Sziasztok.
Igényes, 45 éves, diplomás férfiként keresek kedves, igényes házaspárt ésszerű távolságból, kizárólag hosszútávra...
Olyan párt keresek, akik a finom dolgokat kedvelik. Szeretek udvarolni, a hölgyet meghódítani. Hosszútávú kapcsolaton belül egyfajta jóbarátság kialakítása lenne a cél, az ágyban pedig játékos, finom, lassú, elnyújtott szex, hosszú előjáték és sok élvezés.
Amit kínálni tudok: maximális igényesség, intelligencia, finom puha és ápolt kezek, játékos nyelv, formás farok, intenzív élvezés és rengeteg forró sperma...
Van tapasztalatom a hármas szexben, tudom hol a helyem egy ilyen kapcsolatban...
Egyeztetés után, hétvégente, péntek/szombat esténként érek rá...
Igényes, 45 éves, diplomás férfiként keresek kedves, igényes házaspárt ésszerű távolságból, kizárólag hosszútávra...
Olyan párt keresek, akik a finom dolgokat kedvelik. Szeretek udvarolni, a hölgyet meghódítani. Hosszútávú kapcsolaton belül egyfajta jóbarátság kialakítása lenne a cél, az ágyban pedig játékos, finom, lassú, elnyújtott szex, hosszú előjáték és sok élvezés.
Amit kínálni tudok: maximális igényesség, intelligencia, finom puha és ápolt kezek, játékos nyelv, formás farok, intenzív élvezés és rengeteg forró sperma...
Van tapasztalatom a hármas szexben, tudom hol a helyem egy ilyen kapcsolatban...
Egyeztetés után, hétvégente, péntek/szombat esténként érek rá...
Sziasztok Párt vagy Lányt keresek ma délután vagy estére akinek lenne kedve találkozni! Budapest - Vác - Rétság - Balassagyarmat - Salgótarján - esetleg még Heves megye Nógrád megye határához közel.Amit keresek (sok mindenre nyitott vagyok de csak is azt amit a hölgy szeretne nem vagyok eralfősalfzaalfkos, tolongó tiszteletben tartom azt hogy közel engedtek tudom nekem ebben a szerepben hol a helyem!)szóval amit keresek:-benne vagyok a csak néző szerepben vagy kukkoló-lennék -masszíroznék-csak a hölgy verné ki a farkam-esetleg hölgy részéről csak orál-csak simogatás esetleg punci ujjazás-egy rövid autós találkozó vagy akár utazni is tudok hozzátok vagy panzió-és ha szeretnétek akár szexről is lehet szó-vagy akár csak egy izgalmas beszélgetésszóval nyitott vagyok mindenre az se baj ha szexmentes a találkozó
Sziasztok.Szabolcs megyei párral ismerkednék.
Sziasztok! Csongrád megyében valakik,Házibarátot??
Sziasztok!
Intelligens, barátságos pár hölgy tagját masszíroznám házibarátként igényei és elvárásainak megfelelően! Természetesen erotikus játékban is szívesen részt vennék. Utazni tudok és helyet is tudok biztosítani kellemes környezetben. Komoly megkeresést várok privátban. Köszönöm.
Intelligens, barátságos pár hölgy tagját masszíroznám házibarátként igényei és elvárásainak megfelelően! Természetesen erotikus játékban is szívesen részt vennék. Utazni tudok és helyet is tudok biztosítani kellemes környezetben. Komoly megkeresést várok privátban. Köszönöm.
Soproni párral ismerkednék
Írtam levelet
Régi új vagyok itt, le is tudtok informálni a hitelésségemről akár itt az oldalon! Korrektség és diszkréció adott, elvárt!
Szívesen vagyok lánnyal, hölggyel, nővel és asszonnyal...Kölcsönös szimpátia esetén csakis!
Párokhoz is csatlakozom, hetero alapon. Kérem, csak aki komolyan gondolja és nem csak beszélgetni akar róla! Csinálni a legjobb! Nagyon igényes fiatal férfi vagyok, szeretek adni nagyon. Kisebb nagyobb pozitív tapasztalatom is akad.
Adottságaim és egyebek az adatlapon. Igen a képen én vagyok, és az egyes amatőr fotókon is. Ezt és így kapod tőlem valójában is! Nincs takargatni valóm....csak élvezzük ki, ha találkozunk!
Szívesen vagyok lánnyal, hölggyel, nővel és asszonnyal...Kölcsönös szimpátia esetén csakis!
Párokhoz is csatlakozom, hetero alapon. Kérem, csak aki komolyan gondolja és nem csak beszélgetni akar róla! Csinálni a legjobb! Nagyon igényes fiatal férfi vagyok, szeretek adni nagyon. Kisebb nagyobb pozitív tapasztalatom is akad.
Adottságaim és egyebek az adatlapon. Igen a képen én vagyok, és az egyes amatőr fotókon is. Ezt és így kapod tőlem valójában is! Nincs takargatni valóm....csak élvezzük ki, ha találkozunk!
Olyan pár társaságát keresem ahol ahol a 18 /6 kőkemény méretemmel bele rakhatom azt amim van egy jó cuckoldba
Tolna és Fejérmegyében
Tolna és Fejérmegyében
Intelligens pár hölgy tagját masszíroznám házibarátként igényei szerint!
Sziasztok !!! Masszőr hölgyet keresek Monor környékén
húúúúú ne lenne messzi
(Ez egy válasz szeghalmiffi üzenetére (2026. 05. 28. csütörtök 14:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 05. 28. csütörtök 14:02
Békésszentandráson medencés, jakuzzis nyaralómban szívesen ismerkednék nyitott, kikapcsolódni vàgyó párral!
Békésszentandráson medencés, jakuzzis nyaralómban szívesen ismerkednék nyitott, kikapcsolódni vàgyó párral!
Sziasztok! Komoly cuckold párt keresek, ahol a férj élvezi, mikor a feleségével (barátnőjével) előtte foglalkoznak.
Szeretem látni, hogy a másik élvezi, én egy komoly férfi vagyok nagy fantáziával és farokkal (20 cm).
Győr környékéről vagyok ( 30 km Győrtől), utazni nem gond.
Csak azok írjanak, akik komolyan keresnek, és nem csak írogatni akarnak. Helyem van. Köszönöm!
Szeretem látni, hogy a másik élvezi, én egy komoly férfi vagyok nagy fantáziával és farokkal (20 cm).
Győr környékéről vagyok ( 30 km Győrtől), utazni nem gond.
Csak azok írjanak, akik komolyan keresnek, és nem csak írogatni akarnak. Helyem van. Köszönöm!
Szopnék Kecskeméten
Kíváncsi hetero ?
Helyem van
Kíváncsi hetero ?
Helyem van
Szia , sziasztok !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Sziasztok Kedves, nagyfarkú pasit keresünk egész estés időtöltéshez Szimpátia esetén akár hosszútávra is Jelenleg p, sz este érünk rá Csak utazni tudunk Rövid bemutatkozást várunk PM ben
Sziasztok!
Párral ismerkednék Bp és Pest megyében. Nem egy alkalomra keresek!
Párral ismerkednék Bp és Pest megyében. Nem egy alkalomra keresek!
Sziasztok!
Hàzibaràtja lennék pàrnak.
Hàzibaràtja lennék pàrnak.

marcsibi