Régi új vagyok itt, le is tudtok informálni a hitelésségemről akár itt az oldalon! Korrektség és diszkréció adott, elvárt!
Szívesen vagyok lánnyal, hölggyel, nővel és asszonnyal...Kölcsönös szimpátia esetén csakis!
Párokhoz is csatlakozom, hetero alapon. Kérem, csak aki komolyan gondolja és nem csak beszélgetni akar róla! Csinálni a legjobb! Nagyon igényes fiatal férfi vagyok, szeretek adni nagyon. Kisebb nagyobb pozitív tapasztalatom is akad.
Adottságaim és egyebek az adatlapon. Igen a képen én vagyok, és az egyes amatőr fotókon is. Ezt és így kapod tőlem valójában is! Nincs takargatni valóm....csak élvezzük ki, ha találkozunk!
Szívesen vagyok lánnyal, hölggyel, nővel és asszonnyal...Kölcsönös szimpátia esetén csakis!
Párokhoz is csatlakozom, hetero alapon. Kérem, csak aki komolyan gondolja és nem csak beszélgetni akar róla! Csinálni a legjobb! Nagyon igényes fiatal férfi vagyok, szeretek adni nagyon. Kisebb nagyobb pozitív tapasztalatom is akad.
Adottságaim és egyebek az adatlapon. Igen a képen én vagyok, és az egyes amatőr fotókon is. Ezt és így kapod tőlem valójában is! Nincs takargatni valóm....csak élvezzük ki, ha találkozunk!
Sziasztok!
Párokkal szeretnék ismerkedni, barátkozni.. Az adatlapom alapján keresek partnereket.
Párokkal szeretnék ismerkedni, barátkozni.. Az adatlapom alapján keresek partnereket.
Sziasztok Párt vagy Lányt keresek ma délután vagy estére akinek lenne kedve találkozni! Budapest - Vác - Rétság - Balassagyarmat - Salgótarján - esetleg még Heves megye Nógrád megye határához közel.Amit keresek (sok mindenre nyitott vagyok de csak is azt amit a hölgy szeretne nem vagyok eralfősalfzaalfkos, tolongó tiszteletben tartom azt hogy közel engedtek tudom nekem ebben a szerepben hol a helyem!)szóval amit keresek:-benne vagyok a csak néző szerepben vagy kukkoló-lennék -masszíroznék-csak a hölgy verné ki a farkam-esetleg hölgy részéről csak orál-csak simogatás esetleg punci ujjazás-egy rövid autós találkozó vagy akár utazni is tudok hozzátok vagy panzió-és ha szeretnétek akár szexről is lehet szó-vagy akár csak egy izgalmas beszélgetésszóval nyitott vagyok mindenre az se baj ha szexmentes a találkozó
60+ -os hölgy vagy házaspár házibarátja lennék. Türelem, intelligencia, diszkréció.
Perverz - Házibarát lennék hosszútávra !! Mindenki -mindenkivel alapon /ez csak opció / vagy egy hölgyet aki velem együtt benne lenne ilyen -olyan párcserés szexben bi is ok lehetőség ! / !! 51éves vagyok nem öreg fiatalos külsővel egyedülálló ! /Diszkrét vagyok ,de ezt el is várom tőled is !Érdekel : no tabu szex : terhes szex ,creampie szex ,cuckold szex ,pisí szex, anál szex,Gang -bang szex ,gruppen szex , swinger szex , spermás játékok ,sperma lenyalása és kinyalása bárhonnan , csöpögő tejes terhes női cicik szopizása , láb/ és talp és lábujj / szex őrült vagyok / mindenevő vagyok ! Állapotos hölgyek is érdekelnek / anyagaiktól mentesen / fiatal pervi párok is érdekelnek !! Méret , alak , évjárat nem számít / ! Csak normális embereket keresek! Kukkolnék párokat, hölgyeket szex vagy maszti közben /akár a szabadban , autós szex kaland is érdekel itt a jó idő ! /akár beszállás nélkül is / nézőként / akit ez így is izgat!!!! Privátba írj!!
Budapesten párokat kukkolnék vagy csatlakoznék hozzájuk!
Kedves Párok!
