Ápolt diszkrét negyvenes egyedülálló férfi vagyok. Kölcsönös kényeztetésre keresem partnerem. Olyan kedves szenvedélyes nőt esetleg párt keresek izgalmas együttlétekre állandó kapcsolatra,aki nem a Reptéri & Szépvölgyi többes találkozókat kedveli ,de egy egyedülálló férfivel szívesen ismerkedne-kalandozna.
Sziasztok! Egy kedves, szimpatikus par hazibaratja lennek.
Párral ismerkednék, teljesen testközelből is
Sziasztok.
Szivessen lennék házibarát. Imádom a cuckoldot és a többest.
Szivessen lennék házibarát. Imádom a cuckoldot és a többest.
Párral ismerkednék, a Hölgy örömére!
Sziasztok!
Valóban nagy cerkával megáldott pasiként, Budapesten napközben elhanyagolt hölgyet kényeztetnék !
Akár cuckold, dogging,vagy hasonló témákban is.
Csak heteró alapon !
Üdv;kukori69
Valóban nagy cerkával megáldott pasiként, Budapesten napközben elhanyagolt hölgyet kényeztetnék !
Akár cuckold, dogging,vagy hasonló témákban is.
Csak heteró alapon !
Üdv;kukori69
Olyan átlagos Hozzám hasonlóan kezdő és hasonló alkatú Biszex Párral szeretnék ismerkedni akik nem rögtön szeretnének mindent... Első találkozások alkalmával megelègednènek közös kéz és száj kényeztetéssel ahol mindenki mindenkit kölcsönössen kényeztet
Sziasztok. Adatlapom szerint ismerkednék.
Sziasztok!
Párokkal, magányos hölggyel szeretnék ismerkedni, barátkozni, majd kalandozni. Swinger buliba is szívesen részt vennék, nem klubra gondolok. A szabályokat, korlátokat közösen alakítjuk, tologatjuk, hogy mindenki azt kapja, amire és akire vágyik...Elsősorban Somogyból, Kaposvár környékéről várok válaszokat.
Párokkal, magányos hölggyel szeretnék ismerkedni, barátkozni, majd kalandozni. Swinger buliba is szívesen részt vennék, nem klubra gondolok. A szabályokat, korlátokat közösen alakítjuk, tologatjuk, hogy mindenki azt kapja, amire és akire vágyik...Elsősorban Somogyból, Kaposvár környékéről várok válaszokat.
Kiadó "házibarát" állás ,a munka kemény de élvezetes , Kitartó ,szimpatikus ,kellemes méretű tapasztalt férfit keresünk ,Fizetés természetben és helyben .
Sziasztok!
Pesten a XVII. kerben élek és egy párhoz szeretnék csatlakozni heteró alapon.
Rólam: Husis testalkatú átlagfeletti mérettel rendelkező és EQ/IQ-val rendelkező egyén vagyok. smile
Szívesen végigvenném az ismerkedést és ha van szimpátia akkor(nemcsak :P) egy kellemes hármas együttlétet is megélnék végre.
Pesten a XVII. kerben élek és egy párhoz szeretnék csatlakozni heteró alapon.
Rólam: Husis testalkatú átlagfeletti mérettel rendelkező és EQ/IQ-val rendelkező egyén vagyok. smile
Szívesen végigvenném az ismerkedést és ha van szimpátia akkor(nemcsak :P) egy kellemes hármas együttlétet is megélnék végre.
Sziasztok!
Baràtja lennék pàrnak az adatlapom szerint.
Baràtja lennék pàrnak az adatlapom szerint.
Csinos nem függettlen barátnőmmel hosszútávra keresünk cuckloadra , egyenruhas diszkrét hellyel rendelkező pasit Nyíregyházán
Szia , Sziasztok !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol, akiknél az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol, akiknél az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !
Budapest vagy környékén párokat kukkolnék vagy csatlakoznék hozzájuk!
Helyem van, utazni tudok. Írjatok bátran.
Helyem van, utazni tudok. Írjatok bátran.
Sziasztok!
Párral ismerkednék, tartalmas barátságra. Bi alapon!
Bp és környéke.
Párral ismerkednék, tartalmas barátságra. Bi alapon!
Bp és környéke.
Sziasztok! Kedd estére, Budapesti hellyel rendelkező 45 +os férfit keresünk a Kedvesem kényeztetésére!
Sziasztok! Békéscsabán párnak lennék házibarátja...
Jelige: Ha stílus van, minden van.
Kedves Párok!
38 éves, atlétikusan sportos (tehát nem kifejezetten kigyúrt), kedves, magas pozícióban dolgozó, intelligens férfi szívesen csatlakozna párokhoz.
Méret: 182 cm, 78 kg; intim: 17
Már számos párnál voltam harmadik, anno a saját párommal is fogadtunk férfit - így mindkettő oldalt tapasztaltam már és élvezem.
Várom a megkereséseteket. Csak igényes párok megkeresését keresem 45 év alatt.
Jamie
Kedves Párok!
38 éves, atlétikusan sportos (tehát nem kifejezetten kigyúrt), kedves, magas pozícióban dolgozó, intelligens férfi szívesen csatlakozna párokhoz.
Méret: 182 cm, 78 kg; intim: 17
Már számos párnál voltam harmadik, anno a saját párommal is fogadtunk férfit - így mindkettő oldalt tapasztaltam már és élvezem.
Várom a megkereséseteket. Csak igényes párok megkeresését keresem 45 év alatt.
Jamie
(Ez egy válasz Tamás00 üzenetére (2026. 02. 02. hétfő 07:57), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok pár vagy nő hosszútávú baráti kapcsolatát keresem.
Van telefonom és ha hiszitek ha nem még merek személyesen is találkozni!!!!!!
Kérlek gondolkodjatok ti is hasonlóan ne raboljuk egymás idejét.
Van telefonom és ha hiszitek ha nem még merek személyesen is találkozni!!!!!!
Kérlek gondolkodjatok ti is hasonlóan ne raboljuk egymás idejét.

kompak
Lea Tyron