Sziasztok!Esztergom-Pomáz vonalon átlagos alkatú Nőt tennék BOLDOGGÁ nyelvemmel,szájammal autómban,vagy Nálad,nálatok,férjed eĺőtt.Kedves,figyelmes,fürge nyelvű,ügyes kezű masszőr pasi vagyok...lehetsz tapasztalatan is,szívesen beavatlak,és bevezetlek az EROTIKA CSODÁLATOS világába...CMUKK...
Van hölgy vagy pár aki/akik lazulnanak velem?Beszélgetés,maszti...stb ahogy alakul!
Utazni tudok, autóm van!!
Csak komolyan találkozni is akarók jelentkezését várom!
Utazni tudok, autóm van!!
Csak komolyan találkozni is akarók jelentkezését várom!
Normális valós párral barátkoznék!Aztán legyen ahogy...nincs elvárásom.
Szia , Sziasztok !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol, akiknél az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol, akiknél az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük !
Kiéhezett kíváncsi hetero pasi Kecskemét?
Szopnék
Szopnék
35 éves, sportos, jóképű, BISZEX srác vagyok Bpről.
Párt keresek állandó találkozóra!
Párt keresek állandó találkozóra!
Jóreggelt! Debrecenben keresek hölgyet, vagy párt diszkréten rövid vagy akár hosszabb távra is korosztály nem megszabott. Szimpátia legyen mindenki felől, a többi majd alakul
26F
26F
Velence és környékén ismerkednék házibarát lennék.
Nagy farkú házibarát lennék
Sziasztok! Május 22-23 között Siófokon leszek és keresek olyan szimpatikus párt vagy lányt akikkel jól érezhetnénk magunkat. Helyet tudok biztosítani.
Sziasztok
Ma hölgy vagy pár szeretne találkozni?
Ígényes,nyitott,utazni tudó fiatal pasi vagyok.
30F
Ma hölgy vagy pár szeretne találkozni?
Ígényes,nyitott,utazni tudó fiatal pasi vagyok.
30F
Ez pontosan nálatok mit jelent?
(Ez egy válasz nagyrobert üzenetére (tegnap 10:18), amit ide kattintva olvashatsz)
Én is szívesen lennék házibarát...
Sziasztok!
50-es férfiként keresek párt hosszabb távra. Bp és Pest megye
50-es férfiként keresek párt hosszabb távra. Bp és Pest megye
Kaposvári párok, házaspárok? Hely kell. Minden érdekel! Diszkréten!Privire írjatok elképzeléseiteket!
Szopnék Kecskeméten kíváncsi hetero pasit
Enyhe bi érdeklődésű pár házibarátja lennék,akár rendszeres találkákra!
Szia. Jó helyen irsz persze. Fognak is irni jelentkezni biztos csak onnan a közeletekböl lehet hamarabb találtok partnert aki rugalmas az idejével ott hozzátok tud alkalmazkodni és valós igényes normális férfi szerencsére! )) Sok szerencsét nektek))
(Ez egy válasz Yogi72 üzenetére (tegnap 12:30), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 12:30
Sziasztok. Nem tudom hogy jó helyre írok e! De Feleségemmel 3diknak férfit keresünk. Ez lenne az első alkalom. Előnyt jelent ha vastag és hosszú a farok!
Sziasztok! Komoly cuckold párt keresek, ahol a férj élvezi, mikor a feleségével (barátnőjével) előtte foglalkoznak.
Szeretem látni, hogy a másik élvezi, én egy komoly férfi vagyok nagy fantáziával és farokkal (20 cm).
Győr környékéről vagyok ( 30 km Győrtől), utazni nem gond.
Csak azok írjanak, akik komolyan keresnek, és nem csak írogatni akarnak. Helyem van. Köszönöm!
Szeretem látni, hogy a másik élvezi, én egy komoly férfi vagyok nagy fantáziával és farokkal (20 cm).
Győr környékéről vagyok ( 30 km Győrtől), utazni nem gond.
Csak azok írjanak, akik komolyan keresnek, és nem csak írogatni akarnak. Helyem van. Köszönöm!
Sziasztok. Nem tudom hogy jó helyre írok e! De Feleségemmel 3diknak férfit keresünk. Ez lenne az első alkalom. Előnyt jelent ha vastag és hosszú a farok!

zoral kiki