Régi új vagyok itt, le is tudtok informálni a hitelésségemről akár itt az oldalon! Korrektség és diszkréció adott, elvárt!
Szívesen vagyok lánnyal, hölggyel, nővel és asszonnyal...Kölcsönös szimpátia esetén csakis!
Párokhoz is csatlakozom, hetero alapon. Kérem, csak aki komolyan gondolja és nem csak beszélgetni akar róla! Csinálni a legjobb! Nagyon igényes fiatal férfi vagyok, szeretek adni nagyon. Kisebb nagyobb pozitív tapasztalatom is akad.
Adottságaim és egyebek az adatlapon. Igen a képen én vagyok, és az egyes amatőr fotókon is. Ezt és így kapod tőlem valójában is! Nincs takargatni valóm....csak élvezzük ki, ha találkozunk!
Szívesen vagyok lánnyal, hölggyel, nővel és asszonnyal...Kölcsönös szimpátia esetén csakis!
Párokhoz is csatlakozom, hetero alapon. Kérem, csak aki komolyan gondolja és nem csak beszélgetni akar róla! Csinálni a legjobb! Nagyon igényes fiatal férfi vagyok, szeretek adni nagyon. Kisebb nagyobb pozitív tapasztalatom is akad.
Adottságaim és egyebek az adatlapon. Igen a képen én vagyok, és az egyes amatőr fotókon is. Ezt és így kapod tőlem valójában is! Nincs takargatni valóm....csak élvezzük ki, ha találkozunk!
Sziasztok!
Baràtja lennék szolid, diszkrét pàrnak.
Baràtja lennék szolid, diszkrét pàrnak.
Házibarátot keresünk! Lehetőleg Bp.-i hellyel rendelkezz, és 48 éves legyél minimum, 180 cm magasabb!
Budapest és környékén párokat kukkolnék vagy csatlakoznék hozzájuk!
Viber, Google chat van, helyem van, utazni tudok!
Írjatok bátran!
Viber, Google chat van, helyem van, utazni tudok!
Írjatok bátran!
Ma estére keresek biszex vagy hetero párt
Sziasztok.
Szivessen lennék házibarát.
Szivessen lennék házibarát.
Debrecenben lennék házibarát kortól függetlenül. Diszkréció fontos!
Sziasztok. Budapesten és környékén keresek olyan párt akik hétköznap napközben érnének rá,nyitottak egy 33 éves, ápolt, diszkrét mindenre nyitott potens pasira. Ha esetleg felkeltettem a figyelmetekbe, ne habozzatok írni nekem.
Bi érdeklődésű párhoz csatlakoznék,orális játékokhoz!
Allando hazibarat lennek hazasparnak,kornyekbeli elony, többit privinn , viber messenger
Jo reggelt
Szinte itt vagyok a szomszédba.
Adatlapom szerint is keresek kapcsolatot.
Ha érdekellek, keress meg itt levélben, és élvezzük egymás társaságát személyesen is.
(Ez egy válasz DpRolild üzenetére (2026. 02. 15. vasárnap 15:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 02. 15. vasárnap 15:01
Szinte itt vagyok a szomszédba.
Adatlapom szerint is keresek kapcsolatot.
Ha érdekellek, keress meg itt levélben, és élvezzük egymás társaságát személyesen is.
(Ez egy válasz DpRolild üzenetére (2026. 02. 15. vasárnap 15:01), amit ide kattintva olvashatsz)
Hosszú távra keresnénk,egy pasit,50-57ig.Lehetőleg,ne az ország másik végéről.
Sziasztok! Szerda estére, Budapesti hellyel rendelkező 48 +os és min. 180cm férfit, párt keresünk a Kedvesem kényeztetésére!
Tatabányai nem független biszex pasi vagyok és diszkrét hölgyet vagy biszex párt keresek a környékről, mindenki örömére....
Ismerkedjünk, privát üzenetet írjatok.
Hosszú távra keresnénk,egy pasit,50-57ig.Lehetőleg,ne az ország másik végéről.
Ha még sosem kényeztetett fiú orálisan de kipróbálnád,izgatna,akkor várom mielőbbi válaszod!viszonzást NEM várok,kérlek csak akkor irj ha komolyan gondolod és el is jössz hozzám!Igényes ápolt vékony srác vagyok,orális kényeztetésemben nem fogsz csalódni!Pestmegyei hellyel rendelkező srác vagyok!Közben néhetsz szexfilmet is!A lényeg hogy Neked jó legyen!
Komoly cuckoldra keresek egy sexi bevalalos part aki nagy farku pasit keres Gyor kornyeken. Csak akik talizni is akarnak.."Irokbol" itt van eleg
Olyan átlagos Hozzám hasonlóan kezdő és hasonló alkatú Biszex Párral szeretnék ismerkedni akik nem rögtön szeretnének mindent... Első találkozások alkalmával megelègednènek közös kéz és száj kényeztetéssel ahol mindenki mindenkit kölcsönössen kényeztet
Házibarát lennék hosszútávra ha lehet ! Mindenki -mindenkivel alapon párokat keresek / vagy egy hölgyet aki velem együtt benne lenne ilyen -olyan párcserés szexben bi ok / Dunaújváros és közvetlen környéke !!! 51 éves vagyok és nem nádszál vékony /diszkrét vagyok de ezt el is várom ! Üdv / párokat is kukkolnék szex közben akár be is szállnék vagy csak néző lennék akit ez izgat így privátba írj / Érdekel no tabu szex : terhes szex creampie szex cuckold szex pisi szex anál szex spermás játékok csöpögő tejes terhes nő cici mindenevő vagyok wink stb stb … !!! No homo ! Egyedülálló férfiak ne írjatok !!! Köszi ! Hosszútávra keresek !! Terhes hölgyek is érdekelnek / anyagaiktól mentesen / fiatal pervi párok is érdekelnek !! Méret , alak nem számít / ! Csak normális embereket keresek Olvass már az adatlapomon !!! Nem írogatni szeretnék meg kávézgatni ha lehet
Ma estére keresek biszex párt
Tatabányai nem független biszex pasi vagyok és diszkrét hölgyet vagy biszex párt keresek a környékről, mindenki örömére....

agroboy