Sziasztok!
Budapesti, 40-es, jó megjelenésű férfiként kölcsönös szimpátia alapján csatlakoznék párokhoz, illetve ismerednék hölgyekkel hetero alapon!
Nem vagyok kamus! Helyem nincs sajnos.
Írj/írjatok és e-mailben folytassuk az ismerkedést!
Budapesti, 40-es, jó megjelenésű férfiként kölcsönös szimpátia alapján csatlakoznék párokhoz, illetve ismerednék hölgyekkel hetero alapon!
Nem vagyok kamus! Helyem nincs sajnos.
Írj/írjatok és e-mailben folytassuk az ismerkedést!
Perverz/- Házibarát lennék hosszútávra !! Mindenki -mindenkivel alapon /ez csak opció / vagy egy hölgyet aki velem együtt benne lenne ilyen -olyan párcserés szexben bi is ok lehetőség ! / !! 51éves vagyok nem öreg fiatalos külsővel egyedülálló ! /Diszkrét vagyok ,de ezt el is várom tőled is !Érdekel : no tabu szex : terhes szex ,creampie szex ,cuckold szex ,pisí szex, anál szex,Gang -bang szex ,gruppen szex , swinger szex , spermás játékok ,sperma lenyalása és kinyalása bárhonnan , csöpögő tejes terhes női cicik szopizása , láb/ és talp és lábujj / szex őrült vagyok / mindenevő vagyok ! Állapotos hölgyek is érdekelnek / anyagaiktól mentesen / fiatal pervi párok is érdekelnek !! Méret , alak , évjárat nem számít / ! Csak normális embereket keresek! Kukkolnék párokat, hölgyeket szex vagy maszti közben /akár a szabadban , autós szex kaland is érdekel itt a jó idő ! /akár beszállás nélkül is / nézőként / akit ez így is izgat!!!! Privátba írj!!
Nagy farkú házibarát lennék.
Asszonyok lányok párok ?Pest megye ?
Szia sziasztok.ma este esetleg hölgy vagy pár vac Dunakeszi bp balassagyarmat vonalon?
Monor,Nyáregyháza körül ismerkednék hölgyel,párral .. 29 éves magára igényes pasi vagyok
Sziasztok!Párokkal ismerkednék Bp. és környékén.Hármas együtlétekre heteró alapon,Kis tapasztalatal rendelkezném..de ezt szivesen gyarapitanám. Felkeltettem a szimpátiát várom leveletek.Privátban mesélek magamrol,képeket is küldök.Egy 40es ápolt,diszkrét,figyelmes férfi.
Azért ezt így nem mondanám !
(Ez egy válasz Pinksweet üzenetére (tegnap 18:11), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 18:11
Sziasztok.
Mik a tapasztalatok házibarát keresésben? Hosszú évek után, sajnos kiesett a játékból a harmadik felünk. Veszprémben keresünk, de ahogy látjuk, kb esélytelen itt ismerkedni.
Mik a tapasztalatok házibarát keresésben? Hosszú évek után, sajnos kiesett a játékból a harmadik felünk. Veszprémben keresünk, de ahogy látjuk, kb esélytelen itt ismerkedni.
Sziasztok.
Sziasztok!
Az adatlapom szerint nyitott pàrral baràtkoznék.
Az adatlapom szerint nyitott pàrral baràtkoznék.
Székesfehérváron házibarát lennék rendszeresre, akár baráti közös programokkal. Bi pároktól vagy ilyen dolgok felfedezésétől se zárkózom el van kellő kíváncsiságom !
Sziasztok!
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral, hölggyel, hölgyekkel ismerkednék.
Beszélgessünk, bármi lehetséges!!! Mond el kérlek, mi az, amit kipróbálnál, mi a titkos vágyad???
Mi a vágyad, a legvadabb??? Imádok nyalni, cicizni, csókolózni, ujjazni stb.
Perverzió és a nagy cicik, terhes nő előny!!!
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral, hölggyel, hölgyekkel ismerkednék.
Beszélgessünk, bármi lehetséges!!! Mond el kérlek, mi az, amit kipróbálnál, mi a titkos vágyad???
Mi a vágyad, a legvadabb??? Imádok nyalni, cicizni, csókolózni, ujjazni stb.
Perverzió és a nagy cicik, terhes nő előny!!!
Sportos vagy vèkony 30 ÈV ALATTI! Srácot keresek hármashoz Budapesten.
Ha 30.fölötti ír az automatikus tiltás!
Ha 30.fölötti ír az automatikus tiltás!
Nyáregyháza , Monor környékén esetleg valaki ? 29 éves magára igény pasi vagyok
Sziasztok Monor környékén valaki ?
Monor környékén valaki ? Hölgy illetve párt keresek
Sziasztok! Győrben vagy a környékén párhoz, Bi párhoz csatlakoznék, házibarátként elhanyagolt feleséget kényeztetnék, akár a férj jelenlétében is!
Sziasztok.Hölgy partnerem kényeztetném.(Egyedűlálló-Barátnő-Feleség) Budakeszi-Piliscsaba-Zsámbék környéke.
Szexi napot és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Párok esetleg Pest megye ?Sportos igényes potens hetero kan keres privi !