Megbízható heteró férfi párral barátkozna!
Sziasztok! Szivesen ismerkednék párokkal.
Írtam privátban..
(Ez egy válasz Movie üzenetére (2026. 05. 21. csütörtök 13:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 05. 21. csütörtök 13:36
Ha eleged van már az állandó hokizásból,és a felesleges levelezgetésekből,kipróbálnál egy oda adó finom hosszas orális kényeztetést egy igényes fiatal ápolt vékony kellemes külsejű Pestmegyei sráccal akkor irj még ma!Viszonzást nem várok,de ha szeretnél egy finom olajos kézi kényeztetést azt is megteszem.Óriásit fogsz élvezni!Pestmegyében van helyem!Nem baj ha kezdő hetero vagy!Söt!
Sziasztok. 18 éves lányként ismerkednék nővel, illetve párok nő tagjával 60 éves korig. Utazás, szoba bérlés megoldható részemről. Domináns partnert keresek eralfősalfzaalfkos együttlétre.
Ha eleged van már az állandó hokizásból,és a felesleges levelezgetésekből,kipróbálnál egy oda adó finom hosszas orális kényeztetést egy igényes fiatal ápolt vékony kellemes külsejű Pestmegyei sráccal akkor irj még ma!Viszonzást nem várok,de ha szeretnél egy finom olajos kézi kényeztetést azt is megteszem.Óriásit fogsz élvezni!Pestmegyében van helyem!Nem baj ha kezdő hetero vagy!Söt!
SZIASZTOK. hosszú hétvégére . hosszú orgazmusra és hosszabb távra keresünk partnert az adatlapunkon leírtak szerint.
Sziasztok!
Párral ismerkednék Bp és környékén. Hosszabb távú kapcsolatot keresek egy diszkrét párral, biszexel fűszerezve.
Párral ismerkednék Bp és környékén. Hosszabb távú kapcsolatot keresek egy diszkrét párral, biszexel fűszerezve.
(Ez egy válasz sweetemotion69 üzenetére (2026. 05. 19. kedd 18:04), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Valós, találkozni és a vágyaikat valóban megélni merő partnereket keresek. Minél kevesebb a tabu, annál izgalmasabb. Ha számít az intim 21/6. Üzenetben keressetek!
Kecskeméten kíváncsi hetero pasit szopnék!
Ma van helyem, éjszaka is!
Ma van helyem, éjszaka is!
Sziasztok Párt vagy Lányt keresek ma délután vagy estére akinek lenne kedve találkozni! Budapest - Vác - Rétság - Balassagyarmat - Salgótarján - esetleg még Heves megye Nógrád megye határához közel.Amit keresek (sok mindenre nyitott vagyok de csak is azt amit a hölgy szeretne nem vagyok eralfősalfzaalfkos, tolongó tiszteletben tartom azt hogy közel engedtek tudom nekem ebben a szerepben hol a helyem!)szóval amit keresek:-benne vagyok a csak néző szerepben vagy kukkoló-lennék -masszíroznék-csak a hölgy verné ki a farkam-esetleg hölgy részéről csak orál-csak simogatás esetleg punci ujjazás-egy rövid autós találkozó vagy akár utazni is tudok hozzátok vagy panzió-és ha szeretnétek akár szexről is lehet szó-vagy akár csak egy izgalmas beszélgetésszóval nyitott vagyok mindenre az se baj ha szexmentes a találkozó
sziasztok
30 éves magas sportoló potens méretes hetero pasiként szívesen vállalnám kellemes barátnő feleség háziasszony akár rendszeres karbantartását írjatok rám bátran privátban
30 éves magas sportoló potens méretes hetero pasiként szívesen vállalnám kellemes barátnő feleség háziasszony akár rendszeres karbantartását írjatok rám bátran privátban
Házibarát lennék ,adatlapom adott.
Házibarát lennék hosszútávra !! Mindenki -mindenkivel alapon /ez csak opció / vagy egy hölgyet aki velem együtt benne lenne ilyen -olyan párcserés szexben! /bi is ok lehetőség ! / !! 51éves vagyok nem öreg ,fiatalos külsővel ,egyedülálló-független ! /Diszkrét vagyok ,de ezt el is várom tőled is !Érdekel : no tabu szex ,pervi dolgok : terhes szex ,creampie szex ,cuckold szex ,pisí szex, anál szex,Gang -bang szex ,gruppen szex , swinger szex , spermás játékok ,sperma lenyalása és kinyalása bárhonnan , csöpögő tejes terhes női cicik szopizása , láb/ és talp és lábujj / szex őrült vagyok / mindenevő vagyok ! Állapotos hölgyek is érdekelnek / anyagaiktól mentesen / fiatal pervi párok is érdekelnek !! Méret , alak , évjárat nem számít / ! Csak normális embereket keresek! Kukkolnék párokat, hölgyeket szex vagy maszti közben /akár a szabadban , autós szex kaland is érdekel itt a jó idő ! /akár beszállás nélkül is / nézőként / akit ez így is izgat!!!! Privátba írj!!!!
Sziasztok. Bács-Kiskun megyében lennék házibarátja egy szimpatikus párnak. 26 éves átlagos ápolt pasi vagyok többesben van már tapasztalatom.
Budapest és környékén ma este párokat kukkolnék vagy csatlakoznék hozzájuk!
Extra nagy farokkal kènyeztetnèk felesèget
Keresünk!
Sziasztok. Szegeden keresünk férfit hármasra!
Enyhe bi előnyt jelent!
Kizárólag hármasban már jártas tapasztalt embereket keresünk!
Kizárólag olyan személyt keresünk akinek nem okoz gondot az esti órákban lévő találkozás.
Igényes 23/25éves pár vagyunk...Kizárólag 45 év alatt keresünk! Legalább 16cm es intimmel rendelkező férfit keresünk. Kizárólag értelmes és együttműködő partnert keresünk, akik el fogadják hogy képet kérünk!
Sziasztok. Szegeden keresünk férfit hármasra!
Enyhe bi előnyt jelent!
Kizárólag hármasban már jártas tapasztalt embereket keresünk!
Kizárólag olyan személyt keresünk akinek nem okoz gondot az esti órákban lévő találkozás.
Igényes 23/25éves pár vagyunk...Kizárólag 45 év alatt keresünk! Legalább 16cm es intimmel rendelkező férfit keresünk. Kizárólag értelmes és együttműködő partnert keresünk, akik el fogadják hogy képet kérünk!
Kíváncsi hetero pasit szopnék Kecskeméten.
Ma is.
Holnap egész nap és éjszaka is van helyem.
Ma is.
Holnap egész nap és éjszaka is van helyem.
Sziasztok!
Van hölgy vagy pár aki/akik lazulnanak velem ??Meztelenkedés, beszélgetés,maszti...stb ahogy alakul! Házibarát is szívesen lennék!
Utazni tudok, autóm van!!
Csak komolyan találkozni is akarók jelentkezését várom!!
Van hölgy vagy pár aki/akik lazulnanak velem ??Meztelenkedés, beszélgetés,maszti...stb ahogy alakul! Házibarát is szívesen lennék!
Utazni tudok, autóm van!!
Csak komolyan találkozni is akarók jelentkezését várom!!
Bi érdeklődésű pár,házibarátja lennék!

Sabrina