Tatabányai nem független biszex pasi vagyok és diszkrét hölgyet vagy biszex párt keresek a környékről, mindenki örömére....
Ismerkedjünk, privát üzenetet írjatok.
Hosszú távra keresnénk,egy pasit,50-57ig.Lehetőleg,ne az ország másik végéről.
Ha még sosem kényeztetett fiú orálisan de kipróbálnád,izgatna,akkor várom mielőbbi válaszod!viszonzást NEM várok,kérlek csak akkor irj ha komolyan gondolod és el is jössz hozzám!Igényes ápolt vékony srác vagyok,orális kényeztetésemben nem fogsz csalódni!Pestmegyei hellyel rendelkező srác vagyok!Közben néhetsz szexfilmet is!A lényeg hogy Neked jó legyen!
Komoly cuckoldra keresek egy sexi bevalalos part aki nagy farku pasit keres Gyor kornyeken. Csak akik talizni is akarnak.."Irokbol" itt van eleg
Olyan átlagos Hozzám hasonlóan kezdő és hasonló alkatú Biszex Párral szeretnék ismerkedni akik nem rögtön szeretnének mindent... Első találkozások alkalmával megelègednènek közös kéz és száj kényeztetéssel ahol mindenki mindenkit kölcsönössen kényeztet
Házibarát lennék hosszútávra ha lehet ! Mindenki -mindenkivel alapon párokat keresek / vagy egy hölgyet aki velem együtt benne lenne ilyen -olyan párcserés szexben bi ok / Dunaújváros és közvetlen környéke !!! 51 éves vagyok és nem nádszál vékony /diszkrét vagyok de ezt el is várom ! Üdv / párokat is kukkolnék szex közben akár be is szállnék vagy csak néző lennék akit ez izgat így privátba írj / Érdekel no tabu szex : terhes szex creampie szex cuckold szex pisi szex anál szex spermás játékok csöpögő tejes terhes nő cici mindenevő vagyok wink stb stb … !!! No homo ! Egyedülálló férfiak ne írjatok !!! Köszi ! Hosszútávra keresek !! Terhes hölgyek is érdekelnek / anyagaiktól mentesen / fiatal pervi párok is érdekelnek !! Méret , alak nem számít / ! Csak normális embereket keresek Olvass már az adatlapomon !!! Nem írogatni szeretnék meg kávézgatni ha lehet
Ma estére keresek biszex párt
Tatabányai nem független biszex pasi vagyok és diszkrét hölgyet vagy biszex párt keresek a környékről, mindenki örömére....
Szia , Sziasztok !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol, akiknél az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol, akiknél az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Kedves Párok!
38 éves, atlétikusan sportos (nembodíbuilder, de nem is kanapéharcos smile ), kedves, intelligens, magas pozícióban dolgozó férfi szívesen ismerkedne nyitott párokkal.
Paraméterek: 182 cm, 78 kg, intim: 17 cm.
Több párral volt már tapasztalatom harmadikként, és korábban a saját párommal mi is fogadtunk férfit, így mindkét oldalt ismerem – és élvezem is a dinamikát.
Igényes, kulturált párok jelentkezését várom, 45 év alatt.
Jamie
38 éves, atlétikusan sportos (nembodíbuilder, de nem is kanapéharcos smile ), kedves, intelligens, magas pozícióban dolgozó férfi szívesen ismerkedne nyitott párokkal.
Paraméterek: 182 cm, 78 kg, intim: 17 cm.
Több párral volt már tapasztalatom harmadikként, és korábban a saját párommal mi is fogadtunk férfit, így mindkét oldalt ismerem – és élvezem is a dinamikát.
Igényes, kulturált párok jelentkezését várom, 45 év alatt.
Jamie
Párok hölgy tagjának kényeztető masszírozását akár hosszú távon vállalom!
Helyem van!
Diszkréció adott és elvárt!
Helyem van!
Diszkréció adott és elvárt!
Sziasztok. 45éves, igényes, egyedülálló pasi, párhoz csatlakozna a hölgy örömére. Győr. Hosszú távú kapcsolat.
Kedves , ápolt, értelmes és humoros férfiként lennék csakis a mai estén partnere egy kedves budapesti párnak, hetero alapon, a kedves háziasszony örömmére.
