Sziasztok. 45éves, magára adó, diszkrét férfi vagyok. Pár házibarátja lennék. Győr. Kezdő párhoz is csatlakoznák. Masszázs, szendvics szex, punci nyalás, vagy amit szeretnétek.
Sziasztok.
Holnap reggeltől vasárnap estig bezárólag ápolt, diszkrét pár hölgy tagját szopatnám akár a férje jelenlétében is.
Autós kaland is aktuális lehet.
K-E vármegye, és környező megyék, de szívesen utazom is.
Adatlapom szerint. Kérlek privát üzenetet írjatok. Köszönöm
Holnap reggeltől vasárnap estig bezárólag ápolt, diszkrét pár hölgy tagját szopatnám akár a férje jelenlétében is.
Sziasztok ma péntek estére Párt vagy Lányt keresek akinek lenne kedve ma találkozni! Budapest - Vác - Rétság - Balassagyarmat - Salgótarján - esetleg még Heves megye Nógrád megye határához közel.Amit keresek (sok mindenre nyitott vagyok de csak is azt amit a hölgy szeretne nem vagyok eralfősalfzaalfkos tolongó tiszteletben tartom azt hogy közel engedtek tudom nekem ebben a szerepben hol a helyem!)szóval amit keresek:-benne vagyok a csak néző szerepben vagy kukkoló-lennék -masszíroznék-csak a hölgy verné ki a farkam-esetleg hölgy részéről csak orál-csak simogatás esetleg punci ujjazás-egy rövid autós találkozó vagy akár utazni is tudok hozzátok vagy panzió-és ha szeretnétek akár szexről is lehet szó-vagy akár csak egy izgalmas beszélgetésszóval nyitott vagyok mindenre az se baj ha szexmentes a találkozó
Nagy faszú házibarát lennék.
Üdv . mindenkinek !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Olyan párral ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !
Finom érintések ,simogatások !
Felnőtt játékokhoz !
Sziasztok. Olyan férfi párost keresünk akik összeszokottak, függetlenek, intelligensek és megfelelő érzelmi intelligenciával rendelkeznek. Tehát szóló férfit most nem keresünk!!! Csakis kettő pasit mini gangbang felállásra. A jelentkezéseket privát üzenetben várjuk.
Sziasztok. Adatlapom szerint ismerkednék
Sziasztok!
Szeretnénk találni hosszútávra egy igényes bi fiút, akivel megmasszírozhatnánk a páromat, elérhető távolságból!
Randira alkalmas helyünk van, de csak hétvégén érünk rá.
Az egy soros semmitmondó üzeneteket nem tudjuk komolyan venni.
Szeretnénk találni hosszútávra egy igényes bi fiút, akivel megmasszírozhatnánk a páromat, elérhető távolságból!
Randira alkalmas helyünk van, de csak hétvégén érünk rá.
Az egy soros semmitmondó üzeneteket nem tudjuk komolyan venni.
Sziasztok.
Sziasztok! Idősebb, szexuálisan aktív hölgyet keresek rendszeres találkára. Pár is szóba jöhet a férj aktív vagy passzív részvételével. Elsődleges szempont az ápoltság. Pécs és vonzáskörzete. További részletek privátban.
Sziasztok! Valós, normális pár barátságát keresem hosszú távra.Köszönöm!
Igényes pár hölgy tagját masszíroznám házibarátként!
Helyem van Szabolcsban de utazni is tudok!
Diszkréció adott és elvárt!
Helyem van Szabolcsban de utazni is tudok!
Diszkréció adott és elvárt!
Párral ismerkednék, a Hölgy örömére!
Sziasztok!
Holnap ,az az csütörtök napkozben ,heteró alapon budapesti párt, illetve hölgyet keresek !
Valóban nagy méretű vagyok !
Holnap ,az az csütörtök napkozben ,heteró alapon budapesti párt, illetve hölgyet keresek !
Valóban nagy méretű vagyok !
Sziasztok.
A héten napközben párnál besegítenék esetleg Cuckold élmény fokozásában, de akár egy orállal a hölgynél. Hetero vagyok!
Ápolt, intelligens párokat keresek.
Dunántúl Balatontól északi része.
Privát üzenetben írjatok.
Sziasztok
A héten napközben párnál besegítenék esetleg Cuckold élmény fokozásában, de akár egy orállal a hölgynél. Hetero vagyok!
Ápolt, intelligens párokat keresek.
Dunántúl Balatontól északi része.
Privát üzenetben írjatok.
Sziasztok
Hali
Kecskeméten kíváncsi hetero pasi ? Írj…
Titokban.
Kamionos vagy átutazó?
Írj…
Kecskeméten kíváncsi hetero pasi ? Írj…
Titokban.
Kamionos vagy átutazó?
Írj…
Jo reggelt. Budapesten vagy közvetlen közelében élő párnak szívesen lennék a házibarátja. Hétköznapokon napközbeni ráérő, unatkozo párokat keresek. Helyem nincs, utazni tudok, búvóhely is oké a részemről. Ápolt, diszkrét, mindenre nyitott, potens pasi vagyok. Keressetek privátban.
Ápolt,igényes fiatalos férfiként keresek házaspárt a hölgy örömére.
Üdv . mindenkinek !
Felnőtt játékokhoz !
Felnőtt játékokhoz !
Sopronban találkoznék intelligens párral

Nagy88