Sziasztok.
30 éves úrként házibarátja lennék egy házaspárnak hetero alapon. Pest megyeben.
Nagy cicis holgy volna az ideális jelolt. 40 es párok megkeresésének is orulnek.
30 éves úrként házibarátja lennék egy házaspárnak hetero alapon. Pest megyeben.
Nagy cicis holgy volna az ideális jelolt. 40 es párok megkeresésének is orulnek.
Szabolcsban keresek olyan hölgyet aki kimondottan élvezi ha orálisan kényeztetik!
Sziasztok! Most hétvégén péntek vagy szombat estére keresek hetero alapon csinos párt kellemes időtöltéshez Csongrád, illetve Bács megyében. Utazni és fogadni is tudok Szegeden. Ha felkeltettem az erdeklodeseteket, írjatok nyugodtan!
Sziasztok!
Péntek délutánra keresek Budapesten heteró alapon párt.
Valóban 23-cm pasi vagyok !
Péntek délutánra keresek Budapesten heteró alapon párt.
Valóban 23-cm pasi vagyok !
Házibarátja lennék extrém kövér,200 kg körüli hölgynek. Minden kívánságát örömmel teljesítem egy ekkora nőnek.
Régi új vagyok itt, le is tudtok informálni a hitelésségemről akár itt az oldalon! Korrektség és diszkréció adott, elvárt!
Szívesen vagyok lánnyal, hölggyel, nővel és asszonnyal...Kölcsönös szimpátia esetén csakis!
Párokhoz is csatlakozom, hetero alapon. Kérem, csak aki komolyan gondolja és nem csak beszélgetni akar róla! Csinálni a legjobb! Nagyon igényes fiatal férfi vagyok, szeretek adni nagyon. Kisebb nagyobb pozitív tapasztalatom is akad.
Adottságaim és egyebek az adatlapon. Igen a képen én vagyok, és az egyes amatőr fotókon is. Ezt és így kapod tőlem valójában is! Nincs takargatni valóm....csak élvezzük ki, ha találkozunk!
Szívesen vagyok lánnyal, hölggyel, nővel és asszonnyal...Kölcsönös szimpátia esetén csakis!
Párokhoz is csatlakozom, hetero alapon. Kérem, csak aki komolyan gondolja és nem csak beszélgetni akar róla! Csinálni a legjobb! Nagyon igényes fiatal férfi vagyok, szeretek adni nagyon. Kisebb nagyobb pozitív tapasztalatom is akad.
Adottságaim és egyebek az adatlapon. Igen a képen én vagyok, és az egyes amatőr fotókon is. Ezt és így kapod tőlem valójában is! Nincs takargatni valóm....csak élvezzük ki, ha találkozunk!
Kíváncsi hetero pasit szopnék Kecskeméten
Helyem van
Helyem van
Sziasztok!
Győrben egy kedves pár? Szívesen csatlakoznék 3.nak a hölgy kényeztetésére.
Maximális diszkréció!
Igényes, izmos potens pasi vagyok 173/76 kopasz, zöld szem, nagyobb csupasz, eres, kemény intim.
Többes tapasztalatom is van. Hely alkalmanként megoldható.
Írjatok
Győrben egy kedves pár? Szívesen csatlakoznék 3.nak a hölgy kényeztetésére.
Maximális diszkréció!
Igényes, izmos potens pasi vagyok 173/76 kopasz, zöld szem, nagyobb csupasz, eres, kemény intim.
Többes tapasztalatom is van. Hely alkalmanként megoldható.
Írjatok
Tatabányai nem független biszex pasi vagyok és diszkrét hölgyet vagy biszex párt keresek a környékről, mindenki örömére....
Ismerkedjünk, privát üzenetet írjatok
Sziasztok! Házibarátot , felesègnek szeretőt keresünk a közelünkből! Jó kiállású 50-esek is írhatnak
Sziasztok. 44 éves férfi vagyok, Vas, Zala megyében,Ausztriában, Burgenland tartományban Oberwart és kornyeken hölgyek esetleg párok házibarátja lennèk.
Házibarátot keresünk hosszútávra!
35 év alatt, független és aki tisztában van a szó jelentésével és közelben él!!!
35 év alatt, független és aki tisztában van a szó jelentésével és közelben él!!!
Adatlapom szerint is keresek kapcsolatot.
Nagy intimmel ,házibarát lennék.
Hello Cegléd környékén párokkal ismerkednék
Sopronban házibarátkoznek intelligens párral
Sziasztok!
Diszkrét, kedves férfiként pàr baràtja lennék.
Diszkrét, kedves férfiként pàr baràtja lennék.
Sziasztok! Valós, találkozni és a vágyaikat valóban megélni merő partnereket keresek. Minél kevesebb a tabu, annál izgalmasabb. Ha számít az intim 21/6. Üzenetben keressetek!
Sziasztok.
A héten napközben párnál besegítenék esetleg Cuckold élmény fokozásában, de akár egy orállal a hölgynél. Hetero vagyok!
Ápolt, intelligens párokat keresek.
Dunántúl Balatontól északi része.
Privát üzenetben írjatok.
Sziasztok
A héten napközben párnál besegítenék esetleg Cuckold élmény fokozásában, de akár egy orállal a hölgynél. Hetero vagyok!
Ápolt, intelligens párokat keresek.
Dunántúl Balatontól északi része.
Privát üzenetben írjatok.
Sziasztok
Tatabányai nem független biszex pasi vagyok és diszkrét hölgyet vagy biszex párt keresek a környékről, mindenki örömére....

pussyfan
Marketa J