Kecskeméten kamionos vagy kíváncsi hetero pasi ?
Sziasztok!
Hàzibaràt lennék nyitott pàrnàl..
Hàzibaràt lennék nyitott pàrnàl..
Sziasztok,legnaggyobb vágyaam,feleség előtt leszopni a férjet,teleélvezett pinát kinyalni stb
Sziasztok kedves házaspárok,
Már most előre keresem kellemes időtöltésemet a hosszú hétvégére.
Ápolt, humoros , heteró férfi vagyok, aki imádja az életet.
Szeretek nagyokat beszélgetni, még inkább nagyobbakat szexelni.
Szeretek masszírozni.
Keresek egy kedves, együtt élő, házaspárt, akik együtt egy kis pluszt keresnek a Hölgy / Háziasszony örömére.
Férjeddel együtt mindent megteszünk, hogy a Menyországtól a Pokolig mindenhova bekukkants.
Budapest / Pest megye / Komárom .....Utazni tudok..... Üzeneteket privátban várom.
Szép napot kívánok
Már most előre keresem kellemes időtöltésemet a hosszú hétvégére.
Ápolt, humoros , heteró férfi vagyok, aki imádja az életet.
Szeretek nagyokat beszélgetni, még inkább nagyobbakat szexelni.
Szeretek masszírozni.
Keresek egy kedves, együtt élő, házaspárt, akik együtt egy kis pluszt keresnek a Hölgy / Háziasszony örömére.
Férjeddel együtt mindent megteszünk, hogy a Menyországtól a Pokolig mindenhova bekukkants.
Budapest / Pest megye / Komárom .....Utazni tudok..... Üzeneteket privátban várom.
Szép napot kívánok
Sziasztok, kecskeméti, biszex, hellyel rendelkező hàzibaràtot keresünk 45-60 közt hosszabb tàvra
Adatlapom szerint eresek kapcsolatot.
Ha szimpatikus az adatlapom írjatok bátran.
Köszönöm
Ha szimpatikus az adatlapom írjatok bátran.
Köszönöm
Igényes pár hölgy tagját masszíroznám házibarátként!
Bi beállítottságú férfit keresünk kölcsönös örömökre.
Szeximádó ,hetero házaspár nagyfarkú házibarátja lennék
Adatlapom adott.
Adatlapom adott.
Budapesten illetve környékén szívesen lennék olyan párnak a házibarátja akik napközbeni érnek rá. Helyem nincs de utazni tudok, illetve búvóhely vagy autós kaland is érdekel.
Párral ismerkednék, a Hölgy örömére!
Sziasztok
Közelemből keresek hellyel rendelkező partnereket, titkos kapcsolatra, hétköznap délelőtti, vagy kora délutáni órákra. Hölgyekkel vagy párokkal ismerkednék. Párokkal megbeszélés kérdése, hogy kizárólag hetero alapon, vagy mindenki örömére találkozunk. Maximális diszkréció elengedhetetlen.
Közelemből keresek hellyel rendelkező partnereket, titkos kapcsolatra, hétköznap délelőtti, vagy kora délutáni órákra. Hölgyekkel vagy párokkal ismerkednék. Párokkal megbeszélés kérdése, hogy kizárólag hetero alapon, vagy mindenki örömére találkozunk. Maximális diszkréció elengedhetetlen.
Sziasztok! Győrben vagy a környékén párhoz, Bi párhoz csatlakoznék, házibarátként elhanyagolt feleséget kényeztetnék, akár a férj jelenlétében is!
Budapesten párokat kukkolnék vagy csatlakoznék hozzájuk!
Helyem van, utazni tudok! Érezzük jól magunkat!
Helyem van, utazni tudok! Érezzük jól magunkat!
Sziasztok, vas megyében ( kis utazás beleférM86/87 szomszédos megyékben is )keresek párt, akiket izgat ha szex közben egy néző jelen van ! Esetleg "manuálisan " besegítenek igény esetén mind két félnek! 50 éves szombathelyi ff vagyok
60as pàr hàzibaràtja lennék , Gödöllő és környéke,búvóhely van!
Olyan pár társaságát keresem akik keresnek búvohelyet Dél Pesten...
Tatabányai nem független biszex pasi vagyok és diszkrét hölgyet vagy biszex párt keresek a környékről, mindenki örömére....
Ismerkedjünk, privát üzenetet írjatok.
Ismerkedjünk, privát üzenetet írjatok.
Van itt olyan férj aki kimondottan telt-macis
pi
,vastag de nem nagy faszú ,fazonra nyírt szőrös , sok gecivel rendelkező pasit keres felesége barátnője kényeztetésére ? Szívesen baszom, kúrom szopatom a feleséged.Írj rám és ismerkedjünk. Fotóim és videóm van fent. Diszkréció adott.
alf
ci alf
t alf
sörhasú
Házibarát lennék hosszútávra ha lehet ! Mindenki -mindenkivel alapon / vagy egy hölgyet aki velem együtt benne lenne ilyen -olyan párcserés szexben bi ok / Dunaújváros és közvetlen környéke !!! 51 éves vagyok és nem nádszál vékony /diszkrét vagyok de ezt el is várom ! Üdv / párokat is kukkolnék szex közben akár be is szállnék vagy csak néző lennék akit ez izgat így privátba írj / Érdekel no tabu szex : terhes szex ,creampie szex ,cuckold szex ,pisí szex, anál szex, spermás játékok ,csöpögő tejes terhes női cicik ,mindenevő vagyok stb stb … !!! No homo ! Egyedülálló férfiak ne írjatok !!! Köszi ! Hosszútávra keresek !! Állapotos hölgyek is érdekelnek / anyagaiktól mentesen / fiatal pervi párok is érdekelnek !! Méret , alak nem számít / ! Csak normális embereket keresek! Kukkolnék párokat, hölgyeket szex vagy maszti közben /akár a szabadban is / itt a jó idő / autós szex kaland is érdekel!!! / beszállás nélkül is akit ez így is izgat

ati55
Kia Winston