Csepel sziget egész területén Bi párral ismerkednèk ! Csak párokkal!!
Csepel sziget egész területén Bi párral ismerkednèk ! Csak párokkal!!
Hölgyet masszíroznék, kényeztetnèk
De párokhoz is csatlakoznék harmadiknak
De párokhoz is csatlakoznék harmadiknak
Sziasztok!Párokkal ismerkednék Bp. és környékén.Hármas együtlétekre heteró alapon,Kis tapasztalatal rendelkezném..de ezt szivesen gyarapitanám smile Felkeltettem a szimpátiát várom leveletek.Privátban mesélek magamrol,képeket is küldök.Egy 40es ápolt,diszkrét,figyelmes férfi.
Bi beállítottságú férfit keresünk kölcsönös örömökre.
Szia , Sziasztok !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol, akiknél az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol, akiknél az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Szívesen ismerkednék kedves, ápolt párokkal vagy hölgyekkel Szentendre–Visegrád–Esztergom környékéről. Közvetlen, diszkrét férfi vagyok, aki szereti a kellemes társaságot, a barátkozást és a masszázst. Nyitott vagyok könnyed, jó hangulatú találkozásokra, beszélgetésre, közös programokra. Ha szimpatikus vagyok, írj üzenetet
Sziasztok, kecskeméti, egyedülálló, biszex, hellyel rendelkező hàzibaràtot 45-60 közt keresünk hosszabb tàvra
Tatabányai nem független biszex pasi vagyok és diszkrét hölgyet vagy biszex párt keresek a környékről, mindenki örömére....
Ismerkedjünk, privát üzenetet írjatok.
Ismerkedjünk, privát üzenetet írjatok.
Sziasztok. Pest megyébe én is szívesen találkoznék ma este, éjjel, hölgyel, párral.
Vagy akár Dunaújvárosban helyem is lenne.
Vagy akár Dunaújvárosban helyem is lenne.
Sziasztok!
50-es férfiként keresem pár ismerettségét. Tartósabb kapcsolatot keresek, nem akárkikkel. Inteligens, nyitott párt keresek.
50-es férfiként keresem pár ismerettségét. Tartósabb kapcsolatot keresek, nem akárkikkel. Inteligens, nyitott párt keresek.
Igényes pár hölgy tagját masszíroznám házibarátként Szabolcsban!
Napközbeni találkozásokhoz, hölgyet, párt keresek korhatár nélkül alkalmira vagy hosszabb távú rendszeres kapcsolatra, mindenre nyitottan.
Én intelligens, ápolt, diszkrét, fiatalos pasi vagyok. Hajdú, Szabolcs, Borsod, Heves megyéből. Utazni tudok
Én intelligens, ápolt, diszkrét, fiatalos pasi vagyok. Hajdú, Szabolcs, Borsod, Heves megyéből. Utazni tudok
Sziasztok!
Hàzibaràt lennék az adatlapom szerint.
Hàzibaràt lennék az adatlapom szerint.
Sziasztok. 45éves, magára adó, diszkrét férfi vagyok. Pár házibarátja lennék. Győr. Kezdő párhoz is csatlakoznák. Masszázs, szendvics szex, punci nyalás, vagy amit szeretnétek.
Sziasztok.
Holnap reggeltől vasárnap estig bezárólag ápolt, diszkrét pár hölgy tagját szopatnám akár a férje jelenlétében is.
Autós kaland is aktuális lehet.
K-E vármegye, és környező megyék, de szívesen utazom is.
Adatlapom szerint. Kérlek privát üzenetet írjatok. Köszönöm
Holnap reggeltől vasárnap estig bezárólag ápolt, diszkrét pár hölgy tagját szopatnám akár a férje jelenlétében is.
Autós kaland is aktuális lehet.
K-E vármegye, és környező megyék, de szívesen utazom is.
Adatlapom szerint. Kérlek privát üzenetet írjatok. Köszönöm
Sziasztok ma péntek estére Párt vagy Lányt keresek akinek lenne kedve ma találkozni! Budapest - Vác - Rétság - Balassagyarmat - Salgótarján - esetleg még Heves megye Nógrád megye határához közel.Amit keresek (sok mindenre nyitott vagyok de csak is azt amit a hölgy szeretne nem vagyok eralfősalfzaalfkos tolongó tiszteletben tartom azt hogy közel engedtek tudom nekem ebben a szerepben hol a helyem!)szóval amit keresek:-benne vagyok a csak néző szerepben vagy kukkoló-lennék -masszíroznék-csak a hölgy verné ki a farkam-esetleg hölgy részéről csak orál-csak simogatás esetleg punci ujjazás-egy rövid autós találkozó vagy akár utazni is tudok hozzátok vagy panzió-és ha szeretnétek akár szexről is lehet szó-vagy akár csak egy izgalmas beszélgetésszóval nyitott vagyok mindenre az se baj ha szexmentes a találkozó
Nagy faszú házibarát lennék.
Üdv . mindenkinek !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Olyan párral ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !
Finom érintések ,simogatások !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Olyan párral ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !
Finom érintések ,simogatások !
Sziasztok. Olyan férfi párost keresünk akik összeszokottak, függetlenek, intelligensek és megfelelő érzelmi intelligenciával rendelkeznek. Tehát szóló férfit most nem keresünk!!! Csakis kettő pasit mini gangbang felállásra. A jelentkezéseket privát üzenetben várjuk.