BBW imádó urat keresek Zalaegerszegen ,csakis hellyel és nagy mérettel rendelkezők jöhetnek szóba.
Szia , Sziasztok !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol, akiknél az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol, akiknél az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük !
Sziasztok!
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral, hölggyel, hölgyekkel ismerkednék.
Beszélgessünk, bármi lehetséges!!! Mond el kérlek, mi az, amit kipróbálnál, mi a titkos vágyad???
Mi a vágyad, a legvadabb??? Imádok nyalni, cicizni, csókolózni, ujjazni stb.
Perverzió és a nagy cicik, terhes nő előny!!!
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral, hölggyel, hölgyekkel ismerkednék.
Beszélgessünk, bármi lehetséges!!! Mond el kérlek, mi az, amit kipróbálnál, mi a titkos vágyad???
Mi a vágyad, a legvadabb??? Imádok nyalni, cicizni, csókolózni, ujjazni stb.
Perverzió és a nagy cicik, terhes nő előny!!!
Ha eleged van már az állandó hokizásból,és a felesleges levelezgetésekből,kipróbálnál egy oda adó finom hosszas orális kényeztetést egy igényes fiatal ápolt vékony kellemes külsejű Pestmegyei sráccal akkor irj még ma!Viszonzást nem várok,de ha szeretnél egy finom olajos kézi kényeztetést azt is megteszem.Óriásit fogsz élvezni!Pestmegyében van helyem!
Ha eleged van már az állandó hokizásból,és a felesleges levelezgetésekből,kipróbálnál egy oda adó finom hosszas orális kényeztetést egy igényes fiatal ápolt vékony kellemes külsejű Pestmegyei sráccal akkor irj még ma!Viszonzást nem várok,de ha szeretnél egy finom olajos kézi kényeztetést azt is megteszem.Óriásit fogsz élvezni!Pestmegyében van helyem!
Intelligens,igènyes hàzaspàrt keresek kellő szexkultúràval
Sziasztok! Valós, találkozni és a vágyaikat valóban megélni merő partnereket keresek. Minél kevesebb a tabu, annál izgalmasabb. Ha számít az intim 21/6. Üzenetben keressetek!
Sziasztok
Közelemből keresek hellyel rendelkező partnereket, titkos kapcsolatra, hétköznap délelőtti, vagy kora délutáni órákra. Hölgyekkel vagy párokkal ismerkednék. Párokkal megbeszélés kérdése, hogy kizárólag hetero alapon, vagy mindenki örömére találkozunk. Maximális diszkréció elengedhetetlen.
Közelemből keresek hellyel rendelkező partnereket, titkos kapcsolatra, hétköznap délelőtti, vagy kora délutáni órákra. Hölgyekkel vagy párokkal ismerkednék. Párokkal megbeszélés kérdése, hogy kizárólag hetero alapon, vagy mindenki örömére találkozunk. Maximális diszkréció elengedhetetlen.
Sziasztok!
Május 29-30. estére keresek szex partnert hölgy, pár vagy esetleg nagyon enyhe biszex férfi személyében.
Párokhoz szívesen csatlakozom heteró, vagy bi alapon is.
185 magas vagyok, 95kg, rövid haj, tetoválás van, farkam 17cm
Környékről keresek, valamennyit utazni is tudok ha úgy alakul.
Kamusok, beszariak légyszi ne!
Csak képpel rendelkezőknek válaszolok!
Dél pest
Május 29-30. estére keresek szex partnert hölgy, pár vagy esetleg nagyon enyhe biszex férfi személyében.
Párokhoz szívesen csatlakozom heteró, vagy bi alapon is.
185 magas vagyok, 95kg, rövid haj, tetoválás van, farkam 17cm
Környékről keresek, valamennyit utazni is tudok ha úgy alakul.
Kamusok, beszariak légyszi ne!
Csak képpel rendelkezőknek válaszolok!
Dél pest
Szigetszentmiklós és közvetlen közelében Párral szeretnék ismerkedni
Sziasztok.
Hazaspart keresek hosszabb tavra Pest megyeben. 30 eves potens urkent.
Erettebb 40 es korosztalynak is örülnék. Teltebb cicis alkat volna a legidealisabb holgy nekem .
Privat uzenetben varom parok megkereseset.
