetére (2025. 12. 20. szombat 13:15), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!Holnap pár vagy bi pasi Veszprém környékén?Uni/passzív szerep izgatna, helyem van!Írjatok
Sopronban házibarátkoznék
Ma etstére férfit keresek párommal szegeden
Gyöngyös és környékén párokat kukkolnék vagy csatlakoznék hozzájuk!
Utazni tudok. Viber, Whatsapp, Google chat van.
Utazni tudok. Viber, Whatsapp, Google chat van.

strawberry.juice13
Anna Kove