50+/186/100 Budapesti férfias férfi, átlagnál nagyobb (21/6) mérettel..
Házaspárhoz is csatlakozom laza kalandokra.
Házaspárhoz is csatlakozom laza kalandokra.
Sziasztok Komáróm Esztergom megyei pár, hölgy házibarátja lennék szívesen.
Intelligens pár hölgy tagját masszíroznám házibarátként!
Sziasztok!
Hosszabb távra keresnénk egy férfit, mely később kialakulhatna barátságá. Olyan férfit keresünk, aki valóban “sűrűn” ráér. Főként délután, esténként vagy hétvégén. Aki nem csak szereti, hanem rendszeresen igényli is a szexet. Csak kizárólag HETERO alapon keresünk partnert!
35 év alatt, sportos(abb) alkatú, nagy mérettel rendelkező partnert keresünk. CSAK akkor írj, ha a leírtak igazak rád. Egy éjszakás kalandorokat nem keresünk, ezt kérlek tartsd tiszteletben és csak akkor írj, ha hosszabb távban gondolkodsz
Hosszabb távra keresnénk egy férfit, mely később kialakulhatna barátságá. Olyan férfit keresünk, aki valóban “sűrűn” ráér. Főként délután, esténként vagy hétvégén. Aki nem csak szereti, hanem rendszeresen igényli is a szexet. Csak kizárólag HETERO alapon keresünk partnert!
35 év alatt, sportos(abb) alkatú, nagy mérettel rendelkező partnert keresünk. CSAK akkor írj, ha a leírtak igazak rád. Egy éjszakás kalandorokat nem keresünk, ezt kérlek tartsd tiszteletben és csak akkor írj, ha hosszabb távban gondolkodsz
Szigethalom Dunavarsány környékén ismerkednék biszex párral, szopatni szerető férfival
Békésszentandráson medencés, jakuzzis nyaralómban szívesen ismerkednék nyitott, kikapcsolódni vàgyó párral.
Lányt vagy párt keresek. Nem feltételül szexre, barátkozás is belefér nekem... Hosszabb kapcsolat híve vagyok! De meglepetés fiú is szívesen leszek el tudom fogadni hogy nem rólam szól az este és mindent meg teszek hogy jó legyen... Én egy jó megjelenésű szingli (de keresem a párom) átlagos srác vagyok. Megértő, megbízható diszkrét normális srác vagyok. Szívesen barátkozok. Pest, pest megyéből. (utazni tudok, autóm van). Nem dohányzok, nem iszom egészséges életet élek. Szeretek kényeztetni lányt! Párral szeretem a 3-as Heteró alapon! Szeretek puncit nyalni mindenféle helyzetbe! Ha egyszerre vagy felváltva cserélgetve kényeztetjük a lányt, szendvicsezni, 2 farok 1 helyre, kettős behatolás a punciba, ha a feleség szereti egyszerre 2 pasival az nekem is be jön! Tudom hol a "helyem" egy hármas kapcsolatban és tiszteletben tartom kérésetek! (A Creampie egyszerre egymás után sincs ellenemre sőt izgat!) Szeretek előttem más által teleélvezet puncval játszani, dugni! Szeretem ha tocsog a punci. Izgat, ha többen kényeztetünk egy nőt, Szeretkezni szeretek csókokkal, simogatással, (méretem: 19/5) Ha szimpi vagyok keres bátran. mail: telo06203363101@gmail.com 06203363101 Üdv Nyalka Tom ( Keres meg Fecen.
Kecskeméten átutazó vagy kamionos kíváncsi hetero pasi?
Szopnék
Szopnék
Sziasztok Csongrád megyében fogadni tudó igényes átlagos pasi ismerkedne szimpatikus párral.
Sziasztok!
Baràtja lennék kedves, diszkrét pàrnak...
Baràtja lennék kedves, diszkrét pàrnak...
Sziasztok Párt vagy Lányt keresek ma vasárnap délután vagy estére akinek lenne kedve találkozni! Budapest - Vác - Rétság - Balassagyarmat - Salgótarján - esetleg még Heves megye Nógrád megye határához közel.Amit keresek (sok mindenre nyitott vagyok de csak is azt amit a hölgy szeretne nem vagyok eralfősalfzaalfkos, tolongó tiszteletben tartom azt hogy közel engedtek tudom nekem ebben a szerepben hol a helyem!)szóval amit keresek:-benne vagyok a csak néző szerepben vagy kukkoló-lennék -masszíroznék-csak a hölgy verné ki a farkam-esetleg hölgy részéről csak orál-csak simogatás esetleg punci ujjazás-egy rövid autós találkozó vagy akár utazni is tudok hozzátok vagy panzió-és ha szeretnétek akár szexről is lehet szó-vagy akár csak egy izgalmas beszélgetésszóval nyitott vagyok mindenre az se baj ha szexmentes a találkozó
Sziasztok,
ha egy harmadik embert kerestek, aki nem jön zavarba attól, ha néha határozottságra is szükség van, akkor lehet, hogy pont egymást keressük. Negyvenes, ápolt, tapasztalt vagyok, és kifejezetten élvezem, amikor a spontaneitás mellé egy kis tudatos irányítás is társul – persze csak akkor, ha ez mindenkinek komfortos.
