Sziasztok. Adatlapom szerint ismerkednék.
Dél Pesten Biszex Párral Házibarátkoznèk !
Sziasztok. 45éves, igényes, egyedülálló pasi, párhoz csatlakozna a hölgy örömére. A hölgy örömére a szexben nincs tabu. Győr
Szia , sziasztok !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Feleséget kényeztetnék titokban!
Sziasztok!
Hiszek abban, hogy a szex egy játszótér, ahol mindenki jól érezheti magát, ha megvan a bizalom és a kémia. Szóló hölgyek és párok társaságát is keresem egy hosszú távú, izgalmas kapcsolódáshoz. Nyitott vagyok a különleges dinamikákra, szerepekre és új helyzetek kipróbálására – nincsenek előítéleteim, csak kíváncsiságom. Ha ti is/te is a minőségi és felszabadult pillanatokat keresitek, várom az üzenetet.
Hiszek abban, hogy a szex egy játszótér, ahol mindenki jól érezheti magát, ha megvan a bizalom és a kémia. Szóló hölgyek és párok társaságát is keresem egy hosszú távú, izgalmas kapcsolódáshoz. Nyitott vagyok a különleges dinamikákra, szerepekre és új helyzetek kipróbálására – nincsenek előítéleteim, csak kíváncsiságom. Ha ti is/te is a minőségi és felszabadult pillanatokat keresitek, várom az üzenetet.
Sziasztok Péntek délután - este valaki Bp-en?
Ápolt diszkrét negyvenes egyedülálló férfi vagyok. Kölcsönös kényeztetésre keresem partnerem. Olyan kedves szenvedélyes nőt esetleg párt keresek izgalmas együttlétekre állandó kapcsolatra,aki nem a Reptéri & Szépvölgyi többes találkozókat kedveli ,de egy egyedülálló férfivel szívesen ismerkedne-kalandozna.
Extra vastagot hölgyeim?
Sziasztok
Van itt olyan aki a vastag farkat szereti?
35 éves sportos pasi keres párokat, lányokat.
Képeket találtok az adatlapomon.
Tudok utazni de fogadni is Székesfehérváron.
Privátban írjatok ha van kedvetek ismerkedni.
Sziasztok
Van itt olyan aki a vastag farkat szereti?
35 éves sportos pasi keres párokat, lányokat.
Képeket találtok az adatlapomon.
Tudok utazni de fogadni is Székesfehérváron.
Privátban írjatok ha van kedvetek ismerkedni.
Sziasztok! 40-es sok mindenre nyitott férfi vagyok. Kötetlen, laza időtöltésre keresek partnert, partnereket. Minél kevesebb a tabu, annál jobb. Intim 21/6, ha számít.
Sopronban házibarátkoznék
Sziasztok! Békéscsabán párnak lennék házibarátja...
Üdv . mindenkinek !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Olyan párral ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !
Finom érintések ,simogatások !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Olyan párral ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !
Finom érintések ,simogatások !
Dél Pesten Biszex Párral Házibarátkoznèk !
Sziasztok kedves Párok!
egy kedves,megbízható,,szenvedélyes párt keresek hosszútávú baráti kapcsolatra.
egy kedves,megbízható,,szenvedélyes párt keresek hosszútávú baráti kapcsolatra.
Érdekelne a dolog,írtam privátba.
(Ez egy válasz danieltomka16 üzenetére (2026. 01. 12. hétfő 21:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 01. 12. hétfő 21:17
Sziasztok 23 éves barátnőmnek keresnék házibarátot amíg én péniszketrecben nézném
Hölgyet masszíroznék kényeztetnèk
De párokhoz is csatlakoznék harmadiknak
De párokhoz is csatlakoznék harmadiknak
Sziasztok Péntek délutánra keresnénk adatlapunk szerint komoly ,potens értelmes partnert
Egy kv valahol aztán meglátjuk Pm et írj
Egy kv valahol aztán meglátjuk Pm et írj
sziasztok, engem erdekelne, kuldj privatot
(Ez egy válasz danieltomka16 üzenetére (2026. 01. 12. hétfő 21:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 01. 12. hétfő 21:17
Sziasztok 23 éves barátnőmnek keresnék házibarátot amíg én péniszketrecben nézném

andrewlert
Kacie