Sziasztok!
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral, hölggyel, hölgyekkel ismerkednék.
Beszélgessünk, bármi lehetséges!!! Mond el kérlek, mi az, amit kipróbálnál, mi a titkos vágyad???
Mi a vágyad, a legvadabb??? Imádok nyalni, cicizni, csókolózni stb.
Perverzió és a nagy cicik, terhes nő előny!!!
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral, hölggyel, hölgyekkel ismerkednék.
Beszélgessünk, bármi lehetséges!!! Mond el kérlek, mi az, amit kipróbálnál, mi a titkos vágyad???
Mi a vágyad, a legvadabb??? Imádok nyalni, cicizni, csókolózni stb.
Perverzió és a nagy cicik, terhes nő előny!!!
Hàzibaràt lennèk kor ,alkat mellèkes szimpàtia fontos
50 éves macis, ápolt, borotvált, perverz pasiként keresem hölgyek, párok társaságát! Imádom a spermás játékokat! Teliélvezett puncit, segget, melleket stb nyalnék!(nem gond, ha nem az enyém)
Természetesen, más perverziókat is szeretek! Komoly, valós találkozni is hajlandó parnereket kerese! Mobilis vagyok!
Természetesen, más perverziókat is szeretek! Komoly, valós találkozni is hajlandó parnereket kerese! Mobilis vagyok!
Sziasztok.
Szívesen csatlakoznék harmadiknak párhoz, 30 éves úrként Pest megyéből.
Hetero alapon keresek. 40 es párok megkeresésének is örülnék.
Némi tapasztalat van e téren.
Privát üzenetet várok. Teltebb, cicis alkat előny.
Gergo
Szívesen csatlakoznék harmadiknak párhoz, 30 éves úrként Pest megyéből.
Hetero alapon keresek. 40 es párok megkeresésének is örülnék.
Némi tapasztalat van e téren.
Privát üzenetet várok. Teltebb, cicis alkat előny.
Gergo
Pár hölgy tagját masszíroznám házibarátként Szabolcsban!
Helyem van!
Diszkréció adott és elvárt!
Helyem van!
Diszkréció adott és elvárt!
60as pàrhoz harmadiknak, Gödöllő és környéke,nyalnàm a puncit kúràs előtt alatt utàn!
Sziasztok veszprém megyében lennék elhanyagolt hölgy szeretője.. irj bátran
Diszkrét férfi párokat és hölgyeket keres a Szentendre–Visegrád–Esztergom környékéről…
Ahol a kíváncsiság találkozik a vággyal, ott kezd igazán érdekessé válni minden
Ha benned is több van egy átlagosnál… írj.
Ahol a kíváncsiság találkozik a vággyal, ott kezd igazán érdekessé válni minden
Ha benned is több van egy átlagosnál… írj.
Párral ismerkednék, a Hölgy örömére!
Sziasztok ! Szívesen csatlakoznék párocskához cuckold vagy creampie szexre Budapesten vagy Pest megyében.. Persze szívesen lennék állandó házi barát is ! Nem zavar , ha fotóznak vagy videóznak szex közben... Minden pajzán gondolatot vagy ötletet megbeszélhetünk !
Sziasztok !Kifejezetten orál centrikus Pasi vagyok !
Hölgyekkel - Párokkal szeretnék ismerkedni!
Imádok puncit nyalni !
Imádom ,ha a számra ülve alaposan ki nyalatod a nedves puncid !!!
Hölgyekkel - Párokkal szeretnék ismerkedni!
Imádok puncit nyalni !
Imádom ,ha a számra ülve alaposan ki nyalatod a nedves puncid !!!
Sopronban házibarátkoznek.
Üdv!
Párt keresek Bp és Pest megye környékén. Hosszabb távban gondolkozom, egy kultúrált biszex párral szeretném megélbi vágyaimat. 50-es férfi vagyok.
Párt keresek Bp és Pest megye környékén. Hosszabb távban gondolkozom, egy kultúrált biszex párral szeretném megélbi vágyaimat. 50-es férfi vagyok.
Sziasztok
Közelemből keresek hellyel rendelkező partnereket, titkos kapcsolatra, hétköznap délelőtti, vagy kora délutáni órákra. Hölgyekkel vagy párokkal ismerkednék. Párokkal megbeszélés kérdése, hogy kizárólag hetero alapon, vagy mindenki örömére találkozunk. Maximális diszkréció elengedhetetlen.
Közelemből keresek hellyel rendelkező partnereket, titkos kapcsolatra, hétköznap délelőtti, vagy kora délutáni órákra. Hölgyekkel vagy párokkal ismerkednék. Párokkal megbeszélés kérdése, hogy kizárólag hetero alapon, vagy mindenki örömére találkozunk. Maximális diszkréció elengedhetetlen.
Pár házibarátja lennék Győr és környékén.30 èves srác vagyok.
Üdv . mindenkinek !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Olyan párral ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !
Finom érintések ,simogatások !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Olyan párral ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !
Finom érintések ,simogatások !
Sziasztok!
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 54/180/85
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 54/180/85
50+/186/100 Budapesti férfias férfi (21/6) mérettel..
Házaspárhoz is csatlakozom gátlástalan, laza kalandokra.
Házaspárhoz is csatlakozom gátlástalan, laza kalandokra.

Luise