Szia , Sziasztok !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol, akiknél az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol, akiknél az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük !
Sziasztok!
Ma estére keresek pár vagy bi pasit.Helyem van!Uni/passzív vagyok.Csak aki el is jönne!Írjatok!
Ma estére keresek pár vagy bi pasit.Helyem van!Uni/passzív vagyok.Csak aki el is jönne!Írjatok!
Sziasztok! Sopronban vagy a közelben keresek barátokat, lehetőség szerint hosszabb távra, intelligens párok személyében.
Anyucit vagy Hotwife-ot keresek harmincas potens igényes fiúként. A videóimban láthatod, mire számíthatsz!
Nagy farkú házibarát lennék!
Adatlapom adott.
Adatlapom adott.
Budapest és környékén ma este párokat kukkolnék vsgy csatlakoznék hozzájuk!
Helyem van, utazni tudok.
Írjatok bátran, érezzük jól magunkat!
Helyem van, utazni tudok.
Írjatok bátran, érezzük jól magunkat!
Biszexuális férfit keresnénk kölcsönös élvezetekre.
Ma este 20. Kerület ? Profilom
Kedves Swingerek, kedves bulizni vágyók!
A Swinger Yours csapata ismét izgalmas és igényes bulikkal készül nektek, várunk benneteket szeretettel a következő időpontokban:
Április 30. Csütörtök – Pasitöbbletes buli IX. kerület 20:00 – 01:00 Várható létszám: 25–50 fő
Május 21. Csütörtök – Pasitöbbletes buli IX. kerület 20:00 – 01:00 Várható létszám: 25–50 fő
Május 30. Szombat – Youngest party (45 év alattiaknak) Medencés, jakuzzis party villa Várható létszám: 50–80 fő
19:00 - 2:00
Minden eseményünk részletes leírását és a jelentkezési lehetőséget megtaláljátok a weboldalunkon, amit privátban küldök nektek.
Köszönjük a bizalmat, és alig várjuk, hogy együtt bulizzunk veletek!
A Swinger Yours csapata ismét izgalmas és igényes bulikkal készül nektek, várunk benneteket szeretettel a következő időpontokban:
Április 30. Csütörtök – Pasitöbbletes buli IX. kerület 20:00 – 01:00 Várható létszám: 25–50 fő
Május 21. Csütörtök – Pasitöbbletes buli IX. kerület 20:00 – 01:00 Várható létszám: 25–50 fő
Május 30. Szombat – Youngest party (45 év alattiaknak) Medencés, jakuzzis party villa Várható létszám: 50–80 fő
19:00 - 2:00
Minden eseményünk részletes leírását és a jelentkezési lehetőséget megtaláljátok a weboldalunkon, amit privátban küldök nektek.
Köszönjük a bizalmat, és alig várjuk, hogy együtt bulizzunk veletek!
Üdv . mindenkinek !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Olyan párral ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !
Finom érintések ,simogatások !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Olyan párral ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !
Finom érintések ,simogatások !
Sziasztok,
Mai estén kedves, együtt élő, budapesti házaspárhoz csatlakoznék heteró alapon, csakis a kedves háziasszony örömére.
Normális, odaadó Férfi vagyok.
Írjatok bátran üzenetet,
Szép napot
Mai estén kedves, együtt élő, budapesti házaspárhoz csatlakoznék heteró alapon, csakis a kedves háziasszony örömére.
Normális, odaadó Férfi vagyok.
Írjatok bátran üzenetet,
Szép napot
Sziasztok!
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral, hölggyel, hölgyekkel ismerkednék.
Beszélgessünk, bármi lehetséges!!! Mond el kérlek, mi az, amit kipróbálnál, mi a titkos vágyad???
Mi a vágyad, a legvadabb??? Imádok nyalni, cicizni, csókolózni, ujjazni stb.
Perverzió és a nagy cicik, terhes nő előny!!!
Beszélgessünk, bármi lehetséges!!! Mond el kérlek, mi az, amit kipróbálnál, mi a titkos vágyad???
Kevés tabut ismerő pasiként keresem hölgyek,párok társaságát kölcsönös élvezetekre! Mobilis vagyok! Autós kalandban is benne lennék! Van aki találkozna velem?
ma estére pasit keresünk hetero alapon
Sziasztok!
Sziasztok! Komoly cuckold párt keresek, ahol a férj élvezi, mikor a feleségével (barátnőjével) előtte foglalkoznak.
Szeretem látni, hogy a másik élvezi, én egy komoly férfi vagyok nagy fantáziával és farokkal (20 cm).
Győr környékéről vagyok (a határ másik oldala 30 km Győrtől), utazni nem gond.
Csak azok írjanak, akik komolyan keresnek, és nem csak írogatni akarnak. Helyem van. Köszönöm!
Szeretem látni, hogy a másik élvezi, én egy komoly férfi vagyok nagy fantáziával és farokkal (20 cm).
Győr környékéről vagyok (a határ másik oldala 30 km Győrtől), utazni nem gond.
Csak azok írjanak, akik komolyan keresnek, és nem csak írogatni akarnak. Helyem van. Köszönöm!
Sziasztok
Hölgy vagy pár szeretne ma találkozni?
Utazni tudok és elég nyitott vagyok.
30F
Hölgy vagy pár szeretne ma találkozni?
Utazni tudok és elég nyitott vagyok.
30F
Sziasztok .Hölgy partnerem kényeztetném.(Egyedűlálló-Barátnő-Feleség)
Sziasztok ! Szívesen csatlakoznék párocskához cuckold vagy creampie szexre Budapesten vagy Pest megyében.. Persze szívesen lennék állandó házi barát is ! Nem zavar , ha fotóznak vagy videóznak szex közben... Minden pajzán gondolatot vagy ötletet megbeszélhetünk !
Házibarát lennék hosszútávra ha lehet ! Mindenki -mindenkivel alapon / vagy egy hölgyet aki velem együtt benne lenne ilyen -olyan párcserés szexben bi ok / Dunaújváros és közvetlen környéke !!! 51 éves vagyok és nem nádszál vékony /diszkrét vagyok de ezt el is várom ! Üdv / párokat is kukkolnék szex közben akár be is szállnék vagy csak néző lennék akit ez izgat így privátba írj / Érdekel no tabu szex : terhes szex ,creampie szex ,cuckold szex ,pisí szex, anál szex, spermás játékok ,csöpögő tejes terhes női cicik ,mindenevő vagyok stb stb … !!! No homo ! Egyedülálló férfiak ne írjatok !!! Köszi ! Hosszútávra keresek !! Állapotos hölgyek is érdekelnek / anyagaiktól mentesen / fiatal pervi párok is érdekelnek !! Méret , alak nem számít / ! Csak normális embereket keresek! Kukkolnék párokat, hölgyeket szex vagy maszti közben /akár a szabadban is / itt a jó idő / autós szex kaland is érdekel!!! / beszállás nélkül is akit ez így is izgat!! Kukkolnék csak a környéken !

Lucy S