Olyan hetero kiváncsi urat srácot keresek aki már régóta ki akarja próbálni milyen lehet egy fiúval közösen hokizni,izgatni egymás farkát..tényleg csak ami mind kettőnket izgat!Kérlek csak akkor irj ha még sosem volt ilyenben részed de régóta ki akarod próbálni.Találkozni akarót keresek,levelezés nem érdekel.Helyem van Pestmegyében de ha Neked is van helyed szivesen elmegyek hozzád,maximális diszkréció garantálva!Igényes nagyon ápolt fiatal vékony srác vagyok.
Sziasztok!
Párokkal, magányos hölggyel szeretnék ismerkedni, barátkozni, majd kalandozni. Swinger buliba is szívesen részt vennék, nem klubra gondolok. A szabályokat, korlátokat közösen alakítjuk, tologatjuk, hogy mindenki azt kapja, amire és akire vágyik...Elsősorban Somogyból, Kaposvár környékéről várok válaszokat.
Párokkal, magányos hölggyel szeretnék ismerkedni, barátkozni, majd kalandozni. Swinger buliba is szívesen részt vennék, nem klubra gondolok. A szabályokat, korlátokat közösen alakítjuk, tologatjuk, hogy mindenki azt kapja, amire és akire vágyik...Elsősorban Somogyból, Kaposvár környékéről várok válaszokat.
Sziasztok! Valós, találkozni és a vágyaikat valóban megélni merő partnereket keresek. Minél kevesebb a tabu, annál izgalmasabb. Ha számít az intim 21/6. Üzenetben keressetek!
Kecskemét vagy Kiskunfélegyháza átutazó pasi?
Írj
Szopnék
Írj
Szopnék
Sziasztok Párt vagy Lányt keresek ma vasarnap estére akinek lenne kedve találkozni! Budapest - Vác - Rétság - Balassagyarmat - Salgótarján - esetleg még Heves megye Nógrád megye határához közel.Amit keresek (sok mindenre nyitott vagyok de csak is azt amit a hölgy szeretne nem vagyok eralfősalfzaalfkos, tolongó tiszteletben tartom azt hogy közel engedtek tudom nekem ebben a szerepben hol a helyem!)szóval amit keresek:-benne vagyok a csak néző szerepben vagy kukkoló-lennék -masszíroznék-csak a hölgy verné ki a farkam-esetleg hölgy részéről csak orál-csak simogatás esetleg punci ujjazás-egy rövid autós találkozó vagy akár utazni is tudok hozzátok vagy panzió-és ha szeretnétek akár szexről is lehet szó-vagy akár csak egy izgalmas beszélgetésszóval nyitott vagyok mindenre az se baj ha szexmentes a találkozó
Szia , Sziasztok !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol, akiknél az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol, akiknél az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük !
Sziasztok!
Ma estére keresek pár vagy bi pasit.Helyem van!Uni/passzív vagyok.Csak aki el is jönne!Írjatok!
Ma estére keresek pár vagy bi pasit.Helyem van!Uni/passzív vagyok.Csak aki el is jönne!Írjatok!
Sziasztok! Sopronban vagy a közelben keresek barátokat, lehetőség szerint hosszabb távra, intelligens párok személyében.
Anyucit vagy Hotwife-ot keresek harmincas potens igényes fiúként. A videóimban láthatod, mire számíthatsz!
Nagy farkú házibarát lennék!
Adatlapom adott.
Adatlapom adott.
Budapest és környékén ma este párokat kukkolnék vsgy csatlakoznék hozzájuk!
Helyem van, utazni tudok.
Írjatok bátran, érezzük jól magunkat!
Helyem van, utazni tudok.
Írjatok bátran, érezzük jól magunkat!
Biszexuális férfit keresnénk kölcsönös élvezetekre.
Ma este 20. Kerület ? Profilom
Kedves Swingerek, kedves bulizni vágyók!
A Swinger Yours csapata ismét izgalmas és igényes bulikkal készül nektek, várunk benneteket szeretettel a következő időpontokban:
Április 30. Csütörtök – Pasitöbbletes buli IX. kerület 20:00 – 01:00 Várható létszám: 25–50 fő
Május 21. Csütörtök – Pasitöbbletes buli IX. kerület 20:00 – 01:00 Várható létszám: 25–50 fő
Május 30. Szombat – Youngest party (45 év alattiaknak) Medencés, jakuzzis party villa Várható létszám: 50–80 fő
19:00 - 2:00
Minden eseményünk részletes leírását és a jelentkezési lehetőséget megtaláljátok a weboldalunkon, amit privátban küldök nektek.
Köszönjük a bizalmat, és alig várjuk, hogy együtt bulizzunk veletek!
A Swinger Yours csapata ismét izgalmas és igényes bulikkal készül nektek, várunk benneteket szeretettel a következő időpontokban:
Április 30. Csütörtök – Pasitöbbletes buli IX. kerület 20:00 – 01:00 Várható létszám: 25–50 fő
Május 21. Csütörtök – Pasitöbbletes buli IX. kerület 20:00 – 01:00 Várható létszám: 25–50 fő
Május 30. Szombat – Youngest party (45 év alattiaknak) Medencés, jakuzzis party villa Várható létszám: 50–80 fő
19:00 - 2:00
Minden eseményünk részletes leírását és a jelentkezési lehetőséget megtaláljátok a weboldalunkon, amit privátban küldök nektek.
Köszönjük a bizalmat, és alig várjuk, hogy együtt bulizzunk veletek!
Üdv . mindenkinek !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Olyan párral ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !
Finom érintések ,simogatások !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Olyan párral ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !
Finom érintések ,simogatások !
Sziasztok,
Mai estén kedves, együtt élő, budapesti házaspárhoz csatlakoznék heteró alapon, csakis a kedves háziasszony örömére.
Normális, odaadó Férfi vagyok.
Írjatok bátran üzenetet,
Szép napot
Mai estén kedves, együtt élő, budapesti házaspárhoz csatlakoznék heteró alapon, csakis a kedves háziasszony örömére.
Normális, odaadó Férfi vagyok.
Írjatok bátran üzenetet,
Szép napot
Sziasztok!
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral, hölggyel, hölgyekkel ismerkednék.
Beszélgessünk, bármi lehetséges!!! Mond el kérlek, mi az, amit kipróbálnál, mi a titkos vágyad???
Mi a vágyad, a legvadabb??? Imádok nyalni, cicizni, csókolózni, ujjazni stb.
Perverzió és a nagy cicik, terhes nő előny!!!
Beszélgessünk, bármi lehetséges!!! Mond el kérlek, mi az, amit kipróbálnál, mi a titkos vágyad???
Kevés tabut ismerő pasiként keresem hölgyek,párok társaságát kölcsönös élvezetekre! Mobilis vagyok! Autós kalandban is benne lennék! Van aki találkozna velem?
ma estére pasit keresünk hetero alapon
Sziasztok!

mokus_puska
Yuki