Sziasztok .Hölgy partnerem kényeztetném.(Egyedűlálló-Barátnő-Feleség)
Sziasztok! Privatba irhatna valaki hogy , ki hogyan vette rá a parjat hogy masal dugjon! Meg halgatnam a hazibarátot is
Párral ismerkednék, a Hölgy örömére!
Sziasztok, Házibarát lennék egy középkorú párnál hosszabb távon , van tapasztalatom hármas szexben Esetleg ha van itt olyan pár kérem írjon
Sziasztok.
Mai naptól vasárnap estig bezárólag ápolt, diszkrét pár hölgy tagját szopatnám akár a férje jelenlétében is.
Autós kaland is aktuális lehet.
K-E vármegye, és környező megyék, de szívesen utazom is.
Adatlapom szerint. Kérlek privát üzenetet írjatok. Köszönöm
Mai naptól vasárnap estig bezárólag ápolt, diszkrét pár hölgy tagját szopatnám akár a férje jelenlétében is.
Autós kaland is aktuális lehet.
K-E vármegye, és környező megyék, de szívesen utazom is.
Adatlapom szerint. Kérlek privát üzenetet írjatok. Köszönöm
Sziasztok! Keresünk két nagyfarkú pasit egy csajhoz, miközben a férj rögzíti videóra az eseményeket. Fontos, hogy helyetek legyen Veszprém 30km-es körzetében. Ha szégyenlősek vagytok, lehet rajtatok maszk.
Kép nélküli adatlap kevés lesz a jelentkezéshez.
Kép nélküli adatlap kevés lesz a jelentkezéshez.
12 éve vagyunk együtt a nejemmel! 5 éve rendszeresen dugatom! Budapesti pasit keresünk! Ápolt és diszkrét legyél! Hellyel rendelkezünk!
Nagyfarkú házibarát lennék.
imádom a telt nőket.
ápoltság ,intelligencia alap.
imádom a telt nőket.
ápoltság ,intelligencia alap.
Szia , Sziasztok !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol, akiknél az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol, akiknél az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük !
Intelligens pár hölgy tagját masszíroznám házibarátként igényei szerint Szabolcsban!
Sziasztok!
Lányokat, nőket, feleségeket, kényeztetnék Sopron, Sopronkövesd, környékén!
Kérlek nézd meg az adatlapomat képeimet és keress meg mindenképpen!
Lányokat, nőket, feleségeket, kényeztetnék Sopron, Sopronkövesd, környékén!
Kérlek nézd meg az adatlapomat képeimet és keress meg mindenképpen!
Sziasztok! Fiatal férfit keresnénk csak Gödöllőn!!!
Párral ismerkednék, a Hölgy örömére!
Házibarát lennék hosszútávra ha lehet ! Mindenki -mindenkivel alapon / vagy egy hölgyet aki velem együtt benne lenne ilyen -olyan párcserés szexben bi ok / Dunaújváros és közvetlen környéke !!! 51 éves vagyok és nem nádszál vékony /diszkrét vagyok de ezt el is várom ! Üdv / párokat is kukkolnék szex közben akár be is szállnék vagy csak néző lennék akit ez izgat így privátba írj / Érdekel no tabu szex : terhes szex ,creampie szex ,cuckold szex ,pisí szex, anál szex, spermás játékok ,csöpögő tejes terhes női cicik ,mindenevő vagyok stb stb … !!! No homo ! Egyedülálló férfiak ne írjatok !!! Köszi ! Hosszútávra keresek !! Állapotos hölgyek is érdekelnek / anyagaiktól mentesen / fiatal pervi párok is érdekelnek !! Méret , alak nem számít / ! Csak normális embereket keresek! Kukkolnék párokat, hölgyeket szex vagy maszti közben /akár a szabadban is / itt a jó idő / autós szex kaland is érdekel!!! / beszállás nélkül is akit ez így is izgat!! Kukkolnék csak a környéken !
HOSSZÚTÁVRA …..
HOSSZÚTÁVRA …..
Sziasztok
Közelemből keresek hellyel rendelkező partnereket, titkos kapcsolatra, hétköznap délelőtti, vagy kora délutáni órákra. Hölgyekkel vagy párokkal ismerkednék. Párokkal megbeszélés kérdése, hogy kizárólag hetero alapon, vagy mindenki örömére találkozunk. Maximális diszkréció elengedhetetlen.
Közelemből keresek hellyel rendelkező partnereket, titkos kapcsolatra, hétköznap délelőtti, vagy kora délutáni órákra. Hölgyekkel vagy párokkal ismerkednék. Párokkal megbeszélés kérdése, hogy kizárólag hetero alapon, vagy mindenki örömére találkozunk. Maximális diszkréció elengedhetetlen.
Sziasztok ! Szívesen csatlakoznék párocskához cuckold vagy creampie szexre Budapesten vagy Pest megyében.. Persze szívesen lennék állandó házi barát is ! Nem zavar , ha fotóznak vagy videóznak szex közben... Minden pajzán gondolatot vagy ötletet megbeszélhetünk !
Dél Pesten biszex Párt keresek !!
Régi új vagyok itt, le is tudtok informálni a hitelésségemről akár itt az oldalon! Korrektség és diszkréció adott, elvárt!
Szívesen vagyok lánnyal, hölggyel, nővel és asszonnyal...Kölcsönös szimpátia esetén csakis!
Párokhoz is csatlakozom, hetero alapon. Kérem, csak aki komolyan gondolja és nem csak beszélgetni akar róla! Csinálni a legjobb! Nagyon igényes fiatal férfi vagyok, szeretek adni nagyon. Kisebb nagyobb pozitív tapasztalatom is akad.
Adottságaim és egyebek az adatlapon. Igen a képen én vagyok, és az egyes amatőr fotókon is. Ezt és így kapod tőlem valójában is! Nincs takargatni valóm....csak élvezzük ki, ha találkozunk!
Szívesen vagyok lánnyal, hölggyel, nővel és asszonnyal...Kölcsönös szimpátia esetén csakis!
Párokhoz is csatlakozom, hetero alapon. Kérem, csak aki komolyan gondolja és nem csak beszélgetni akar róla! Csinálni a legjobb! Nagyon igényes fiatal férfi vagyok, szeretek adni nagyon. Kisebb nagyobb pozitív tapasztalatom is akad.
Adottságaim és egyebek az adatlapon. Igen a képen én vagyok, és az egyes amatőr fotókon is. Ezt és így kapod tőlem valójában is! Nincs takargatni valóm....csak élvezzük ki, ha találkozunk!
Házibarát lennék Fehérváron rendszeresen .
Sziasztok Párt vagy Lányt keresek ma vasarnsp délután vagy estére akinek lenne kedve találkozni! Budapest - Vác - Rétság - Balassagyarmat - Salgótarján - esetleg még Heves megye Nógrád megye határához közel.Amit keresek (sok mindenre nyitott vagyok de csak is azt amit a hölgy szeretne nem vagyok eralfősalfzaalfkos, tolongó tiszteletben tartom azt hogy közel engedtek tudom nekem ebben a szerepben hol a helyem!)szóval amit keresek:-benne vagyok a csak néző szerepben vagy kukkoló-lennék -masszíroznék-csak a hölgy verné ki a farkam-esetleg hölgy részéről csak orál-csak simogatás esetleg punci ujjazás-egy rövid autós találkozó vagy akár utazni is tudok hozzátok vagy panzió-és ha szeretnétek akár szexről is lehet szó-vagy akár csak egy izgalmas beszélgetésszóval nyitott vagyok mindenre az se baj ha szexmentes a találkozó

kulcsar67