Házibarát lennék hosszútávra !! Mindenki -mindenkivel alapon /ez csak opció / vagy egy hölgyet aki velem együtt benne lenne ilyen -olyan párcserés szexben bi is ok lehetőség ! / !! 51éves vagyok nem öreg fiatalos külsővel egyedülálló ! /Diszkrét vagyok ,de ezt el is várom tőled is !Érdekel : no tabu szex : terhes szex ,creampie szex ,cuckold szex ,pisí szex, anál szex,Gang -bang szex , swinger szex , spermás játékok ,csöpögő tejes terhes női cicik szopizása , láb szex őrült vagyok amúgy / mindenevő vagyok ! Állapotos hölgyek is érdekelnek / anyagaiktól mentesen / fiatal pervi párok is érdekelnek !! Méret , alak , évjárat nem számít / ! Csak normális embereket keresek! Kukkolnék párokat, hölgyeket szex vagy maszti közben /akár a szabadban , autós szex kaland is érdekel itt a jó idő ! /akár beszállás nélkül is / nézőként / akit ez így is izgat!
privátba írj !!!
privátba írj !!!
Vastag farok kedvelők keressenek ...
Garantált élvezet
Kőkemény 18/6 mérettel ...
Nem 5 percre
Garantált élvezet
Kőkemény 18/6 mérettel ...
Nem 5 percre
Sziasztok. 18 éves lányként szívesen ismerkednék domináns nővel 60 éves korig. Fontos, hogy nem hármasozom, pároknak csak a női tagjával találkoznék. Részleteket inkább privátban mondanék,
er
együttlétről lenne szó. Férfiak kérem ne zaklassanak, nem keresek férfit. Ha nő vagy és érdekel, kérlek keress meg privátban. Diszkréció elvárt és adott.
alf
ős alf
za alf
kos
Extrem meretet kedvelok keressenek privatban
Sziasztok.Dugasd meg a feleséged pàrod a szabadban két negyvenes pasival .Parkolj le a feleséged nyaljuk faljuk szopatjuk.Utàna alaposan megdugjuk.Ha mindenki el èlvezet tovàbb hajtotok.Irj privit egyeztessünk.
Sziasztok .Hölgy partnerem kényeztetném.(Egyedűlálló-Barátnő-Feleség)
Sziasztok! 21 éves Pest megyei szűz srác ismerkedne hölgyekkel, párokkal hetero alapon.
Sziasztok ! Szívesen csatlakoznék párocskához cuckold vagy creampie szexre Budapesten vagy Pest megyében.. Persze szívesen lennék állandó házi barát is ! Nem zavar , ha fotóznak vagy videóznak szex közben... Minden pajzán gondolatot vagy ötletet megbeszélhetünk !
Házibarátkoznék!....Heves,Pest,Borsod
Ha van olyan pár aki szívesen töltene pár napot a Balatonon azt szívesen várom.
Budapesten ma este párokat kukkolnék vagy csatlakoznék hozzájuk! Helyem van, utazni tudok! Írjatok bátran!
Kecskeméten kíváncsi hetero pasit szopnék
Sziasztok,
ha olyasvalakit kerestek, aki nem jön zavarba attól, ha néha határozottságra is szükség van, akkor lehet, hogy pont egymást keressük. Negyvenes, ápolt, tapasztalt vagyok, és kifejezetten élvezem, amikor a spontaneitás mellé egy kis tudatos irányítás is társul – persze csak akkor, ha ez mindenkinek komfortos.
Ha felkeltettem az érdeklődéseteket, nézzetek rá az adatlapomra, és írjatok bátran.
Akár már a közeljövőben is összefuthatunk.
ha olyasvalakit kerestek, aki nem jön zavarba attól, ha néha határozottságra is szükség van, akkor lehet, hogy pont egymást keressük. Negyvenes, ápolt, tapasztalt vagyok, és kifejezetten élvezem, amikor a spontaneitás mellé egy kis tudatos irányítás is társul – persze csak akkor, ha ez mindenkinek komfortos.
Ha felkeltettem az érdeklődéseteket, nézzetek rá az adatlapomra, és írjatok bátran.
Akár már a közeljövőben is összefuthatunk.
Sziasztok! 21 éves Pest megyei szűz srác ismerkedne hölgyekkel, párokkal hetero alapon.
Keresem azt a Csajt vagy Hölgyet itt fent az oldalon akinek az a nagy fétise, hogy olyan idegen férfiakat keres. Akiknek átlagos mérettel rendelkezik. És utána nagy élvezett tölti el hogy élvezésig tudja szopni, kényeztetni. És utána akár egy kis szexel lezárni a szopást. Mezőszilas környékén :P
Sziasztok Komáróm Esztergom megyei pár, hölgy házibarátja lennék szívesen.
Intelligens pár hölgy tagját masszíroznám házibarátként!
Sziasztok!
Hosszabb távra keresnénk egy férfit, mely később kialakulhatna barátságá. Olyan férfit keresünk, aki valóban “sűrűn” ráér. Főként délután, esténként vagy hétvégén. Aki nem csak szereti, hanem rendszeresen igényli is a szexet. Csak kizárólag HETERO alapon keresünk partnert!
35 év alatt, sportos(abb) alkatú, nagy mérettel rendelkező partnert keresünk. CSAK akkor írj, ha a leírtak igazak rád. Egy éjszakás kalandorokat nem keresünk, ezt kérlek tartsd tiszteletben és csak akkor írj, ha hosszabb távban gondolkodsz
Hosszabb távra keresnénk egy férfit, mely később kialakulhatna barátságá. Olyan férfit keresünk, aki valóban “sűrűn” ráér. Főként délután, esténként vagy hétvégén. Aki nem csak szereti, hanem rendszeresen igényli is a szexet. Csak kizárólag HETERO alapon keresünk partnert!
35 év alatt, sportos(abb) alkatú, nagy mérettel rendelkező partnert keresünk. CSAK akkor írj, ha a leírtak igazak rád. Egy éjszakás kalandorokat nem keresünk, ezt kérlek tartsd tiszteletben és csak akkor írj, ha hosszabb távban gondolkodsz
Szigethalom Dunavarsány környékén ismerkednék biszex párral, szopatni szerető férfival
Békésszentandráson medencés, jakuzzis nyaralómban szívesen ismerkednék nyitott, kikapcsolódni vàgyó párral.

Marie O