Szia , Sziasztok !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol, akiknél az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol, akiknél az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Ma este kedves hetero párt lány nőt fogadnék, bármilyen korosztályt, kulturált rendezett környezetben diszkréten! Részletek adatlapomon. Köszönöm!
Sziasztok.
30 éves úrként keresek házaspárt, bizonyos hatarokon belul mobilis tudok lenni.
Csakis holgy oromere, nagy ciciket elonyben reszesitem.
Varom pár vagy kisebb tarsasag megkereséset. Pest, illetve Komarom- Esztergom varmegyebol.
30 éves úrként keresek házaspárt, bizonyos hatarokon belul mobilis tudok lenni.
Csakis holgy oromere, nagy ciciket elonyben reszesitem.
Varom pár vagy kisebb tarsasag megkereséset. Pest, illetve Komarom- Esztergom varmegyebol.
Sziasztok,
Hétvégén Dunántúlon pihenő, vagy otthonukban erre vágyat érző párhoz csatlakoznék 3-nak a hölgy örömére.
177/75, hetero, diszkrét, ápolt magyar ffi vagyok.
Kérlek privát üzenetben keressetek.
Szabolcs
Hétvégén Dunántúlon pihenő, vagy otthonukban erre vágyat érző párhoz csatlakoznék 3-nak a hölgy örömére.
177/75, hetero, diszkrét, ápolt magyar ffi vagyok.
Kérlek privát üzenetben keressetek.
Szabolcs
Sziasztok!
Ma kora este szeretném a páromat egy idegen pasival látni. Helyünk nincs, csak aki tud biztosítani Budapesten helyet!
Ma kora este szeretném a páromat egy idegen pasival látni. Helyünk nincs, csak aki tud biztosítani Budapesten helyet!
Sziasztok! Esetleg Salzburg környékéről van itt hölgy, aki párhoz csatlakozna?
Video sex. nőt vagy párt kukkolnák sex közben skypon férfi vagyok
Sziasztok.
Normál testalkatú 44/50 éves párként keresünk házibarátot Pest megyében, max 45 éves korig. Normál vagy sportos testalkat elvárás, nagyobb intim előny. Csak olyan partnert keresünk aki az ismerkedés elején is meri vállalni az arcát és nem riad meg egy viberes beszélgetéstől.
Normál testalkatú 44/50 éves párként keresünk házibarátot Pest megyében, max 45 éves korig. Normál vagy sportos testalkat elvárás, nagyobb intim előny. Csak olyan partnert keresünk aki az ismerkedés elején is meri vállalni az arcát és nem riad meg egy viberes beszélgetéstől.
50-es szentendrei pár enyhén bi házibarátot keres! Kis farok, humor, függetlenség előny!
Olyan átlagos Hozzám hasonlóan kezdő és hasonló alkatú Biszex Párral szeretnék ismerkedni akik nem rögtön szeretnének mindent... Első találkozások alkalmával megelègednènek közös kéz és száj kényeztetéssel ahol mindenki mindenkit kölcsönössen kényeztet
Adatlapom szerint is keresek kapcsolatot
Házibarát lennék enyhe bi után érdeklödő párnál!
Sziasztok. Nagyon szívesen lennék pár házibarátja. Kecskemét 100km vonzás körzetében keresnék.26 éves átlagos pasi vagyok nagyon szívesen utazok de helyet is tudok ha kell.
Sziasztok! Ma estére hölgy ill. pár társaságát keresem textilmentes szauna látogatáshoz.
Hozlak-viszlek. Természetesen a költségeket állom!
Hozlak-viszlek. Természetesen a költségeket állom!
házaspárral kalandoznék,Lásd adatlapom
Hölgyet keresek Szabolcsban aki élvezne egy kényeztető masszázst!
Szakképzett masszőr vagyok helyem van!
Diszkréció adott és elvárt!!
Szakképzett masszőr vagyok helyem van!
Diszkréció adott és elvárt!!
Sziasztok,hellyel rendelkező igènyes,biszex hàzibaràtot keresünk Kecskeméten,vagy a környèkből.
Sziasztok!
Vidám, nyitott párral ismerkednék, tartalmas testi örömök megélésére. Bp és környékén keresek, nem egy alkalomra.
Vidám, nyitott párral ismerkednék, tartalmas testi örömök megélésére. Bp és környékén keresek, nem egy alkalomra.
Péntek esti (wellness) programra keresem igényes pár társaságát hetero alapon, profi masszázstudással, akár csak masszázsra is! Diszkréció és intelligencia részemről is elvárás!Budapest/Pest megye 50 km körzet
Téged vagy Titeket is vonz a nagyobb korkülönbség ?
54 éves Férfi fiatalabb vagy idősebb Hölgyek - Párok ismeretségèt keresi !
54 éves Férfi fiatalabb vagy idősebb Hölgyek - Párok ismeretségèt keresi !

Lara 2