Teszünk még egy próbát, hátha most sikerül: kimondottan tűzoltó foglalkozású, jó megjelenésű férfit keresünk szexi feleségem szórakoztatására. Nem elég csak a beöltözés (sisak, egyéb felszerelés persze jól jönne
, tényleg fontos, hogy tűzoltó legyél. Tudjuk, hogy elég szűk keresztmetszet, de hátha
, tényleg fontos, hogy tűzoltó legyél. Tudjuk, hogy elég szűk keresztmetszet, de hátha
Kiderült, hogy feleségemet egy másik, idősebb pasi kúrja (bevallotta).
Sziasztok 45éves, magára adó, diszkrét férfi, házibarát lenne, a hölgy örömére. Kezdő párhoz is
Hazibarat lennek 24F nagy intim
Sziasztok
Mi egy 45 es 42 eves pár vagyunk.
Július 13-20 ig Rodoszon nyaralunk /evita bay szalloda/. Pasit keresünk aki flörtölne a feleségemmel. Ebben az időben ott nyaral vagy ott dolgozik
Mi egy 45 es 42 eves pár vagyunk.
Július 13-20 ig Rodoszon nyaralunk /evita bay szalloda/. Pasit keresünk aki flörtölne a feleségemmel. Ebben az időben ott nyaral vagy ott dolgozik
Házibarát lennék hosszútávra !! Mindenki -mindenkivel alapon /ez csak opció / vagy egy hölgyet aki velem együtt benne lenne ilyen -olyan párcserés szexben bi is ok lehetőség ! / !! 51éves vagyok nem öreg fiatalos külsővel egyedülálló ! /Diszkrét vagyok ,de ezt el is várom tőled is !Érdekel : no tabu szex : terhes szex ,creampie szex ,cuckold szex ,pisí szex, anál szex,Gang -bang szex , swinger szex , spermás játékok ,csöpögő tejes terhes női cicik szopizása , láb szex őrült vagyok amúgy / mindenevő vagyok ! Állapotos hölgyek is érdekelnek / anyagaiktól mentesen / fiatal
pervi párok is érdekelnek !! Méret , alak , évjárat nem számít / ! Csak normális embereket keresek! Kukkolnék párokat, hölgyeket szex vagy maszti közben /akár a szabadban , autós szex kaland is érdekel itt a jó idő ! /akár beszállás nélkül is / nézőként / akit ez így is izgat!!!!!! Privátba írj
pervi párok is érdekelnek !! Méret , alak , évjárat nem számít / ! Csak normális embereket keresek! Kukkolnék párokat, hölgyeket szex vagy maszti közben /akár a szabadban , autós szex kaland is érdekel itt a jó idő ! /akár beszállás nélkül is / nézőként / akit ez így is izgat!!!!!! Privátba írj
Szigetszentmiklós és közvetlen közelében Párral szeretnék ismerkedni
Sziasztok!
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral, hölggyel, hölgyekkel ismerkednék.
Beszélgessünk, bármi lehetséges!!! Mond el kérlek, mi az, amit kipróbálnál, mi a titkos vágyad???
Mi a vágyad, a legvadabb??? Imádok nyalni, cicizni, csókolózni, ujjazni stb.
Perverzió és a nagy cicik, terhes nő előny!!!
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral, hölggyel, hölgyekkel ismerkednék.
Beszélgessünk, bármi lehetséges!!! Mond el kérlek, mi az, amit kipróbálnál, mi a titkos vágyad???
Mi a vágyad, a legvadabb??? Imádok nyalni, cicizni, csókolózni, ujjazni stb.
Perverzió és a nagy cicik, terhes nő előny!!!
Budapest és környékén ma este párokat kukkolnék vagy csatlakoznék hozzájuk!
Helyem van, utazni tudok! Nyitott vagyok! Írjatok bátran, érezzük jól magunkat!
Helyem van, utazni tudok! Nyitott vagyok! Írjatok bátran, érezzük jól magunkat!
Ismerkedni szeretnék hölggyel illetve párral!
Orálcentrikus masszőr pasi vagyok. Hölgy masszírozása kényeztetéssel akár a párja jelenlétében is!
Higiénia és diszkréció adott és elvárt!
Helyem van.!!
Orálcentrikus masszőr pasi vagyok. Hölgy masszírozása kényeztetéssel akár a párja jelenlétében is!
Higiénia és diszkréció adott és elvárt!
Helyem van.!!
Sziasztok
Kecskeméten szopnék
Helyem van
Kecskeméten szopnék
Helyem van
Kedves Párok!
38 éves, sportos, atlétikus alkatú, értelmiségi férfi vagyok, stabil szakmai háttérrel és felelősségteljes munkával. A mindennapokban aktív, gondolkodó életet élek; szakmai témákban rendszeresen publikálok és podcast formában is jelen vagyok - ezért a diszkréció számomra rendkívül fontos.
Magamról röviden: 182 cm, 78 kg, igényes megjelenés, diszkrét, ápolt életvitel.
Tapasztalattal rendelkezem harmadikként, illetve korábbi párkapcsolatomban mi is fogadtunk harmadik felet, így mindkét oldal dinamikáját jól ismerem – és természetesen élvezem is.
Elsősorban kulturált, intelligens, igényes párok jelentkezését várom, kölcsönös tisztelet és diszkréció mellett, lehetőleg 45 év alatt.
Jamie
38 éves, sportos, atlétikus alkatú, értelmiségi férfi vagyok, stabil szakmai háttérrel és felelősségteljes munkával. A mindennapokban aktív, gondolkodó életet élek; szakmai témákban rendszeresen publikálok és podcast formában is jelen vagyok - ezért a diszkréció számomra rendkívül fontos.
Magamról röviden: 182 cm, 78 kg, igényes megjelenés, diszkrét, ápolt életvitel.
Tapasztalattal rendelkezem harmadikként, illetve korábbi párkapcsolatomban mi is fogadtunk harmadik felet, így mindkét oldal dinamikáját jól ismerem – és természetesen élvezem is.
Elsősorban kulturált, intelligens, igényes párok jelentkezését várom, kölcsönös tisztelet és diszkréció mellett, lehetőleg 45 év alatt.
Jamie
Sziasztok.Párokkal ismerkednék Budapest és környéke.
60as hàzaspàrt keresek ,szeretnék gecis puncit nyalni.Gödöllő és környéke
Sziasztok
Kecskeméten szopnék kíváncsi hetero pasit
Helyem van
Kecskeméten szopnék kíváncsi hetero pasit
Helyem van
Szia , Sziasztok !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol, akiknél az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol, akiknél az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük !
Sziasztok! Valós, találkozni és a vágyaikat valóban megélni merő partnereket keresek. Minél kevesebb a tabu, annál izgalmasabb. Ha számít az intim 21/6. Üzenetben keressetek!
Most..ma
Lányt vagy Párt meglátogatnék. Budapest vagy környékén,
Lány örömére! Szeretem a 3ast!
Jó megjelenésű igényes fiú vagyok! Szeretek lányt kényeztetni. Potens vagyok
(Telo Adatlap)
Lányt vagy Párt meglátogatnék. Budapest vagy környékén,
Lány örömére! Szeretem a 3ast!
Jó megjelenésű igényes fiú vagyok! Szeretek lányt kényeztetni. Potens vagyok
(Telo Adatlap)
Nagy faszú házibarát lennék ,
Szexi estét és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !

mesterendmargarita
(tini) Susane