Intelligens pár hölgy tagját masszíroznám házibarátként igényei szerint!
Sziasztok !!! Masszőr hölgyet keresek Monor környékén
húúúúú ne lenne messzi
(Ez egy válasz szeghalmiffi üzenetére (tegnap 14:02), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 14:02
Békésszentandráson medencés, jakuzzis nyaralómban szívesen ismerkednék nyitott, kikapcsolódni vàgyó párral!
Békésszentandráson medencés, jakuzzis nyaralómban szívesen ismerkednék nyitott, kikapcsolódni vàgyó párral!
Sziasztok! Komoly cuckold párt keresek, ahol a férj élvezi, mikor a feleségével (barátnőjével) előtte foglalkoznak.
Szeretem látni, hogy a másik élvezi, én egy komoly férfi vagyok nagy fantáziával és farokkal (20 cm).
Győr környékéről vagyok ( 30 km Győrtől), utazni nem gond.
Csak azok írjanak, akik komolyan keresnek, és nem csak írogatni akarnak. Helyem van. Köszönöm!
Szeretem látni, hogy a másik élvezi, én egy komoly férfi vagyok nagy fantáziával és farokkal (20 cm).
Győr környékéről vagyok ( 30 km Győrtől), utazni nem gond.
Csak azok írjanak, akik komolyan keresnek, és nem csak írogatni akarnak. Helyem van. Köszönöm!
Szopnék Kecskeméten
Kíváncsi hetero ?
Helyem van
Kíváncsi hetero ?
Helyem van
Szia , sziasztok !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Sziasztok Kedves, nagyfarkú pasit keresünk egész estés időtöltéshez Szimpátia esetén akár hosszútávra is Jelenleg p, sz este érünk rá Csak utazni tudunk Rövid bemutatkozást várunk PM ben
Sziasztok!
Párral ismerkednék Bp és Pest megyében. Nem egy alkalomra keresek!
Párral ismerkednék Bp és Pest megyében. Nem egy alkalomra keresek!
Sziasztok!
Hàzibaràtja lennék pàrnak.
Hàzibaràtja lennék pàrnak.
Budapest és környékén párokat kukkolnék vagy csatlakoznék hozzájuk!
Helyem van, utazni tudok. Viber, whatsapp, Google chat megoldható!
Helyem van, utazni tudok. Viber, whatsapp, Google chat megoldható!
Sziasztok!
Budapesti, 40-es, jó megjelenésű férfiként kölcsönös szimpátia alapján csatlakoznék párokhoz, illetve ismerednék hölgyekkel hetero alapon!
Nem vagyok kamus! Helyem nincs sajnos.
Írj/írjatok és e-mailben folytassuk az ismerkedést!
Budapesti, 40-es, jó megjelenésű férfiként kölcsönös szimpátia alapján csatlakoznék párokhoz, illetve ismerednék hölgyekkel hetero alapon!
Nem vagyok kamus! Helyem nincs sajnos.
Írj/írjatok és e-mailben folytassuk az ismerkedést!
Házibarát lennék hosszútávra !! Mindenki -mindenkivel alapon /ez csak opció / vagy egy hölgyet aki velem együtt benne lenne ilyen -olyan párcserés szexben bi is ok lehetőség ! / !! 51éves vagyok nem öreg fiatalos külsővel egyedülálló ! /Diszkrét vagyok ,de ezt el is várom tőled is !Érdekel : no tabu szex : terhes szex ,creampie szex ,cuckold szex ,pisí szex, anál szex,Gang -bang szex ,gruppen szex , swinger szex , spermás játékok ,sperma lenyalása és kinyalása bárhonnan , csöpögő tejes terhes női cicik szopizása , láb/ és talp és lábujj / szex őrült vagyok / mindenevő vagyok ! Állapotos hölgyek is érdekelnek / anyagaiktól mentesen / fiatal pervi párok is érdekelnek !! Méret , alak , évjárat nem számít / ! Csak normális embereket keresek! Kukkolnék párokat, hölgyeket szex vagy maszti közben /akár a szabadban , autós szex kaland is érdekel itt a jó idő ! /akár beszállás nélkül is / nézőként / akit ez így is izgat!!!! Privátba írj! Kamusok légyszíves ne !
személyes találkozás híve vagyok amúgy !!!
személyes találkozás híve vagyok amúgy !!!
Intelligens pár szexi hölgy tagját házibarátként masszíroznám Szabolcsban!
Képzett masszőr vagyok!
Képzett masszőr vagyok!
Sopronban házibarátkoznek
Sziasztok Kedves, nagyfarkú pasit keresünk egész estés időtöltéshez Szimpátia esetén akár hosszútávra is Jelenleg p, sz este érünk rá Csak utazni tudunk Rövid bemutatkozást várunk PM ben
Sziasztok! Ez aktuális még?
(Ez egy válasz geneve üzenetére (2022. 02. 13. vasárnap 14:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 02. 13. vasárnap 14:39
Kedves normális pasit keresünk kizárólag csakis a hölgy kényeztetésére de nem minden áron
Intelligens pár hölgy tagját házibarátként masszíroznam Szabolcsban!
BBW imádó urat keresek Zalaegerszegen ,csakis hellyel és nagy mérettel rendelkezők jöhetnek szóba.

Geri0210
Claudia Adkins