Sziasztok!
Párokkal , hölgyekkel szeretnék ismerkedni. Elsősorban nézni szeretném amint egymással, vagy másokkal is huncutkodtok. Izgalmas, pikáns, tabumentes beszélgetésekre is vevő vagyok, lényeg a jó hangulat.
Párokkal , hölgyekkel szeretnék ismerkedni. Elsősorban nézni szeretném amint egymással, vagy másokkal is huncutkodtok. Izgalmas, pikáns, tabumentes beszélgetésekre is vevő vagyok, lényeg a jó hangulat.
Diszkrét párhoz csatlakoznék....akár szilveszterre is.
Sziasztok, hölgyhöz/párhoz csatlakoznék a társkereső profilomban leírtak alapján. Ha felkeltettem érdeklődésetek írjatok üzit
ui: Imádok férj által teleélvezett puncit tovább dugni. Szex után egy jó masszázs?
ui: Imádok férj által teleélvezett puncit tovább dugni. Szex után egy jó masszázs?
Sziasztok! 40-es sok mindenre nyitott férfi vagyok. Kötetlen, laza időtöltésre keresek partnert, partnereket. Minél kevesebb a tabu, annál jobb. Intim 21/6, ha számít.
Sziasztok ! Szigetszentmiklós és környékén Hölgy vagy Pár társaságát keresem kellemes szilveszteri huncutkodáshoz...
Házibarát lennék hosszútávra csakis ! Mindenki -mindenkivel alapon / vagy egy hölgyet aki velem együtt benne lenne ilyen -olyan párcserés szexben bi ok / Dunaújváros és közvetlen környéke !! Max 5-10 km ! 51 éves vagyok és nem nádszál vékony /diszkrét vagyok de ezt el is várom ! Üdv / párokat is kukkolnék szex közben akár be is szállnék vagy csak néző lennék akit ez izgat így privátba írj !!! No homo ! Egyedülálló férfiak ne írjatok !!! Köszi ! Hosszútávra gondolnék csak ha lehet !!!
Sziasztok! Diszkrét párral ismerkednék Pest,Heves,Bordod,Szolnok megye.
Ápolt diszkrét negyvenes egyedülálló férfi vagyok. Kölcsönös kényeztetésre keresem partnerem. Olyan kedves szenvedélyes nőt esetleg párt keresek izgalmas együttlétekre állandó kapcsolatra,aki nem a Reptéri & Szépvölgyi többes találkozókat kedveli ,de egy egyedülálló férfivel szívesen ismerkedne-kalandozna.
3-as szexkapcsolatra keresek egy kellemes párt!
Lenek házi kedvenc Pest megye privat
Január közepe felé keresünk Bp.-i hellyel rendelkező 40 pluszos férfiakat!
Sziasztok. 45éves, magára adó, diszkrét férfi, párhoz csatlakozna a hölgy örömére. Győr
Sziasztok! Békéscsabán párnak lennék házibarátja...
Sziasztok.
Keresek erett part Pest megyeben. 30 as pasi vagyok
Nagy cicis holgyeknel hatalmas elony..
Keresek erett part Pest megyeben. 30 as pasi vagyok
Nagy cicis holgyeknel hatalmas elony..
Üdv . mindenkinek !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Olyan párral ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !
Finom érintések ,simogatások !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Olyan párral ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !
Finom érintések ,simogatások !
Jelige: Ha stílus van, minden van.
Kedves Párok!
38 éves, atlétikusan sportos (tehát nem kifejezetten kigyúrt), kedves, magas pozícióban dolgozó, intelligens férfi szívesen csatlakozna párokhoz.
Méret: 182 cm, 78 kg; intim: 17
Már számos párnál voltam harmadik, anno a saját párommal is fogadtunk férfit - így mindkettő oldalt tapasztaltam már és élvezem.
Várom a megkereséseteket. Csak igényes párok megkeresését keresem 45 év alatt.
Jamie
Kedves Párok!
38 éves, atlétikusan sportos (tehát nem kifejezetten kigyúrt), kedves, magas pozícióban dolgozó, intelligens férfi szívesen csatlakozna párokhoz.
Méret: 182 cm, 78 kg; intim: 17
Már számos párnál voltam harmadik, anno a saját párommal is fogadtunk férfit - így mindkettő oldalt tapasztaltam már és élvezem.
Várom a megkereséseteket. Csak igényes párok megkeresését keresem 45 év alatt.
Jamie
Sziasztok!Párokkal ismerkednék Bp. és környékén.Hármas együtlétekre heteró alapon,Kis tapasztalatal rendelkezném..de ezt szivesen gyarapitanám smile Felkeltettem a szimpátiát várom leveletek.Privátban mesélek magamrol,képeket is küldök.Egy 40es ápolt,diszkrét,figyelmes férfi.
50 éves macis, ápolt, borotvált, perverz pasiként keresem hölgyek, párok társaságát! Imádom a spermás játékokat! Teliélvezett puncit, segget, melleket stb nyalnék!(nem gond, ha nem az enyém)
Természetesen, más perverziókat is szeretek! Komoly, valós találkozni is hajlandó parnereket kerese! Mobilis vagyok!
Természetesen, más perverziókat is szeretek! Komoly, valós találkozni is hajlandó parnereket kerese! Mobilis vagyok!
Sziasztok!
Kedves, bi férfitagu pàrral baràtkoznék.
Kedves, bi férfitagu pàrral baràtkoznék.
Sziasztok!Mai napra keresek párt vagy bi pasit.Sokmindent kipróbálnék.Helyem van Veszprém és Győr között!Írjatok