Férj segítségével, közösen a hölgy részére egy négykezes masszázs.
Csodaszép napot , estét mindannyiunknak , Jupiterrr
Férj segítségével, közösen a hölgy részére egy négykezes masszázs.
Csodaszép napot , estét mindannyiunknak , Jupiterrr
Sziasztok!
Baràtja lennék kedves, diszkrét pàrnak.
Baràtja lennék kedves, diszkrét pàrnak.
Sziasztok. Adatlapom szerint ismerkednék.
Szopatnék Fehérváron!Olyan írjon aki akar is, nem fantáziát keresek csak!
Helló!
Olyan párral szeretnék megismerkedni, ahol a pasit leszophatom a hölgy előtt vagy vele közösen. A hölgyhöz akár hozzá sem érek, engem az izgat, ha egy nő előtt csinálhatom. A viszonzást egyik féltől sem várom el. Ha szeretnétek, akkor a női tagot is szívesen kényeztetem és nyugodtan írjátok meg azt is, ha vannak olyan további vágyaitok, amiknek a megvalósításában esetleg segíteni tudnék. Például szívesen nyalok úgy puncit, hogy mozog benne egy farok. Ha néhány levélváltás után kialakul a kölcsönös szimpátia, akkor a telefonos beszélgetést és a személyes találkozót preferálom. Magamról annyit, hogy 45 éves férfi vagyok, 188 cm magas, 90 kg súlyú, átlagos testalkattal. Akkor is bátran keressetek, ha nem voltatok még ilyen helyzetben és csak kipróbálni szeretnétek. Diszkréció, ápoltság, intelligencia adott és elvárt. Nem dohányzom, ritkán fogyasztok alkoholt. Budapesti vagy Pest illetve Bács-Kiskun megyei pár lenne helyileg a legideálisabb, de a környező megyékbe is szívesen utazok.
Olyan párral szeretnék megismerkedni, ahol a pasit leszophatom a hölgy előtt vagy vele közösen. A hölgyhöz akár hozzá sem érek, engem az izgat, ha egy nő előtt csinálhatom. A viszonzást egyik féltől sem várom el. Ha szeretnétek, akkor a női tagot is szívesen kényeztetem és nyugodtan írjátok meg azt is, ha vannak olyan további vágyaitok, amiknek a megvalósításában esetleg segíteni tudnék. Például szívesen nyalok úgy puncit, hogy mozog benne egy farok. Ha néhány levélváltás után kialakul a kölcsönös szimpátia, akkor a telefonos beszélgetést és a személyes találkozót preferálom. Magamról annyit, hogy 45 éves férfi vagyok, 188 cm magas, 90 kg súlyú, átlagos testalkattal. Akkor is bátran keressetek, ha nem voltatok még ilyen helyzetben és csak kipróbálni szeretnétek. Diszkréció, ápoltság, intelligencia adott és elvárt. Nem dohányzom, ritkán fogyasztok alkoholt. Budapesti vagy Pest illetve Bács-Kiskun megyei pár lenne helyileg a legideálisabb, de a környező megyékbe is szívesen utazok.
Sziasztok!
Győrben fix házibarát lennék akár hosszabb távon.
Kitartó, igényes, izmos pasi vagyok, nagyobb csupasz, eres intim!
Max diszkréció! Többes tapasztalatom van!
Írjatok
Győrben fix házibarát lennék akár hosszabb távon.
Kitartó, igényes, izmos pasi vagyok, nagyobb csupasz, eres intim!
Max diszkréció! Többes tapasztalatom van!
Írjatok
hölgyet, párt keresek. a hölgynek "hobby" masszázs, masszázspisztollyal, extra feltétekkel. 7.ker.
Sziasztok!
44 éves normál alkatú ,hetero férfi vagyok.Egy kedves ápolt 50 vagy 60év feletti hazaspárral barátkoznék ,csatlakoznék.
Szimpátia lényeges, teltebb alkat előny.
Van itt ilyen pár akkor szívesen ismerkednék velük.
44 éves normál alkatú ,hetero férfi vagyok.Egy kedves ápolt 50 vagy 60év feletti hazaspárral barátkoznék ,csatlakoznék.
Szimpátia lényeges, teltebb alkat előny.
Van itt ilyen pár akkor szívesen ismerkednék velük.

Tatjana B