Tatabányai nem független biszex pasi vagyok és diszkrét hölgyet vagy biszex párt keresek a környékről, mindenki örömére....
Ismerkedjünk, privát üzenetet írjatok.
Ismerkedjünk, privát üzenetet írjatok.
Csepel sziget egész területén Bi párral ismerkednèk ! Csak párokkal!!
Sziasztok. 45éves, magára adó, diszkrét férfi, párhoz csatlakozna a hölgy örömére. Kezdő párhoz is. Masszázs vagy amit szeretnétek. Győr
Ápolt diszkrét negyvenes egyedülálló férfi vagyok. Kölcsönös kényeztetésre keresem partnerem. Olyan kedves szenvedélyes nőt esetleg párt keresek izgalmas együttlétekre állandó kapcsolatra,aki nem a Reptéri & Szépvölgyi többes találkozókat kedveli ,de egy egyedülálló férfivel szívesen ismerkedne-kalandozna.
Sziasztok!
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék! Kevés dologra mondok nemet! Helyem, autóm van! Perverzió előny!
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék! Kevés dologra mondok nemet! Helyem, autóm van! Perverzió előny!
Sziasztok .. hölgy partnert keresek !! Monor környéke , 28 éves magára igényes pasi
Sziasztok!
Hàzibaràt lennék..
Hàzibaràt lennék..
Sziasztok! Adatlapom szerint keresek partnert a közelemből Irjatok !
Sopronban házibarátkoznék.
Mai napon keresem intelligens partnerem(eim) egy kis mókára a Nyugati mellett. Privátban írj lszi.
Pasi jelentkezését várjuk.!
180 cm felett ne írj kérlek.
Lehetsz fiatal 18 -tól 25 ig,,,,vagy 50 felett.
Vékony vagy molett duci,sörhasú macis alkat is!
Nem gond ha szőrös,fazonos a faszod.
Bp-Pest-megye vagy a környező megyékből csak.
Kérlek az ország másik végéből ne.
180 cm felett ne írj kérlek.
Lehetsz fiatal 18 -tól 25 ig,,,,vagy 50 felett.
Vékony vagy molett duci,sörhasú macis alkat is!
Nem gond ha szőrös,fazonos a faszod.
Bp-Pest-megye vagy a környező megyékből csak.
Kérlek az ország másik végéből ne.
Keresek párt, shol mindkét fél popsiját hosszan és mélyen kinyalhatom. Szopok is.
.
Üdv . mindenkinek !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Olyan párral ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !
Finom érintések ,simogatások !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Olyan párral ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !
Finom érintések ,simogatások !
Sziasztok. 45éves, fiatalos, egyedülálló férfi, párhoz csatlakozna a hölgy örömére. Kezdő párhoz is. Masszázs vagy amit szeretnétek. Győr
Sziasztok. Adatlapom szerint ismerkednék.
jó a videó
(Ez egy válasz Benike üzenetére (2026. 02. 20. péntek 10:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 02. 20. péntek 10:35
Sziasztok. 45éves, magára adó, fiatalos, egyedülálló férfi, párhoz csatlakozna a hölgy örömére. Kezdő párhoz is! Győr
Sziasztok mai nap 18óra-24óra között keresek olyan párt vagy lányt aki benne lenne olyanban hogy végignézi ahogy kiverem magamnak és spriccelek egy nagyot akár a hölgy cicijére. Vagy
olyan találkozókban ahol csak kézzel simogatjuk kényeztetjük egymást.A férj párja jelenlétében es a felesége kényeztetne kézzel egy szép méretű pasit majd én is simogatással ujjazással viszonoznám egészen orgazmusig. De szex vagy oral is lehet de ez nem kötelező.
Nógrád és Pest megyében keresek.Találkozhatunk akár autóskaland ,akár nálatok diszkrét vagyok vagy panzióban.várom privát üzeneteket.szép napot
olyan találkozókban ahol csak kézzel simogatjuk kényeztetjük egymást.A férj párja jelenlétében es a felesége kényeztetne kézzel egy szép méretű pasit majd én is simogatással ujjazással viszonoznám egészen orgazmusig. De szex vagy oral is lehet de ez nem kötelező.
Nógrád és Pest megyében keresek.Találkozhatunk akár autóskaland ,akár nálatok diszkrét vagyok vagy panzióban.várom privát üzeneteket.szép napot
Sziasztok. 45éves, magára adó, fiatalos, egyedülálló férfi, párhoz csatlakozna a hölgy örömére. Kezdő párhoz is! Győr
Ha még sosem kényeztetett fiú orálisan de kipróbálnád,izgatna,akkor várom mielőbbi válaszod!viszonzást NEM várok,kérlek csak akkor irj ha komolyan gondolod és el is jössz hozzám!Igényes ápolt vékony srác vagyok,orális kényeztetésemben nem fogsz csalódni!Pestmegyei hellyel rendelkező srác vagyok!Közben néhetsz szexfilmet is!A lényeg hogy Neked jó legyen!

Marry Queen