Ha felkeltettem az érdeklődéseteket, nézzetek rá az adatlapomra, és írjatok bátran.
Akár már a közeljövőben is összefuthatunk.
ha egy harmadik embert kerestek, aki nem jön zavarba attól, ha néha határozottságra is szükség van, akkor lehet, hogy pont egymást keressük. Negyvenes, ápolt, tapasztalt vagyok, és kifejezetten élvezem, amikor a spontaneitás mellé egy kis tudatos irányítás is társul – persze csak akkor, ha ez mindenkinek komfortos.
Ha felkeltettem az érdeklődéseteket, nézzetek rá az adatlapomra, és írjatok bátran.
Akár már a közeljövőben is összefuthatunk.
Kedves Párok!
38 éves, sportos, atlétikus alkatú, értelmiségi férfi vagyok, stabil szakmai háttérrel és felelősségteljes munkával. A mindennapokban aktív, gondolkodó életet élek; szakmai témákban rendszeresen publikálok és podcast formában is jelen vagyok - ezért a diszkréció számomra rendkívül fontos.
Magamról röviden: 182 cm, 78 kg, igényes megjelenés, diszkrét, ápolt életvitel.
Tapasztalattal rendelkezem harmadikként, illetve korábbi párkapcsolatomban mi is fogadtunk harmadik felet, így mindkét oldal dinamikáját jól ismerem – és természetesen élvezem is.
Elsősorban kulturált, intelligens, igényes párok jelentkezését várom, kölcsönös tisztelet és diszkréció mellett, lehetőleg 45 év alatt.
Jamie
38 éves, sportos, atlétikus alkatú, értelmiségi férfi vagyok, stabil szakmai háttérrel és felelősségteljes munkával. A mindennapokban aktív, gondolkodó életet élek; szakmai témákban rendszeresen publikálok és podcast formában is jelen vagyok - ezért a diszkréció számomra rendkívül fontos.
Magamról röviden: 182 cm, 78 kg, igényes megjelenés, diszkrét, ápolt életvitel.
Tapasztalattal rendelkezem harmadikként, illetve korábbi párkapcsolatomban mi is fogadtunk harmadik felet, így mindkét oldal dinamikáját jól ismerem – és természetesen élvezem is.
Elsősorban kulturált, intelligens, igényes párok jelentkezését várom, kölcsönös tisztelet és diszkréció mellett, lehetőleg 45 év alatt.
Jamie
Sziasztok!
Május 2. éjszaka Velence Resort & Spa**** Hotel Delux szobában hármas? Párok, kérlek, csak ha komolyan gondoljátok. Igényes diszkrét és érezzük jól magukat, a többit privát üzenetben folytassuk. Köszönöm!
Május 2. éjszaka Velence Resort & Spa**** Hotel Delux szobában hármas? Párok, kérlek, csak ha komolyan gondoljátok. Igényes diszkrét és érezzük jól magukat, a többit privát üzenetben folytassuk. Köszönöm!
Sziasztok! Pártkeresek Heves,Szolnok,Borsod és Pest megyéből.
Hàzàspàrral talâlkoznèk kellemes kikapcsolódás remènyèben.
Adatlapom kèpeim ,sőt videóim adottak.
Adatlapom kèpeim ,sőt videóim adottak.
nem tudom miért tiltottál de ha érdekel tudom bizonyitani hogy párban vagyok
(Ez egy válasz LüktetöLibido üzenetére (tegnap 17:33), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 17:33
párost keresek ahol a női tag szeret többek között franciázni pasival miközben párja dugja...hosszútávra keresnek harmadikat...
párost keresek ahol a női tag szeret többek között franciázni pasival miközben párja dugja...hosszútávra keresnek harmadikat...
Hölgyet hölgyeket, párt lesnék meg bármilyen intim helyzetben.
Írj a számodra, számotokra és izgalmas lenne egy leselkedő szempár, esetleg besegítenék.
Párokat, lányokat kukkolnék vagy csatlakoznék hozzájuk!
Utazni tudok, helyem van! Írjatok bátran! Viber, WhatsApp, Google chat megoldható!
Írj a számodra, számotokra és izgalmas lenne egy leselkedő szempár, esetleg besegítenék.
Párokat, lányokat kukkolnék vagy csatlakoznék hozzájuk!
Utazni tudok, helyem van! Írjatok bátran! Viber, WhatsApp, Google chat megoldható!
Sziasztok ! Szívesen csatlakoznék párocskához cuckold vagy creampie szexre Budapesten vagy Pest megyében.. Persze szívesen lennék állandó házi barát is ! Nem zavar , ha fotóznak vagy videóznak szex közben... Minden pajzán gondolatot vagy ötletet megbeszélhetünk !