Sziasztok! Igényes párokhoz csatlakoznèk hetero alapon a hölgy örömére!
T.
T.
Párhoz csatlakoznék, szexi feleség élveztetésére, laza bulira, egész éjszakás szenvedélyes élvezetekre.
(After ok
)
Viber/Tel és ha megvan a szimpátia, találkozzunk!
Nem hiszek a hónapokig tartó sehova se tartó levelezgetésekben, reális beszélgetési idő után találkozni és élveztetni szeretnék
(After ok
)Viber/Tel és ha megvan a szimpátia, találkozzunk!
Nem hiszek a hónapokig tartó sehova se tartó levelezgetésekben, reális beszélgetési idő után találkozni és élveztetni szeretnék
Párral ismerkednék, a Hölgy örömére!
Mai estén kedves budapesti, Pest megyei párhoz csatlakoznék heteró alapon, kizárólag a kedves hölgy, háziasszony örömére.
Ápolt, értelmes, diszkrét férfi vagyok, kellő odaadással és türelemmel.
Privátban várom a jelentkezést,
Legyen szép esténk
Ápolt, értelmes, diszkrét férfi vagyok, kellő odaadással és türelemmel.
Privátban várom a jelentkezést,
Legyen szép esténk
Házaspárt keresek a személyes találkozó hive vagyok.
N
N
Huncutkodást keresek a hétvégén. Fő csapásirányom a párokkal való szexuális játékok. Szivesen részt veszek light Bdsm játékokban is. Kikötözés, szerepjáték stb.....
Budapest 19ker.
Profilom, képeim.
Budapest 19ker.
Profilom, képeim.
Jászberényi vagyok hazibarat allast keresek pároknál,irj privát üzenetben ha aktuális
Sziasztok! Komoly cuckold párt keresek, ahol a férj élvezi, mikor a feleségével (barátnőjével) előtte foglalkoznak.
Szeretem látni, hogy a másik élvezi, én egy komoly férfi vagyok nagy fantáziával és farokkal (20 cm).
Győr környékéről vagyok ( 30 km Győrtől), utazni nem gond.
Csak azok írjanak, akik komolyan keresnek, és nem csak írogatni akarnak. Helyem van. Köszönöm!
Szeretem látni, hogy a másik élvezi, én egy komoly férfi vagyok nagy fantáziával és farokkal (20 cm).
Csak azok írjanak, akik komolyan keresnek, és nem csak írogatni akarnak. Helyem van. Köszönöm!
Sziasztok! Komoly cuckold párt keresek, ahol a férj élvezi, mikor a feleségével (barátnőjével) előtte foglalkoznak.
Sziasztok Kedves Párok!
31 éves szolis bőrű ingényes inteligens pasi vagyok. Volt szerencsém már hármasban és azóta hajt ez a vágy, hogy újra átéljem. Szívesen ismerkednék párokkal akár beszélgetnék is. Akinek felkeltettem érdeklődését szívesen veszem a megkeresést.
Legyen szép napotok!
31 éves szolis bőrű ingényes inteligens pasi vagyok. Volt szerencsém már hármasban és azóta hajt ez a vágy, hogy újra átéljem. Szívesen ismerkednék párokkal akár beszélgetnék is. Akinek felkeltettem érdeklődését szívesen veszem a megkeresést.
Legyen szép napotok!
Vasárnap estére pàr pasit keresnénk akik ràvernék a pàrosunk hölgy tagjàra...Igényesség feltétel helyszín adott. Baja környékén
Sziasztok! Valós, találkozni és a vágyaikat valóban megélni merő partnereket keresek. Minél kevesebb a tabu, annál izgalmasabb. Ha számít az intim 21/6. Üzenetben keressetek!
nagy farokkal ,házaspárt ,hölgyet keresek .
Szia,
Egy ilyen kulturált keresés még érdekes is lehet.
(Ez egy válasz Janitdi üzenetére (2026. 05. 22. péntek 18:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 05. 22. péntek 18:38
Egy ilyen kulturált keresés még érdekes is lehet.
(Ez egy válasz Janitdi üzenetére (2026. 05. 22. péntek 18:38), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!Párokkal ismerkednék Bp. és környékén.Hármas együtlétekre heteró alapon,Kis tapasztalatal rendelkezném..de ezt szivesen gyarapitanám. Felkeltettem a szimpátiát várom leveletek.Privátban mesélek magamrol,képeket is küldök.Egy 40es ápolt,diszkrét,figyelmes férfi.
Sziasztok !
Méretes ,izmos macsó pasit keresünk . Csak az írjon aki tényleg megfelel a leírtaknak !!
Méretes ,izmos macsó pasit keresünk . Csak az írjon aki tényleg megfelel a leírtaknak !!
Párral ismerkednék Bp és Pest megyében. Hosszab távú baráti kapcsolatot keresek. 50-es férfi vagyok.
Huncutkodást keresek a hétvégén. Fő csapásirányom a párokkal való szexuális játékok. Szivesen részt veszek light Bdsm játékokban is. Kikötözés, szerepjáték stb.....
Budapest 19ker.
Profilom, képeim.
Budapest 19ker.
Profilom, képeim.
Sziasztok!
Budapesti, 40-es, jó megjelenésű férfiként kölcsönös szimpátia alapján csatlakoznék párokhoz, illetve ismerednék hölgyekkel hetero alapon!
Nem vagyok kamus! Helyem nincs sajnos.
Írj/írjatok és e-mailben folytassuk az ismerkedést!
Budapesti, 40-es, jó megjelenésű férfiként kölcsönös szimpátia alapján csatlakoznék párokhoz, illetve ismerednék hölgyekkel hetero alapon!
Nem vagyok kamus! Helyem nincs sajnos.
Írj/írjatok és e-mailben folytassuk az ismerkedést!
Perverz/- Házibarát lennék hosszútávra !! Mindenki -mindenkivel alapon /ez csak opció / vagy egy hölgyet aki velem együtt benne lenne ilyen -olyan párcserés szexben bi is ok lehetőség ! / !! 51éves vagyok nem öreg fiatalos külsővel egyedülálló ! /Diszkrét vagyok ,de ezt el is várom tőled is !Érdekel : no tabu szex : terhes szex ,creampie szex ,cuckold szex ,pisí szex, anál szex,Gang -bang szex ,gruppen szex , swinger szex , spermás játékok ,sperma lenyalása és kinyalása bárhonnan , csöpögő tejes terhes női cicik szopizása , láb/ és talp és lábujj / szex őrült vagyok / mindenevő vagyok ! Állapotos hölgyek is érdekelnek / anyagaiktól mentesen / fiatal pervi párok is érdekelnek !! Méret , alak , évjárat nem számít / ! Csak normális embereket keresek! Kukkolnék párokat, hölgyeket szex vagy maszti közben /akár a szabadban , autós szex kaland is érdekel itt a jó idő ! /akár beszállás nélkül is / nézőként / akit ez így is izgat!!!! Privátba írj!!