Sziasztok,kellemes pár diszkrét partnere lennék rendszeres randikon.Bajai fiatalos, független pasi vagyok.
Sziasztok! Olyan párokat, illetve nőket keresek, akik kifejezetten a nagy méretet kedvelik, vagy csak kipróbálnák, hogy milyen! Magas, sportos alkatom van, képeim vannak, utazni tudok! Helyileg Debrecen :P
B.U.É.KSziasztok!Párokkal ismerkednék Bp. és környékén.Hármas együtlétekre heteró alapon,Kis tapasztalatal rendelkezném..de ezt szivesen gyarapitanám smile Felkeltettem a szimpátiát várom leveletek.Privátban mesélek magamrol,képeket is küldök.Egy 40es ápolt,diszkrét,figyelmes férfi.
Sziasztok!
Àllandóra keresek bi férfitagu pàrt.
Àllandóra keresek bi férfitagu pàrt.
Sziasztok mai nap 18óra-24óra között keresek olyan párt vagy lányt aki benne lenne olyanban hogy végignézi ahogy kiverem magamnak és spriccelek egy nagyot akár a hölgy cicijére. Vagy
olyan találkozókban ahol csak kézzel simogatjuk kényeztetjük egymást.A férj párja jelenlétében es a felesége kényeztetne kézzel egy szép méretű pasit majd én is simogatással ujjazással viszonoznám egészen orgazmusig. De szex vagy oral is lehet de ez nem kötelező.
Nógrád és Pest megyében keresek.Találkozhatunk akár autóskaland ,akár nálatok diszkrét vagyok vagy panzióban.várom privát üzeneteket.szép napot
olyan találkozókban ahol csak kézzel simogatjuk kényeztetjük egymást.A férj párja jelenlétében es a felesége kényeztetne kézzel egy szép méretű pasit majd én is simogatással ujjazással viszonoznám egészen orgazmusig. De szex vagy oral is lehet de ez nem kötelező.
Nógrád és Pest megyében keresek.Találkozhatunk akár autóskaland ,akár nálatok diszkrét vagyok vagy panzióban.várom privát üzeneteket.szép napot
Boldog Újévet mindenkinek.
Sziasztok pár házibarátja lennék.
Hölgyek párok írjatok.
Mobilis vagyok,imádok nyalni.
Sziasztok pár házibarátja lennék.
Hölgyek párok írjatok.
Mobilis vagyok,imádok nyalni.
Szia , Sziasztok !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol, akiknél az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol, akiknél az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !
Sziasztok házibarátkoznék,Nyíregyháza és környéke.
40+ os párokhoz.
40+ os párokhoz.
BUÉK mindenkinek!!
Sziasztok párt vagy hölgyet keresünk akivel párom előtt jatszadoznank
Sziasztok. Hosszú távon, csatlakoznék párhoz, a hölgy örömére. 45éves, magára adó, diszkrét férfi vagyok. Győr.
Sziasztok. Hosszú távra Párral vagy Hölggyel ismerkednék! Előre köszönöm ha írsz! Utazni tudok!
Sziasztok
Gergo vagyok, 30 eves urkent szivesem csatlakoznek hazasparhoz. Pest, illetve Komarom - Esztergom varmegyeben.
Nagy ciciket kedvelo ur vagyok, 40 es korosztaly leveleit is szivesen fogadom
Kerlek privatban irjatok.
Akar hosszabb tavra is...
Autovak mobilis tudok lenni. Privatban adok telefonszamot is
Gergo vagyok, 30 eves urkent szivesem csatlakoznek hazasparhoz. Pest, illetve Komarom - Esztergom varmegyeben.
Nagy ciciket kedvelo ur vagyok, 40 es korosztaly leveleit is szivesen fogadom
Kerlek privatban irjatok.
Akar hosszabb tavra is...
Autovak mobilis tudok lenni. Privatban adok telefonszamot is
Szigetszentmiklós és közvetlen közelében Párral szeretnék ismerkedni....
Sziasztok.
Ápolt, normális párhoz mennék ma este, akik fogadnának a hölgy örömére adatlapom szerint. Autós kaland is akár. Priviben írjatok!
Szép estét, BUÉK!
Ápolt, normális párhoz mennék ma este, akik fogadnának a hölgy örömére adatlapom szerint. Autós kaland is akár. Priviben írjatok!
Szép estét, BUÉK!
Sziasztok! Házibarátkoznék...Heves,Pest,Borsod megye
Sziasztok!
Magára igényes, ápolt, potens, többesben már némi tapasztalattal rendelkezö 36 éves férfi vagyok. Szívesen megismerkednék egy szimpatikus párral, akivel akér egy hosszabb távú kapcsolatot is kialakíthatunk van. Kölcsönös szimpátia esetén Komlón tudnálak titeket fogadni, de utazni is tudok.
Ha felkeltettem az érdeklődésetek, folytassuk privát üzenetben.
Magára igényes, ápolt, potens, többesben már némi tapasztalattal rendelkezö 36 éves férfi vagyok. Szívesen megismerkednék egy szimpatikus párral, akivel akér egy hosszabb távú kapcsolatot is kialakíthatunk van. Kölcsönös szimpátia esetén Komlón tudnálak titeket fogadni, de utazni is tudok.
Ha felkeltettem az érdeklődésetek, folytassuk privát üzenetben.
Sziasztok. Ma este, 45éves, magára adó, diszkrét férfi, párhoz csatlakozna a hölgy örömére. Hosszú távon később. Győr
Sziasztok! Győr és környékén ismerkednék hölggyel vagy hetero párral. Imádok jó hosszan orálisan kényeztetni
Sziasztok Pest megye valaki privat

andi