Sziasztok! párommal keresnénk olyan nyaralási vagy wellnessezési helyszínt ahol lehet párokkal ismerkedni és swinger élményeket szerezni. Nem swinger klubot keresünk, hanem kevésbé nyilvánosan is ismert huncutkodó helyeket! Privatba irjatok kèrlek
Budapest, Pest)Olyan párt keresek ahol a Hölgy élvezettel nézné ahogy a két pasi játszik egymás farkával és szívesen aktív részese is lenne !
Sziasztok! Valós, találkozni és a vágyaikat valóban megélni merő partnereket keresek. Minél kevesebb a tabu, annál izgalmasabb. Ha számít az intim 21/6. Üzenetben keressetek!
Sziasztok! párommal keresnénk olyan nyaralási vagy wellnessezési helyszínt ahol lehet párokkal ismerkedni és swinger élményeket szerezni. Nem swinger klubot keresünk, hanem kevésbé nyilvánosan is ismert huncutkodó helyeket! Privatba irjatok kèrlek
Sziasztok kêt negyvenes pasi szívesen csatlakozna pàrokhoz a hölgy örömére .Autós talàlkozo is jó ..Helyünk nincs de utazni szívesen bàrhovà.
Sziasztok! Most hétvégén péntek vagy szombat estére keresek hetero alapon csinos párt kellemes időtöltéshez Csongrád, illetve Bács megyében. Utazni és fogadni is tudok Szegeden. Ha felkeltettem az erdeklodeseteket, írjatok nyugodtan!
Sok idősebb férfit látni jóval fiatalabb lánnyal.
Én meg forditanám.
Egy tőlem idősebb nővel teremetenék kapcsolatot.
Akár házibarát jelleg is ahogy az adatlapomon írtam
Én meg forditanám.
Egy tőlem idősebb nővel teremetenék kapcsolatot.
Akár házibarát jelleg is ahogy az adatlapomon írtam
Sziasztok ! Szívesen csatlakoznék párocskához cuckold vagy creampie szexre Budapesten vagy Pest megyében.. Persze szívesen lennék állandó házi barát is ! Nem zavar , ha fotóznak vagy videóznak szex közben... Minden pajzán gondolatot vagy ötletet megbeszélhetünk !
Adatlapom szerint is ismerkednék.
Ha szimpatikus az adatlapom akkor várom az üzenetet.
Köszönöm
Ha szimpatikus az adatlapom akkor várom az üzenetet.
Köszönöm
Sziasztok Zsolti vagyok 39éves Pest megye Gyomrő lakom.
Szivesen ismerkedem .
Egyedül állo nőkkel vagy párokkal.
De házi barát is lennék.Nekem ezek mind ujjak.
De tanithato vagyok ☺️ Szeretem a nőket minden formában . Irjatok puszi
Szivesen ismerkedem .
Sziasztok Zsolti vagyok 39éves Pest megye Gyomrő lakom.
Szivesen ismerkedem .
Szivesen ismerkedem .
Nagyfarkú házibarát lennék.
Ápoltság ,intelligencia alap.
imádom a telt nőket ,de nem feltétel.
Ápoltság ,intelligencia alap.
imádom a telt nőket ,de nem feltétel.
Érdekel
(Ez egy válasz Sylvi2023 üzenetére (2026. 04. 21. kedd 17:46), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz Sylvi2023 üzenetére (2026. 04. 21. kedd 17:46), amit ide kattintva olvashatsz)
Keresek olyan bpi párt, akik holnap napközben vendégül látnának, cserébe kedvükre kényeztetném őket!
Keresek olyan bpi jó kiállású srácot aki nagy csajozógép és egy előre megbeszélt helyen megpróbálná felszedni a feleségem. Nem szórakozóhely ezt előre vetítem. Bolt vagy edzőterem ami szóba jöhet "spontán" találkozó.
Priviben írj.
Priviben írj.
Veszprém megyéből.Intelligens, ápolt pasi??
Olyan párt keresek ahol a Hölgy élvezettel nézné ahogy a két pasi játszik egymás farkával és szívesen aktív részese is lenne !
Napközben hölgyet kényeztetnék vagy párhoz is szívesen beszállnék, de csak a hölgy örömére
Intelligens pár hölgy tagját masszíroznám házibarátként Szabolcsban!