Sziasztok!
Párral ismerkednék hosszabb távra, bp és környékén.
50-es férfi vagyok, biszexre nyitott.
Párral ismerkednék hosszabb távra, bp és környékén.
50-es férfi vagyok, biszexre nyitott.
Kecskeméten kíváncsi hetero pasi?
Valaki?
Kamionos?
Valaki?
Kamionos?
Sziasztok.
Észak-Dunántúlon ma és holnap csatlakoznék intelligens, ápolt párhoz hármas vagy cuckold örömökre.
Hetero, 177/76, ápolt, tanult, hetero pasi vagyok.
Kérem csak olyan párok, akik mernek is találkozni. Utazni tudok.
Esetleg hotelban erre felé pihenő párt a szobájában is meglátogatnék a hölgy örömére ma vagy hétvégén.
Priviben írjatok.
Szép napot..
Észak-Dunántúlon ma és holnap csatlakoznék intelligens, ápolt párhoz hármas vagy cuckold örömökre.
Hetero, 177/76, ápolt, tanult, hetero pasi vagyok.
Kérem csak olyan párok, akik mernek is találkozni. Utazni tudok.
Esetleg hotelban erre felé pihenő párt a szobájában is meglátogatnék a hölgy örömére ma vagy hétvégén.
Priviben írjatok.
Szép napot..
Mátészalkán lennék házibarát. Titokban diszkréten!
Kedves Párok!
38 éves, atlétikusan sportos, kedves, intelligens, magas pozícióban dolgozó férfi szívesen ismerkedne nyitott párokkal.
Paraméterek: 182 cm, 78 kg, intim: 17 cm.
Több párral volt már tapasztalatom harmadikként, és korábban a saját párommal mi is fogadtunk férfit, így mindkét oldalt ismerem – és élvezem is a dinamikát.
Igényes, kulturált párok jelentkezését várom, 45 év alatt.
Jamie
38 éves, atlétikusan sportos, kedves, intelligens, magas pozícióban dolgozó férfi szívesen ismerkedne nyitott párokkal.
Paraméterek: 182 cm, 78 kg, intim: 17 cm.
Több párral volt már tapasztalatom harmadikként, és korábban a saját párommal mi is fogadtunk férfit, így mindkét oldalt ismerem – és élvezem is a dinamikát.
Igényes, kulturált párok jelentkezését várom, 45 év alatt.
Jamie
Igényes pár hölgy tagjának kényeztető masszírozása a párja jelenlétében is illetve vele közösen!
Házibarátként a hölgy igényeinek maximális kielégítésére.
Házibarátként a hölgy igényeinek maximális kielégítésére.
Házibarát lennék hosszútávra ha lehet ! Mindenki -mindenkivel alapon / vagy egy hölgyet aki velem együtt benne lenne ilyen -olyan párcserés szexben bi ok / Dunaújváros és közvetlen környéke !!! 51 éves vagyok és nem nádszál vékony /diszkrét vagyok de ezt el is várom ! Üdv / párokat is kukkolnék szex közben akár be is szállnék vagy csak néző lennék akit ez izgat így privátba írj / Érdekel no tabu szex : terhes szex creampie szex cuckold szex
pi
szex anál szex spermás játékok csöpögő tejes terhes nő cici mindenevő vagyok stb stb … !!! No homo ! Egyedülálló férfiak ne írjatok !!! Köszi ! Hosszútávra keresek !! Terhes hölgyek is érdekelnek / anyagaiktól mentesen / fiatal pervi párok is érdekelnek !! Méret , alak nem számít / ! Csak normális embereket keresek………!!! alf
si
Ápolt diszkrét negyvenes egyedülálló férfi vagyok. Kölcsönös kényeztetésre keresem partnerem. Olyan kedves szenvedélyes nőt esetleg párt keresek izgalmas együttlétekre állandó kapcsolatra,aki nem a Reptéri & Szépvölgyi többes találkozókat kedveli ,de egy egyedülálló férfivel szívesen ismerkedne-kalandozna.
Csepel sziget egész területén Bi párral ismerkednèk ! Csak párokkal!!
biztos vannak itt
(Ez egy válasz BE4R86 üzenetére (2026. 03. 05. csütörtök 10:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 03. 05. csütörtök 10:22
Sziasztok! Régi vágyam megéléséhez keresek férfi-nő párt. Hölgy minél csupaszabb, pasi minél szőrösebb, annál jobb! A hölgyet szex előtt lucskosra nyalnám, a pasit pedig keményre szopnám, majd kezdődhetne a játék. Nézném végig, közben igény esetén ismét nyalnék/szopnék. Majd amikor a pasi teleélvezte a hölgyet, tisztára nyalnám a cerkát és a puncit.
Házibarát lennék Debrecenben titokban diszkréten.
Sziasztok! Régi vágyam megéléséhez keresek férfi-nő párt. Hölgy minél csupaszabb, pasi minél szőrösebb, annál jobb! A hölgyet szex előtt lucskosra nyalnám, a pasit pedig keményre szopnám, majd kezdődhetne a játék. Nézném végig, közben igény esetén ismét nyalnék/szopnék. Majd amikor a pasi teleélvezte a hölgyet, tisztára nyalnám a cerkát és a puncit.
Házibarátként pár igényes hölgy tagját kényeztető masszázsban részesíteném igényeinek megfelelően!
Keszthely környékén baràtkoznék
Sziasztok!
Hàzibaràt lennék diszkrét, baràtsàgos pàrnàk. Férfitagot szopnàm a baràtnő, feleség előtt.
Hàzibaràt lennék diszkrét, baràtsàgos pàrnàk. Férfitagot szopnàm a baràtnő, feleség előtt.
Sopronban házibarátkoznék. "csak" kukkolás is ok.
Sziasztok! Komoly valós párral ismerrkednék hosszú távra privátban.Köszi!
Sziasztok. Adatlapom szerint ismerkednék
Sziasztok!Párokkal ismerkednék Bp. és környékén.Hármas együtlétekre heteró alapon,Kis tapasztalatal rendelkezném..de ezt szivesen gyarapitanám smile Felkeltettem a szimpátiát várom leveletek.Privátban mesélek magamrol,képeket is küldök.Egy 40es ápolt,diszkrét,figyelmes férfi.

Goma06
Tanja