Nagy cicis holgytagu párt keresek, akik házibarátot keresnek Pest, illetve Komarom varmegyében.
30 körüli pasi vagyok...
Erdeklodni privatban
30 körüli pasi vagyok...
Erdeklodni privatban
Sziasztok, én szívesen megismernélek Titeket, ismerkedjünk privátban
(Ez egy válasz Goodpár üzenetére (2025. 12. 29. hétfő 07:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 12. 29. hétfő 07:55
(Ez egy válasz Goodpár üzenetére (2025. 12. 29. hétfő 07:55), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!
Egy helyes jó kis pasit keresnénk házi barátnak 35 év körüli korral akit vendégül látnánk hosszabb távra. Várjuk privát üzenetben. Ismerkedés alapja a közös vágyak után a fotó csere ami alapján a hölgy dönt azt követően folytathatjuk az ismerkedést más platformon.
Egy helyes jó kis pasit keresnénk házi barátnak 35 év körüli korral akit vendégül látnánk hosszabb távra. Várjuk privát üzenetben. Ismerkedés alapja a közös vágyak után a fotó csere ami alapján a hölgy dönt azt követően folytathatjuk az ismerkedést más platformon.
Írunk
(Ez egy válasz adrianmole üzenetére (2026. 01. 02. péntek 15:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 01. 02. péntek 15:15
Uh, de sajnálom, hogy nem holnapra kerestek. Hely van... Ha mégis aktuális lehet, szívesen ismerkednék veletek.
Sziasztok! Békéscsabán párnak lennék...Boldog Új évet mindenkinek!
Házibarát lennék hosszútávra csakis ! Mindenki -mindenkivel alapon / vagy egy hölgyet aki velem együtt benne lenne ilyen -olyan párcserés szexben bi ok / Dunaújváros és közvetlen környéke !! Max 5-10 km ! 51 éves vagyok és nem nádszál vékony /diszkrét vagyok de ezt el is várom ! Üdv / párokat is kukkolnék szex közben akár be is szállnék vagy csak néző lennék akit ez izgat így privátba írj !!! No homo ! Egyedülálló férfiak ne írjatok !!! Köszi ! Hosszútávra gondolnék csak ha lehet !!!
Uh, de sajnálom, hogy nem holnapra kerestek. Hely van... Ha mégis aktuális lehet, szívesen ismerkednék veletek.
(Ez egy válasz bizakodo69 üzenetére (2026. 01. 02. péntek 14:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 01. 02. péntek 14:09
Sziasztok,
Budapesti 46/49 éves bi pár vagyunk. Ma este szívesen hármasoznánk egy 18+os bi férfivel, akinek van helye. De párokkal is szívesen ismerkednénk. Női tagunk szép, telt, hatalmas mellekkel. ❗❗❗ Pároknak hellyel rendelkezünk.
Budapesti 46/49 éves bi pár vagyunk. Ma este szívesen hármasoznánk egy 18+os bi férfivel, akinek van helye. De párokkal is szívesen ismerkednénk. Női tagunk szép, telt, hatalmas mellekkel. ❗❗❗ Pároknak hellyel rendelkezünk.
3-as szexkapcsolatra keresek egy kellemes párt!
Sziasztok,
Írunk
(Ez egy válasz Tádé91 üzenetére (2026. 01. 02. péntek 11:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 01. 02. péntek 11:53
Budapest és környékén párokat kukkolnék vagy csatlakoznék hozzájuk!
Budapesten lakom, utazni tudok, Viber, WhatsApp, Google chatem van.
Írjatok bátran!
Írjatok bátran!
Sziasztok. 45éves, magára adó, diszkrét férfi, párhoz csatlakozna a hölgy örömére. Hosszú távon keresek, egy megbízható párt. Győr
Budapest és környékén párokat kukkolnék vagy csatlakoznék hozzájuk!
Írjatok bátran!
Írjatok bátran!
Sziasztok,kellemes pár diszkrét partnere lennék rendszeres randikon.Bajai fiatalos, független pasi vagyok.
Sziasztok! Olyan párokat, illetve nőket keresek, akik kifejezetten a nagy méretet kedvelik, vagy csak kipróbálnák, hogy milyen! Magas, sportos alkatom van, képeim vannak, utazni tudok! Helyileg Debrecen :P
B.U.É.KSziasztok!Párokkal ismerkednék Bp. és környékén.Hármas együtlétekre heteró alapon,Kis tapasztalatal rendelkezném..de ezt szivesen gyarapitanám smile Felkeltettem a szimpátiát várom leveletek.Privátban mesélek magamrol,képeket is küldök.Egy 40es ápolt,diszkrét,figyelmes férfi.
Sziasztok!
Àllandóra keresek bi férfitagu pàrt.
Àllandóra keresek bi férfitagu pàrt.
Sziasztok mai nap 18óra-24óra között keresek olyan párt vagy lányt aki benne lenne olyanban hogy végignézi ahogy kiverem magamnak és spriccelek egy nagyot akár a hölgy cicijére. Vagy
olyan találkozókban ahol csak kézzel simogatjuk kényeztetjük egymást.A férj párja jelenlétében es a felesége kényeztetne kézzel egy szép méretű pasit majd én is simogatással ujjazással viszonoznám egészen orgazmusig. De szex vagy oral is lehet de ez nem kötelező.
Nógrád és Pest megyében keresek.Találkozhatunk akár autóskaland ,akár nálatok diszkrét vagyok vagy panzióban.várom privát üzeneteket.szép napot
olyan találkozókban ahol csak kézzel simogatjuk kényeztetjük egymást.A férj párja jelenlétében es a felesége kényeztetne kézzel egy szép méretű pasit majd én is simogatással ujjazással viszonoznám egészen orgazmusig. De szex vagy oral is lehet de ez nem kötelező.
Nógrád és Pest megyében keresek.Találkozhatunk akár autóskaland ,akár nálatok diszkrét vagyok vagy panzióban.várom privát üzeneteket.szép napot
Boldog Újévet mindenkinek.
Sziasztok pár házibarátja lennék.
Hölgyek párok írjatok.
Mobilis vagyok,imádok nyalni.
Sziasztok pár házibarátja lennék.
Hölgyek párok írjatok.
Mobilis vagyok,imádok nyalni.
Szia , Sziasztok !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol, akiknél az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol, akiknél az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !
Sziasztok házibarátkoznék,Nyíregyháza és környéke.
40+ os párokhoz.
40+ os párokhoz.
BUÉK mindenkinek!!

cimpa
Nikol