Házibarátkoznék! Heves,Pest,Szolnok,Norsod
Budapesten keresünk diszkrét, normális pasit 3-as illetve cuckoldra!.!
Sziasztok. Adatlapom szerint ismerkednék.
Dél Pesten Biszex Párral Házibarátkoznèk !
Monor , Pilis környéke hölgy partnert keresek éjszakára aki szívesen csatlakozna hozzam .. 28 éves magára igényes pasi
Szia
Gergo vagyok, 30 eves urkent szivesem csatlakoznek hazasparhoz. Pest, illetve Komarom - Esztergom varmegyeben.
Nagy ciciket kedvelo ur vagy 40 es korosztaly leveleit is szivesen fogadom
Kerlek privatban irjatok.
Akar hosszabb tavra is...
Autovak mobilis tudok lenni. Privatban adok telefonszamot is..
Gergo vagyok, 30 eves urkent szivesem csatlakoznek hazasparhoz. Pest, illetve Komarom - Esztergom varmegyeben.
Nagy ciciket kedvelo ur vagy 40 es korosztaly leveleit is szivesen fogadom
Kerlek privatban irjatok.
Akar hosszabb tavra is...
Autovak mobilis tudok lenni. Privatban adok telefonszamot is..
Sziasztok. 45éves, igényes, egyedülálló pasi, párhoz csatlakozna a hölgy örömére. A hölgy örömére a szexben nincs tabu. Győr
Hàzibaràt lennèk rendszeres talàlkozók. Bp +100km
Intim mèretem 23cm videóim ,kèpeim adottak. Helyem màjústól van ,utazni tudok.
N
Intim mèretem 23cm videóim ,kèpeim adottak. Helyem màjústól van ,utazni tudok.
N
Régi új vagyok itt, le is tudtok informálni a hitelésségemről akár itt az oldalon! Korrektség és diszkréció adott, elvárt!
Szívesen vagyok lánnyal, hölggyel, nővel és asszonnyal...Kölcsönös szimpátia esetén csakis!
Párokhoz is csatlakozom, hetero alapon. Kérem, csak aki komolyan gondolja és nem csak beszélgetni akar róla! Csinálni a legjobb! Nagyon igényes fiatal férfi vagyok, szeretek adni nagyon. Kisebb nagyobb pozitív tapasztalatom is akad.
Adottságaim és egyebek az adatlapon. Igen a képen én vagyok, és az egyes amatőr fotókon is. Ezt és így kapod tőlem valójában is! Nincs takargatni valóm....csak élvezzük ki, ha találkozunk!
Szívesen vagyok lánnyal, hölggyel, nővel és asszonnyal...Kölcsönös szimpátia esetén csakis!
Párokhoz is csatlakozom, hetero alapon. Kérem, csak aki komolyan gondolja és nem csak beszélgetni akar róla! Csinálni a legjobb! Nagyon igényes fiatal férfi vagyok, szeretek adni nagyon. Kisebb nagyobb pozitív tapasztalatom is akad.
Adottságaim és egyebek az adatlapon. Igen a képen én vagyok, és az egyes amatőr fotókon is. Ezt és így kapod tőlem valójában is! Nincs takargatni valóm....csak élvezzük ki, ha találkozunk!
Sziasztok! Párnál lennék hazibaràt szeretek jó hosszan orálisan kényeztetni.
Sziasztok. 190 cm 99 kg 20 cm pasi vagyok aki komoly cuckoldra párt keresek, ahol a férj élvezi mikor a feleséget,(baratnőt) előtte dugják.Szeretem látni hogy a másik élvezi,komoly .Gyor kornyékrol vagyok de utazni nem gond.
Csak komolyan keresek aki találkozni is akar. Hely van. Köszönöm
Csak komolyan keresek aki találkozni is akar. Hely van. Köszönöm
Sziasztok!3asban tapasztalt,ápolt,egészséges,kitartó,jó méretű pasi vagyok!Hosszú távra keresnék párt!Hetero alapon!Fogadni és utazni is tudok (ésszerű távolságon belül!)Nekem a hölgy élvezete az első!Akár Cuckold kapcsolat is szóba jöhet!Legyen feltöltött képetek,nekem is van!
Felmennék valakihez Fehérváron egy kellemes szopásra vagy ami megkívánunk ..
Bi érdeklődésű párhoz csatlakoznék,közös hármas,orális játékokhoz!
Feleség örömének fokozására keresünk elsősorban hetero párt, esetleg hetero pasit
Szigetszentmiklós és közvetlen közelében Párral szeretnék ismerkedni....
Sziasztok!Párokkal ismerkednék Bp. és környékén.Hármas együtlétekre heteró alapon,Kis tapasztalatal rendelkezném..de ezt szivesen gyarapitanám smile Felkeltettem a szimpátiát várom leveletek.Privátban mesélek magamrol,képeket is küldök.Egy 40es ápolt,diszkrét,figyelmes férfi.
Sziasztok! Békéscsabán párnak lennék házibarátja...
Ápolt diszkrét negyvenes egyedülálló férfi vagyok. Kölcsönös kényeztetésre keresem partnerem. Olyan kedves szenvedélyes nőt esetleg párt keresek izgalmas együttlétekre állandó kapcsolatra,aki nem a Reptéri & Szépvölgyi többes találkozókat kedveli ,de egy egyedülálló férfivel szívesen ismerkedne-kalandozna.
Sziasztok! 40-es sok mindenre nyitott férfi vagyok. Kötetlen, laza időtöltésre keresek partnert, partnereket. Minél kevesebb a tabu, annál jobb. Intim 21/6, ha számít.

4xfeletti
Vivien