Sziasztok. 45éves, igényes, egyedülálló pasi, párhoz csatlakozna a hölgy örömére. Kezdő pár is! Győr
Ma esti kalandozáshoz keresek 50+ feletti párt vagy hölgyet. 40-es, ápolt, igényes hetero pasi vagyok. Helyem van a 14. kerületben és utazni is tudok.
Sziasztok! Lányt párt keresnék. Adatlapom kitöltve,fotóval.
Utazni tudok. Tolna-Fejér megye környéke
Utazni tudok. Tolna-Fejér megye környéke
Házibarát lennék hosszútávra ha lehet ! Mindenki -mindenkivel alapon / vagy egy hölgyet aki velem együtt benne lenne ilyen -olyan párcserés szexben bi ok / Dunaújváros és közvetlen környéke !!! 51 éves vagyok és nem nádszál vékony /diszkrét vagyok de ezt el is várom ! Üdv / párokat is kukkolnék szex közben akár be is szállnék vagy csak néző lennék akit ez izgat így privátba írj / Érdekel no tabu szex : terhes szex creampie szex cuckold szex
pi
szex anál szex spermás játékok csöpögő tejes terhes nő cici mindenevő vagyok stb stb … !!! No homo ! Egyedülálló férfiak ne írjatok !!! Köszi ! Hosszútávra keresek !! Terhes hölgyek is érdekelnek / anyagaiktól mentesen / fiatal pervi párok is érdekelnek !! Méret , alak nem számít / ! Csak normális embereket keresek alf
si
Szia mai napra keresek párt vagy nőt (máskor is jó lehet )
30 éves pasi vagyok
180/85kg. Kék szem ,barna haj, jófej, laza... állítólag a külsőm is jobb mint az átlag
Odalent 21-22cm..tőled függ, mennyire kemenyedik meg....Ha ismerkednel írj
30 éves pasi vagyok
180/85kg. Kék szem ,barna haj, jófej, laza... állítólag a külsőm is jobb mint az átlag
Odalent 21-22cm..tőled függ, mennyire kemenyedik meg....Ha ismerkednel írj
Budapest és környékén párokat kukkolnék vagy csatlakoznék hozzájuk!
Utazni tudok, helyem van.
Viber, whatsapp, Google chat van.
Írjatok bátran! Érezzük jól magunkat!
Utazni tudok, helyem van.
Viber, whatsapp, Google chat van.
Írjatok bátran! Érezzük jól magunkat!
Sziasztok. Komoly cuckoldra párt keresek, ahol a férj élvezi mikor a feleséget,(baratnőt) előtte dugják.
Szeretem látni hogy a másik élvezi,komoly Bull vagyok nagy fantáziaval es farokal (20 cm).Gyor kornyékrol vagyok de utazni nem gond.
Csak komolyan keresek. Hely van. Köszönöm
Szeretem látni hogy a másik élvezi,komoly Bull vagyok nagy fantáziaval es farokal (20 cm).Gyor kornyékrol vagyok de utazni nem gond.
Csak komolyan keresek. Hely van. Köszönöm
Sziasztok. Keresek párt vagy hölgyet, akik szeretnék jól érezni magukat egy plusz személy bevonásával, olyanokat keresek akiknek nem mindegy , hogy ki a harmadik, akik igényesek, akik nem baszni meg dugni akarnak, hanem szeretkezni de azt hosszasan
Ma este kedves hetero párt lány nőt fogadnék, bármilyen korosztályt, kulturált rendezett környezetben diszkréten! Részletek adatlapomon. Köszönöm!
Mai estére keresek egy kedves budapesti / Pest megyei együtt élő házaspárt, hetero alapon, kizárólag a kedves háziasszony legnagyobb örömére. Masszírozni tudó és szerető férfiként lépjünk meg a ház asszonyát egy négykezes maszírozással, édes szerepjátékokkal. Legyen forró a mai este.
Persze ne csak nekünk, hanem másoknak is.
Utáni tudok, megkeresést privát üzenetben.
Csodaszép napot mindenkinek
Persze ne csak nekünk, hanem másoknak is.
Utáni tudok, megkeresést privát üzenetben.
Csodaszép napot mindenkinek
Sziasztok mai napra keresek párt vagy nőt (máskor is jó lehet )
30 éves pasi vagyok
30 éves pasi vagyok
Sziasztok! Valós, találkozni és a vágyaikat valóban megélni merő partnereket keresek. Minél kevesebb a tabu, annál izgalmasabb. Ha számít az intim 21/6. Üzenetben keressetek!
Sopronban házibarátkoznék
Fiatal többesben tapasztalt sportoló pasiként párt keresek többes kalandra a hétvégén ma este vagy holnap egész nap akár! Utazni fogadni tudok!
Helló csajok!
Bi ffi-t keresünk 3.-nak mára vagy holnapra
házaspárt keresek kellemes kalandra . adatlapom ,képeim ,videóim adottak.
Sziasztok házibarát lennék 40es sportos önmagára igényes férfi vagyok Pest megye
Privi.
Privi.
Van itt olyan férj aki kimondottan telt-macis
pi
,vastag de nem nagy faszú ,fazonra nyírt szőrös , sok gecivel rendelkező pasit keres felesége barátnője kényeztetésére ? Szívesen baszom, kúrom szopatom a feleséged.Írj rám és ismerkedjünk. Fotóim és videóm van fent. Diszkréció adott.
alf
ci alf
t alf
sörhasú
Sziasztok. Adatlapom szerint ismerkednék

Panda i Lina
Veronica da Sousa