Tanyán lakó párt, hölgyet keresek akiket meglátogathatok! Segítenék a tanyán és jól érkeznénk magunkat
Bi, Extrém, perverz dolgokra is nyitott vagyok!
Bp+130 km
Valós, találkozni is akarók jelenkezését Várom!!!
Bi, Extrém, perverz dolgokra is nyitott vagyok!
Bp+130 km
Valós, találkozni is akarók jelenkezését Várom!!!
Szexi napot és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Sziasztok ! Szívesen csatlakoznék párocskához cuckold vagy creampie szexre Budapesten vagy Pest megyében.. Persze szívesen lennék állandó házi barát is ! Nem zavar , ha fotóznak vagy videóznak szex közben... Minden pajzán gondolatot vagy ötletet megbeszélhetünk !
Sziasztok! Valós, találkozni és a vágyaikat valóban megélni merő partnereket keresek. Minél kevesebb a tabu, annál izgalmasabb. Ha számít az intim 21/6. Üzenetben keressetek!
Bi szexuális férfit keresünk kölcsönös élvezetekre
Sziasztok!
Baràtja lennék pàrnak. Enyhe nyitottsàg belefér.
Baràtja lennék pàrnak. Enyhe nyitottsàg belefér.
Házibarát lennék hosszútávra ha lehet ! Mindenki -mindenkivel alapon / vagy egy hölgyet aki velem együtt benne lenne ilyen -olyan párcserés szexben bi is ok lehetőség ! / !! 51éves vagyok nem öreg fiatalos külsővel ! /diszkrét vagyok de ezt el is várom !Párokat is kukkolnék szex közben akár be is szállnék vagy csak néző lennék akit ez izgat így privátba írj / Érdekel no tabu szex : terhes szex ,creampie szex ,cuckold szex ,pisí szex, anál szex, spermás játékok ,csöpögő tejes terhes női cicik , láb szex mindenevő vagyok !!! No homo ! Egyedülálló férfiak ne írjatok !!! Köszi ! Hosszútávra keresek !! Állapotos hölgyek is érdekelnek / anyagaiktól mentesen / fiatal pervi párok is érdekelnek !! Méret , alak nem számít / ! Csak normális embereket keresek! Kukkolnék párokat, hölgyeket szex vagy maszti közben /akár a szabadban , autós szex kaland is érdekel itt a jó idő ! /akár beszállás nélkül is akit ez így is izgat!
Sziasztok, mai nap Budapest-kecskemét útvonal? M5 autópályán vagy Kecskeméten valaki valamit?
Elhanyagolt férjként ismerkednék szexkapcsolatra párral, hölggyel.
Sziasztok!Esztergom-Dorog-Párkány-Solymár-Pomáz és környéke...átlagos alkatú. Nőt,Lányt,Asszonyt,Feleséget a férje előtt,elhanyagolt Feleséget ORGAZMUSIG NYLNÁK autómban,vagy Nálad...kedves,figyelmes,érett,tapasztalt,fürge nyelvű,ügyes kezű masszőr pasi vagyok...Puszi a Hölgyeknek...
Téged vagy Titeket is vonz a nagyobb korkülönbség ?
54 éves Férfi fiatalabb vagy idősebb Hölgyek - Párok ismeretségèt keresi !
54 éves Férfi fiatalabb vagy idősebb Hölgyek - Párok ismeretségèt keresi !
Helló kedves olvasom
Keresem azt a szingli csajt vagy hölgyet de lehetek pár is.
Aki heti vagy havi pár alkalommal
Arra vágyna hogy megszopassam, vagy belemártsam a fazonra nyírt puncijába!!! Egy macis, vastagabb ( nem nagy ) de mindig teli faszom, Ha ( van párod akár melletted vagy csak néz minket és közbe ki van kötve ?) De úgy is lehet teljes titokba is mert nincs otthon ?
Dél - Fejér megyei Mezőszilas környékén keresek utazás meg beszélés kérdése! Kezdő vagyok ebben a témában.
Üdv Gábor
Keresem azt a szingli csajt vagy hölgyet de lehetek pár is.
Aki heti vagy havi pár alkalommal
Arra vágyna hogy megszopassam, vagy belemártsam a fazonra nyírt puncijába!!! Egy macis, vastagabb ( nem nagy ) de mindig teli faszom, Ha ( van párod akár melletted vagy csak néz minket és közbe ki van kötve ?) De úgy is lehet teljes titokba is mert nincs otthon ?
Dél - Fejér megyei Mezőszilas környékén keresek utazás meg beszélés kérdése! Kezdő vagyok ebben a témában.
Üdv Gábor
Budapest 20. Ker. Profilom
Sziasztok!
Diszkrét, enyhén nyitott, kivàncsi pàrral baràtkoznék.
Diszkrét, enyhén nyitott, kivàncsi pàrral baràtkoznék.
Sziasztok!
Május 1. és 2. éjszaka Velence Resort & Spa**** Hotel Delux szobában hármas? Párok, kérlek, csak ha komolyan gondoljátok. Igényes diszkrét és érezzük jól magukat, a többit privát üzenetben folytassuk. Köszönöm!
Május 1. és 2. éjszaka Velence Resort & Spa**** Hotel Delux szobában hármas? Párok, kérlek, csak ha komolyan gondoljátok. Igényes diszkrét és érezzük jól magukat, a többit privát üzenetben folytassuk. Köszönöm!
Sziasztok!
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral, hölggyel, hölgyekkel ismerkednék.
Beszélgessünk, bármi lehetséges!!! Mond el kérlek, mi az, amit kipróbálnál, mi a titkos vágyad???
Mi a vágyad, a legvadabb??? Imádok nyalni, cicizni, csókolózni, ujjazni stb.
Perverzió és a nagy cicik, terhes nő előny!!!
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral, hölggyel, hölgyekkel ismerkednék.
Beszélgessünk, bármi lehetséges!!! Mond el kérlek, mi az, amit kipróbálnál, mi a titkos vágyad???
Mi a vágyad, a legvadabb??? Imádok nyalni, cicizni, csókolózni, ujjazni stb.
Perverzió és a nagy cicik, terhes nő előny!!!
Miskolci idősebb párnak lennék hazibarat helyem volna
Hölgyet vagy párt keresek, akik kedvelik az extrabb perverziokat. Minél nyitottabbak vagytok , annál jobb!
Alkalmi, vagy hosszabb távú viszony is érdekel. Bp, de szívesen utazom vidékre is!
Jelentkezzetek ha ilyenek vagytok , és élvezkedjünk tabuk nélkül!
Alkalmi, vagy hosszabb távú viszony is érdekel. Bp, de szívesen utazom vidékre is!
Jelentkezzetek ha ilyenek vagytok , és élvezkedjünk tabuk nélkül!
Sziasztok! párommal keresnénk olyan nyaralási vagy wellnessezési helyszínt ahol lehet párokkal es ferfiakal ismerkedni! Privatba irjatok

kriszti
Belicia