Sziasztok!
Baràtsàgos, diszkrét pàr baràtja lennék.
Baràtsàgos, diszkrét pàr baràtja lennék.
Szexi napot és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Sziasztok mai nap 18óra-24óra között keresek olyan párt vagy lányt aki benne lenne olyanban hogy végignézi ahogy kiverem magamnak és spriccelek egy nagyot akár a hölgy cicijére. Vagy
olyan találkozókban ahol csak kézzel simogatjuk kényeztetjük egymást.A férj párja jelenlétében es a felesége kényeztetne kézzel egy szép méretű pasit majd én is simogatással ujjazással viszonoznám egészen orgazmusig. De szex vagy oral is lehet de ez nem kötelező.
Nógrád és Pest megyében keresek.Találkozhatunk akár autóskaland ,akár nálatok diszkrét vagyok vagy panzióban.várom privát üzeneteket.szép napot
olyan találkozókban ahol csak kézzel simogatjuk kényeztetjük egymást.A férj párja jelenlétében es a felesége kényeztetne kézzel egy szép méretű pasit majd én is simogatással ujjazással viszonoznám egészen orgazmusig. De szex vagy oral is lehet de ez nem kötelező.
Nógrád és Pest megyében keresek.Találkozhatunk akár autóskaland ,akár nálatok diszkrét vagyok vagy panzióban.várom privát üzeneteket.szép napot
Tatabányai nem független biszex pasi vagyok és diszkrét hölgyet vagy biszex párt keresek a környékről, mindenki örömére....
Ismerkedjünk, privát üzenetet írjatok.
Ma estére párt keresek szexre
Sziasztok.Tudnátok olyan helyet,helyszínt,ahol a mai nap lehetne párként párokkal ismerkedni ?
Sajnos itt a GG n elég nehéz…
Sajnos itt a GG n elég nehéz…
Sziasztok! Békéscsabán párnak lennék házibarátja...
Feleség örömének fokozására keresünk elsősorban hetero párt, esetleg hetero pasit
Házibarát lennék hosszútávra ha lehet ! Mindenki -mindenkivel alapon párokat keresek / vagy egy hölgyet aki velem együtt benne lenne ilyen -olyan párcserés szexben bi ok / Dunaújváros és közvetlen környéke !!! 51 éves vagyok és nem nádszál vékony /diszkrét vagyok de ezt el is várom ! Üdv / párokat is kukkolnék szex közben akár be is szállnék vagy csak néző lennék akit ez izgat így privátba írj / Érdekel no tabu szex : terhes szex creampie szex cuckold szex pisi szex anál szex spermás játékok csöpögő tejes terhes nő cici/ mindenevő vagyok stb stb … !!! No homo ! Egyedülálló férfiak ne írjatok !!! Köszi ! Hosszútávra keresek !! Terhes hölgyek is érdekelnek / anyagaiktól mentesen / fiatal pervi párok is érdekelnek !! Méret , alak nem számít / ! Csak normális embereket keresek Olvass már az adatlapomon !!! Nem írogatni szeretnék meg kávézgatni ha lehet!
Sziasztok! Egy ideje vágyok, hogy egy férfi farkát a kezembe vegyem, és kiverjem neki! Holnap este szeretnék találkozni!
Ma este dekoratív 45+ feletti párral kalandoznék. 40-es, ápolt, igényes heteró pasi vagyok. Helyem van Budapesten a 14. kerületben, de utazni is tudok.
Sziasztok.
Vasárnap estig bezárólag ápolt feleséget szopatnék akár a férje jelenlétében is.
Autós kaland is aktuális lehet. Kérem csak olyan párok írjanak, akik tudják és élvezik (a)miről szól ez!
K-E vármegye, és környező megyék, de szívesen utazom is.
Adatlapom szerint. Kérlek privát üzenetet írjatok. Köszönöm
Vasárnap estig bezárólag ápolt feleséget szopatnék akár a férje jelenlétében is.
Autós kaland is aktuális lehet. Kérem csak olyan párok írjanak, akik tudják és élvezik (a)miről szól ez!
K-E vármegye, és környező megyék, de szívesen utazom is.
Adatlapom szerint. Kérlek privát üzenetet írjatok. Köszönöm
Sziasztok!
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék! Kevés dologra mondok nemet! Helyem, autóm van! Perverzió előny!
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék! Kevés dologra mondok nemet! Helyem, autóm van! Perverzió előny!
Sziasztok
Van itt olyan aki a vastag farkat szereti?
35 éves sportos pasi keres párokat, lányokat.
Képeket találtok az adatlapomon.
Tudok utazni de fogadni is Székesfehérváron.
Privátban írjatok ha van kedvetek ismerkedni.
Van itt olyan aki a vastag farkat szereti?
35 éves sportos pasi keres párokat, lányokat.
Képeket találtok az adatlapomon.
Tudok utazni de fogadni is Székesfehérváron.
Privátban írjatok ha van kedvetek ismerkedni.
Tatabányai nem független biszex pasi vagyok és diszkrét hölgyet vagy biszex párt keresek a környékről, mindenki örömére....
Csepel sziget egész területén Bi párral ismerkednèk ! Csak párokkal!!
Sziasztok. 45éves, magára adó, diszkrét férfi, párhoz csatlakozna a hölgy örömére. Kezdő párhoz is. Masszázs vagy amit szeretnétek. Győr
Ápolt diszkrét negyvenes egyedülálló férfi vagyok. Kölcsönös kényeztetésre keresem partnerem. Olyan kedves szenvedélyes nőt esetleg párt keresek izgalmas együttlétekre állandó kapcsolatra,aki nem a Reptéri & Szépvölgyi többes találkozókat kedveli ,de egy egyedülálló férfivel szívesen ismerkedne-kalandozna.
Sziasztok!
Sziasztok .. hölgy partnert keresek !! Monor környéke , 28 éves magára igényes pasi

widi1
Astrid