38 éves, sportos, atlétikus alkatú, értelmiségi férfi vagyok, stabil szakmai háttérrel és felelősségteljes munkával. A mindennapokban aktív, gondolkodó életet élek; szakmai témákban rendszeresen publikálok és podcast formában is jelen vagyok - ezért a diszkréció számomra rendkívül fontos.
Magamról röviden: 182 cm, 78 kg, igényes megjelenés, diszkrét, ápolt életvitel.
Tapasztalattal rendelkezem harmadikként, illetve korábbi párkapcsolatomban mi is fogadtunk harmadik felet, így mindkét oldal dinamikáját jól ismerem – és természetesen élvezem is.
Elsősorban kulturált, intelligens, igényes párok jelentkezését várom, kölcsönös tisztelet és diszkréció mellett, lehetőleg 45 év alatt.
Jamie
38 éves, sportos, atlétikus alkatú, értelmiségi férfi vagyok, stabil szakmai háttérrel és felelősségteljes munkával. A mindennapokban aktív, gondolkodó életet élek; szakmai témákban rendszeresen publikálok és podcast formában is jelen vagyok - ezért a diszkréció számomra rendkívül fontos.
Magamról röviden: 182 cm, 78 kg, igényes megjelenés, diszkrét, ápolt életvitel.
Tapasztalattal rendelkezem harmadikként, illetve korábbi párkapcsolatomban mi is fogadtunk harmadik felet, így mindkét oldal dinamikáját jól ismerem – és természetesen élvezem is.
Elsősorban kulturált, intelligens, igényes párok jelentkezését várom, kölcsönös tisztelet és diszkréció mellett, lehetőleg 45 év alatt.
Jamie
Sziasztok. Jelentkezem
(Ez egy válasz zozee1 üzenetére (2026. 05. 16. szombat 12:12), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok Tatabánya vagy környéki szexpartnert keresek! Írj privát!
Sziasztok!
Párt keresek biszex alapon. Hosszabb távra keresek barátságot. Bp és pest megye.
Párt keresek biszex alapon. Hosszabb távra keresek barátságot. Bp és pest megye.
Keresnék bugyi mániás srácot,urat aki szeret punci illatú bugyikra spriccelni,csak személyes találkozás lehetséges nálam Pestmegyében,helyem van.Olyan irjon aki el is tud jönni,ha Te is elhozod a barátnöd bugyiját az is izgat!
Komoly érdeklódó irjon!Köszönöm,igényes srác vagyok!
Komoly érdeklódó irjon!Köszönöm,igényes srác vagyok!
Sziasztok!
Enyhén nyitott, baràtsàgos pasiként pàr baràtja lennék.
Enyhén nyitott, baràtsàgos pasiként pàr baràtja lennék.
Bi beállítottságú férfit keresünk kölcsönös élvezetekre.
Sziasztok. 45éves, magára adó, diszkrét férfi, párhoz csatlakozna a hölgy örömére. Győr
Sziasztok! Valós, találkozni és a vágyaikat valóban megélni merő partnereket keresek. Minél kevesebb a tabu, annál izgalmasabb. Ha számít az intim 21/6. Üzenetben keressetek!
Sziasztok!
Kedves, barátságos pár vagy hölgy társaságára vágynék.
Szeretek kényeztetni, masszírozni. Utazni tudok, de kellemes helyet is tudok biztosítani Szolnokon. Privátban várom a komoly megkeresést. Köszönöm.
Kedves, barátságos pár vagy hölgy társaságára vágynék.
Szeretek kényeztetni, masszírozni. Utazni tudok, de kellemes helyet is tudok biztosítani Szolnokon. Privátban várom a komoly megkeresést. Köszönöm.
Mai estén kedves budapesti, Pest megyei párhoz csatlakoznék heteró alapon, kizárólag a kedves hölgy, háziasszony örömére.
Ápolt, értelmes, diszkrét férfi vagyok, kellő odaadással és türelemmel.
Privátban várom a jelentkezést,
Legyen szép esténk
Ápolt, értelmes, diszkrét férfi vagyok, kellő odaadással és türelemmel.
Privátban várom a jelentkezést,
Legyen szép esténk
nagy farkú házibarát lennék.
Dunavarsány-Szigethalom környéki párt örömmel fogadnék akár ma este ill. hétvégén, dunaparti nyaralómban

ssoo