Aktiv kemeny bikát keresek perverz noi taggal . Helyed legyen Nyíregyházán
Sziasztok!
[b]Győrben[b] lennék egy igényes, diszkrét pár házibarátja.
Igényes, izmos, nagyobb intimméretű, diszkrét férfi vagyok!
Írjatok és ismerkedjünk!
[b]Győrben[b] lennék egy igényes, diszkrét pár házibarátja.
Igényes, izmos, nagyobb intimméretű, diszkrét férfi vagyok!
Írjatok és ismerkedjünk!
Bi beállítottságú férfit keresünk kölcsönös örömökre.
Párral ismerkednék, a Hölgy örömére!
Szia , Sziasztok !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol, akiknél az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol, akiknél az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük !
Diszkrét férfi párokat és hölgyeket keres a Szentendre–Visegrád–Esztergom környékéről…
Ahol a kíváncsiság találkozik a vággyal, ott kezd igazán érdekessé válni minden
Ha benned is több van egy átlagosnál… írj.
Ahol a kíváncsiság találkozik a vággyal, ott kezd igazán érdekessé válni minden
Ha benned is több van egy átlagosnál… írj.
Hazibarat allast keresek, pároknál,irj es beszeljunk ,egyben kellemes húsvéti ünnepeket kívánok mindenkinek
Feleség számára keresünk húsvéti locsolót.Hetero pár vagy nem független pasi.
Házibarát lennék ahogy adatlapomon is írtam.
Sziasztok. Adatlapom szerint ismerkednék
Barátnőt-feleséget kényeztetnék.
Barátnőt-feleséget kényeztetnék.
Nyitni szándékozó hölggyel, párral ismerkednék.
Beszélgessünk, bármi lehetséges!!! Mond el kérlek, mi az, amit kipróbálnál, mi a titkos vágyad???
Mi a vágyad, a legvadabb??? Imádok nyalni, cicizni, csókolózni stb. Perverzió előny!!!
Beszélgessünk, bármi lehetséges!!! Mond el kérlek, mi az, amit kipróbálnál, mi a titkos vágyad???
Mi a vágyad, a legvadabb??? Imádok nyalni, cicizni, csókolózni stb. Perverzió előny!!!
Házibarát lennék hosszútávra ha lehet ! Mindenki -mindenkivel alapon / vagy egy hölgyet aki velem együtt benne lenne ilyen -olyan párcserés szexben bi ok / Dunaújváros és közvetlen környéke !!! 51 éves vagyok és nem nádszál vékony /diszkrét vagyok de ezt el is várom ! Üdv / párokat is kukkolnék szex közben akár be is szállnék vagy csak néző lennék akit ez izgat így privátba írj / Érdekel no tabu szex : terhes szex ,creampie szex ,cuckold szex ,pisí szex, anál szex, spermás játékok ,csöpögő tejes terhes női cicik ,mindenevő vagyok stb stb … !!! No homo ! Egyedülálló férfiak ne írjatok !!! Köszi ! Hosszútávra keresek !! Állapotos hölgyek is érdekelnek / anyagaiktól mentesen / fiatal pervi párok is érdekelnek !! Méret , alak nem számít / ! Csak normális embereket keresek! Kukkolnék párokat, hölgyeket szex vagy maszti közben /akár a szabadban is / itt a jó idő / autós szex kaland is érdekel!!! / beszállás nélkül is akit ez így is izgat!!Perverz házibarát lennék kevés tabuval !
Sziasztok. Nyíregyházi párt keresek.
Sziasztok!
40-es sportos házibarátot keresünk hosszú távra, leveled e-mailben várjuk.
40-es sportos házibarátot keresünk hosszú távra, leveled e-mailben várjuk.
A természetes vörös az egyik gyengém.
(Ez egy válasz Ashencouple üzenetére (2026. 04. 04. szombat 18:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 04. 04. szombat 18:17
(Ez egy válasz Ashencouple üzenetére (2026. 04. 04. szombat 18:17), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!
Egy átlagos páros keresi harmadik “felét” a nem túl átlagos vágyaik kielégítésére, hetero alapon, a Hölgy örömére.
Elvárásunk nem sok van. Legyél kedves, egészséges, jó humorú.
A Hölgy szereti az idősebb férfiakat, az átlag feletti méretet, a sok spermát, és a piszkos fantáziát.
Szép napot mindenkinek! (:
Egy átlagos páros keresi harmadik “felét” a nem túl átlagos vágyaik kielégítésére, hetero alapon, a Hölgy örömére.
A Hölgy szereti az idősebb férfiakat, az átlag feletti méretet, a sok spermát, és a piszkos fantáziát.
Párral ismerkednék, a Hölgy örömére!
Mai estén kedves budapesti, Pest megyei párhoz csatlakoznék heteró alapon, kizárólag a kedves hölgy, háziasszony örömére.
Ápolt, értelmes, diszkrét férfi vagyok, kellő odaadással és türelemmel.
Privátban várom a jelentkezést,
Legyen szép esténk
Ápolt, értelmes, diszkrét férfi vagyok, kellő odaadással és türelemmel.
Privátban várom a jelentkezést,
Legyen szép esténk
Olyan átlagos Hozzám hasonlóan kezdő és hasonló alkatú Biszex Párral szeretnék ismerkedni akik nem rögtön szeretnének mindent... Első találkozások alkalmával megelègednènek közös kéz és száj kényeztetéssel ahol mindenki mindenkit kölcsönössen kényeztet
Pártokhoz csatlakoznék hetero alapon havi 1-2 alkalommal. Olyan párok előnyben, ahol van lehetőség gumi nélküli együttlétre is. Nem vagyok független, de utazás és bérelt hely nem okoz gondot adott esetben. Minden a szimpátián múlik!
Sziasztok!

Bobó
Tania C