Fiatal többesben tapasztalt sportoló pasiként párt keresek többes kalandra a hétvégén ma este vagy holnap egész nap akár! Utazni fogadni tudok!
Helló csajok!
Bi ffi-t keresünk 3.-nak mára vagy holnapra
házaspárt keresek kellemes kalandra . adatlapom ,képeim ,videóim adottak.
Sziasztok házibarát lennék 40es sportos önmagára igényes férfi vagyok Pest megye
Privi.
Privi.
Van itt olyan férj aki kimondottan telt-macis
pi
,vastag de nem nagy faszú ,fazonra nyírt szőrös , sok gecivel rendelkező pasit keres felesége barátnője kényeztetésére ? Szívesen baszom, kúrom szopatom a feleséged.Írj rám és ismerkedjünk. Fotóim és videóm van fent. Diszkréció adott.
alf
ci alf
t alf
sörhasú
Sziasztok. Adatlapom szerint ismerkednék
Esztergom -- Budapest vonalon ismerkednék, találkoznék nőkkel, párokkal
Voltam már többször hármasban illetve cuckoldban, házibarátként is.
Intim méretem az átlagnál nagyobb
Van helyem, de utazni is tudok, független vagyok.
Diszkréció adott. Solo pasik hanyagoljanak.
Voltam már többször hármasban illetve cuckoldban, házibarátként is.
Intim méretem az átlagnál nagyobb
Van helyem, de utazni is tudok, független vagyok.
Diszkréció adott. Solo pasik hanyagoljanak.
Sziasztok. Nyíregyházi párral ismerkednék.
Ma esti cuckold játszadozáshoz keresek 50+ feletti párt. 40-es, ápolt, igényes hetero pasi vagyok. A többit privátban, ha lehet viber számot írj.
Sziasztok ! Szívesen csatlakoznék párocskához cuckold vagy creampie szexre Budapesten vagy Pest megyében.. Persze szívesen lennék állandó házi barát is ! Nem zavar , ha fotóznak vagy videóznak szex közben... Minden pajzán gondolatot vagy ötletet megbeszélhetünk !
Sziasztok!Esztergom-Pomáz vonalon átlagos alkatú Nőt tennék BOLDOGGÁ nyelvemmel,szájammal autómban...párhoz is csatlakoznnék...kedves,figyelmes masszőr pasi vagyok...Pussz...
Sziasztok!
Párral ismerkednék hosszabb távra, bp és környékén.
50-es férfi vagyok, biszexre nyitott.
Párral ismerkednék hosszabb távra, bp és környékén.
50-es férfi vagyok, biszexre nyitott.
Kecskeméten kíváncsi hetero pasi?
Valaki?
Kamionos?
Valaki?
Kamionos?
Sziasztok.
Észak-Dunántúlon ma és holnap csatlakoznék intelligens, ápolt párhoz hármas vagy cuckold örömökre.
Hetero, 177/76, ápolt, tanult, hetero pasi vagyok.
Kérem csak olyan párok, akik mernek is találkozni. Utazni tudok.
Esetleg hotelban erre felé pihenő párt a szobájában is meglátogatnék a hölgy örömére ma vagy hétvégén.
Priviben írjatok.
Szép napot..
Észak-Dunántúlon ma és holnap csatlakoznék intelligens, ápolt párhoz hármas vagy cuckold örömökre.
Hetero, 177/76, ápolt, tanult, hetero pasi vagyok.
Kérem csak olyan párok, akik mernek is találkozni. Utazni tudok.
Esetleg hotelban erre felé pihenő párt a szobájában is meglátogatnék a hölgy örömére ma vagy hétvégén.
Priviben írjatok.
Szép napot..
Mátészalkán lennék házibarát. Titokban diszkréten!
Kedves Párok!
38 éves, atlétikusan sportos, kedves, intelligens, magas pozícióban dolgozó férfi szívesen ismerkedne nyitott párokkal.
Paraméterek: 182 cm, 78 kg, intim: 17 cm.
Több párral volt már tapasztalatom harmadikként, és korábban a saját párommal mi is fogadtunk férfit, így mindkét oldalt ismerem – és élvezem is a dinamikát.
Igényes, kulturált párok jelentkezését várom, 45 év alatt.
Jamie
38 éves, atlétikusan sportos, kedves, intelligens, magas pozícióban dolgozó férfi szívesen ismerkedne nyitott párokkal.
Paraméterek: 182 cm, 78 kg, intim: 17 cm.
Több párral volt már tapasztalatom harmadikként, és korábban a saját párommal mi is fogadtunk férfit, így mindkét oldalt ismerem – és élvezem is a dinamikát.
Igényes, kulturált párok jelentkezését várom, 45 év alatt.
Jamie
Igényes pár hölgy tagjának kényeztető masszírozása a párja jelenlétében is illetve vele közösen!
Házibarátként a hölgy igényeinek maximális kielégítésére.
Házibarátként a hölgy igényeinek maximális kielégítésére.
Házibarát lennék hosszútávra ha lehet ! Mindenki -mindenkivel alapon / vagy egy hölgyet aki velem együtt benne lenne ilyen -olyan párcserés szexben bi ok / Dunaújváros és közvetlen környéke !!! 51 éves vagyok és nem nádszál vékony /diszkrét vagyok de ezt el is várom ! Üdv / párokat is kukkolnék szex közben akár be is szállnék vagy csak néző lennék akit ez izgat így privátba írj / Érdekel no tabu szex : terhes szex creampie szex cuckold szex
pi
szex anál szex spermás játékok csöpögő tejes terhes nő cici mindenevő vagyok stb stb … !!! No homo ! Egyedülálló férfiak ne írjatok !!! Köszi ! Hosszútávra keresek !! Terhes hölgyek is érdekelnek / anyagaiktól mentesen / fiatal pervi párok is érdekelnek !! Méret , alak nem számít / ! Csak normális embereket keresek………!!! alf
si
Ápolt diszkrét negyvenes egyedülálló férfi vagyok. Kölcsönös kényeztetésre keresem partnerem. Olyan kedves szenvedélyes nőt esetleg párt keresek izgalmas együttlétekre állandó kapcsolatra,aki nem a Reptéri & Szépvölgyi többes találkozókat kedveli ,de egy egyedülálló férfivel szívesen ismerkedne-kalandozna.

cso.csi
Klara