Gergo
Hazaspart keresek hosszabb tavra Pest megyeben. 30 eves potens urkent.
Erettebb 40 es korosztalynak is örülnék. Teltebb cicis alkat volna a legidealisabb holgy nekem .
Privat uzenetben varom parok megkereseset.
Gergo
Hàzaspàrt, nőt keresek ma. Helyem van. Nagy farok adott.
Pár, ki meglátogatna esteére, éjre? Bp XlV Minden megoldás érdekel
Sziasztok Párt vagy Lányt keresek ma délután vagy estére akinek lenne kedve találkozni! Budapest - Vác - Rétság - Balassagyarmat - Salgótarján - esetleg még Heves megye Nógrád megye határához közel.Amit keresek (sok mindenre nyitott vagyok de csak is azt amit a hölgy szeretne nem vagyok eralfősalfzaalfkos, tolongó tiszteletben tartom azt hogy közel engedtek tudom nekem ebben a szerepben hol a helyem!)szóval amit keresek:-benne vagyok a csak néző szerepben vagy kukkoló-lennék -masszíroznék-csak a hölgy verné ki a farkam-esetleg hölgy részéről csak orál-csak simogatás esetleg punci ujjazás-egy rövid autós találkozó vagy akár utazni is tudok hozzátok vagy panzió-és ha szeretnétek akár szexről is lehet szó-vagy akár csak egy izgalmas beszélgetésszóval nyitott vagyok mindenre az se baj ha szexmentes a találkozó
Kecskeméten, hetero alapon sok mindenre nyitott párral ismerkednék. Hosszú távú titkos baráti kapcsolatra. Nem sűrgős, dumcsizzunk ismerkedjünk és kiderül. Vékony, karcsú, sportos alkat a nyerő. Kor lényegtelen.
50+/186/100 Budapesti férfias férfi, átlagnál nagyobb (21/6) mérettel..
Házaspárhoz is csatlakozom gátlástalan, laza kalandokra.
Enyhe Bi oké.
Házaspárhoz is csatlakozom gátlástalan, laza kalandokra.
Enyhe Bi oké.
Perverz/- Házibarát lennék hosszútávra !! Mindenki -mindenkivel alapon /ez csak opció / vagy egy hölgyet aki velem együtt benne lenne ilyen -olyan párcserés szexben bi is ok lehetőség ! / !! 51éves vagyok nem öreg fiatalos külsővel egyedülálló ! /Diszkrét vagyok ,de ezt el is várom tőled is !Érdekel : no tabu szex : terhes szex ,creampie szex ,cuckold szex ,pisí szex, anál szex,Gang -bang szex ,gruppen szex , swinger szex , spermás játékok ,sperma lenyalása és kinyalása bárhonnan , csöpögő tejes terhes női cicik szopizása , láb/ és talp és lábujj / szex őrült vagyok / mindenevő vagyok ! Állapotos hölgyek is érdekelnek / anyagaiktól mentesen / fiatal pervi párok is érdekelnek !! Méret , alak , évjárat nem számít / ! Csak normális embereket keresek! Kukkolnék párokat, hölgyeket szex vagy maszti közben /akár a szabadban , autós szex kaland is érdekel itt a jó idő ! /akár beszállás nélkül is / nézőként / akit ez így is izgat!!!! Privátba írj! Kamusok légyszíves ne !!!!!
sziasztok hőlgyek ismerkedés webcam beszélgetés. Havalamit nemkapsz meg othon vagy csak valami ujra vágysz irj.
Sziasztok! Igényes párokhoz csatlakoznèk hetero alapon a hölgy örömére!
T.
T.
Párhoz csatlakoznék, szexi feleség élveztetésére, laza bulira, egész éjszakás szenvedélyes élvezetekre.
(After ok
)
Viber/Tel és ha megvan a szimpátia, találkozzunk!
Nem hiszek a hónapokig tartó sehova se tartó levelezgetésekben, reális beszélgetési idő után találkozni és élveztetni szeretnék
(After ok
)Viber/Tel és ha megvan a szimpátia, találkozzunk!
Nem hiszek a hónapokig tartó sehova se tartó levelezgetésekben, reális beszélgetési idő után találkozni és élveztetni szeretnék

Nikolas