Sziasztok! Kecskeméten vagy vonzáskörzetében keresek "gazdát"
Sziasztok! Valós , intelligens diszkrét párral ismerkednék hosszaú távra.
Sopronban ismerkednék intelligens párral házibarátság céljából
Házibarát lennék hosszútávra !! Mindenki -mindenkivel alapon /ez csak opció / vagy egy hölgyet aki velem együtt benne lenne ilyen -olyan párcserés szexben bi is ok lehetőség ! / !! 51éves vagyok nem öreg fiatalos külsővel egyedülálló ! /Diszkrét vagyok ,de ezt el is várom tőled is !Érdekel : no tabu szex : terhes szex ,creampie szex ,cuckold szex ,pisí szex, anál szex,Gang -bang szex , swinger szex , spermás játékok ,csöpögő tejes terhes női cicik szopizása , láb szex őrült vagyok amúgy / mindenevő vagyok ! Állapotos hölgyek is érdekelnek / anyagaiktól mentesen / fiatal pervi párok is érdekelnek !! Méret , alak , évjárat nem számít / ! Csak normális embereket keresek! Kukkolnék párokat, hölgyeket szex vagy maszti közben /akár a szabadban , autós szex kaland is érdekel itt a jó idő ! /akár beszállás nélkül is / nézőként / akit ez így is izgat! !!!
Sziasztok! Diszkrét párnak lennék házibarátja...Heves,Borsod,Szolnok ,Pest megye!
Sziasztok ! Szívesen csatlakoznék párocskához cuckold vagy creampie szexre Budapesten vagy Pest megyében.. Persze szívesen lennék állandó házi barát is ! Nem zavar , ha fotóznak vagy videóznak szex közben... Minden pajzán gondolatot vagy ötletet megbeszélhetünk !
Budapest és környékén ma este párokat kukkolnék vagy csatlakoznék hozzájuk!
Helyem van, utazni tudok! Nyitott vagyok! Írjatok bátran, érezzük jól magunkat!
Helyem van, utazni tudok! Nyitott vagyok! Írjatok bátran, érezzük jól magunkat!
De , hogy nem ......
(Ez egy válasz alive üzenetére (2026. 04. 30. csütörtök 13:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 04. 30. csütörtök 13:21
Itt vagyok, ragyogok
NIncs kedve valakiknek egy jófej, sportos, budapesti pasihoz?
Sziasztok!
Normális, megbízható, fiatalos, független, heteró pasi vagyok. Elsősorban Budapest, Pest megyéből keresek Hölgyet/Párt Pénteki(05.01.), Szombati(05.02.) találkára. Adatlapom kitöltött, valós adatokkal/képekkel. Utazni tudok!
Üzenetben írj!
Normális, megbízható, fiatalos, független, heteró pasi vagyok. Elsősorban Budapest, Pest megyéből keresek Hölgyet/Párt Pénteki(05.01.), Szombati(05.02.) találkára. Adatlapom kitöltött, valós adatokkal/képekkel. Utazni tudok!
Üzenetben írj!
Itt vagyok, ragyogok
Sziasztok! Komoly cuckold párt keresek, ahol a férj élvezi, mikor a feleségével (barátnőjével) előtte foglalkoznak.
Szeretem látni, hogy a másik élvezi, én egy komoly férfi vagyok nagy fantáziával és farokkal (20 cm).
Győr környékéről vagyok (30 km Győrtől), utazni nem gond.
Csak azok írjanak, akik komolyan keresnek, és nem csak írogatni akarnak. Helyem van. Köszönöm!
Szeretem látni, hogy a másik élvezi, én egy komoly férfi vagyok nagy fantáziával és farokkal (20 cm).
Győr környékéről vagyok (30 km Győrtől), utazni nem gond.
Csak azok írjanak, akik komolyan keresnek, és nem csak írogatni akarnak. Helyem van. Köszönöm!
Házibarátkoznék normális,valós párral!Megbízható és diszkrét vagyok!
Sziasztok!
Május 1. és 2. éjszaka Velence Resort & Spa**** Hotel Delux szobában hármas? Párok, kérlek, csak ha komolyan gondoljátok. Igényes diszkrét és érezzük jól magukat, a többit privát üzenetben folytassuk. Köszönöm!
Május 1. és 2. éjszaka Velence Resort & Spa**** Hotel Delux szobában hármas? Párok, kérlek, csak ha komolyan gondoljátok. Igényes diszkrét és érezzük jól magukat, a többit privát üzenetben folytassuk. Köszönöm!
Sziasztok!
Hosszabb távra keresnénk egy férfit, mely később kialakulhatna barátságá. Olyan férfit keresünk, aki valóban “sűrűn” ráér. Főként délután, esténként vagy hétvégén. Aki nem csak szereti, hanem rendszeresen igényli is a szexet. Csak kizárólag HETERO alapon keresünk partnert!
35 év alatt, sportos(abb) alkatú, nagy mérettel rendelkező partnert keresünk. CSAK akkor írj, ha a leírtak igazak rád. Egy éjszakás kalandorokat nem keresünk, ezt kérlek tartsd tiszteletben és csak akkor írj, ha hosszabb távban gondolkodsz
Hosszabb távra keresnénk egy férfit, mely később kialakulhatna barátságá. Olyan férfit keresünk, aki valóban “sűrűn” ráér. Főként délután, esténként vagy hétvégén. Aki nem csak szereti, hanem rendszeresen igényli is a szexet. Csak kizárólag HETERO alapon keresünk partnert!
35 év alatt, sportos(abb) alkatú, nagy mérettel rendelkező partnert keresünk. CSAK akkor írj, ha a leírtak igazak rád. Egy éjszakás kalandorokat nem keresünk, ezt kérlek tartsd tiszteletben és csak akkor írj, ha hosszabb távban gondolkodsz
Pilisvörösváron vafy a környékröl keresek egy korombéli párt..akik kielégítenélek..én pedig öket..szép, borotvált faszom van..18/5 cm sok spermával..
Szia , Sziasztok !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol, akiknél az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol, akiknél az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük !
Igényes pár hölgy tagját masszíroznám házibarátként!
Orálcentrikus masszőr vagyok!
Orálcentrikus masszőr vagyok!
Sziasztok!
Megbízható, diszkrét pàrt szeretnék talàlni hosszabb tàvra. Bàrmi lehet, ami jó...
Megbízható, diszkrét pàrt szeretnék talàlni hosszabb tàvra. Bàrmi lehet, ami jó...
Soproni párral ismerkednék, házibarátkoznek
Nagy farkú házibarát lennék.
Adatlapom adott.
Adatlapom adott.

Henessy