Pár afteres hangulatban mostanában? 20/6 extra kemény és kitartó farokkal beszállnék szexi feleség dupla élveztetésére
) Szeress szopni és ha kitartó kemény farokkal hosszan dugnak (20/6) .
Szendvics is lehetséges.
BP + környéke.
) Szeress szopni és ha kitartó kemény farokkal hosszan dugnak (20/6) . Szendvics is lehetséges.
BP + környéke.
Sziasztok! Valós “házibarátot” keresünk, nem ágyrajárókat!!! Igaz sokan jelentkeznek naponta de nem tudnak megfelelni a feleség elvárásainak! Megbízható, diszkrét, ápolt, átlagostól kicsit jobb (átlagos van). Olyan írjon akivel közös programokat is lehet szervezni!
Sziasztok!
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék! Kevés dologra mondok nemet! Helyem, autóm van! Perverzió előny!
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék! Kevés dologra mondok nemet! Helyem, autóm van! Perverzió előny!
Berlin keresi Camille-t. Camille jelentkezz!
Sziasztok! Párral ismerkednék.Balaton, Dél -Dunántúl! Többit privátban.Köszönöm!
Sziasztok kedves Pàrok!
Egy fiatal kedves vicces potens pasi csatlakozna hozzátok ha szeretnétek.
Kérlek írjatok üzenetet ha ismerkedhetnek!
Szép napot!
Egy fiatal kedves vicces potens pasi csatlakozna hozzátok ha szeretnétek.
Kérlek írjatok üzenetet ha ismerkedhetnek!
Szép napot!
Helló!
Olyan párral szeretnék megismerkedni, ahol a pasit leszophatom a hölgy előtt vagy vele közösen. A hölgyhöz akár hozzá sem érek, engem az izgat, ha egy nő előtt csinálhatom. A viszonzást egyik féltől sem várom el. Ha szeretnétek, akkor a női tagot is szívesen kényeztetem és nyugodtan írjátok meg azt is, ha vannak olyan további vágyaitok, amiknek a megvalósításában esetleg segíteni tudnék. Például szívesen nyalok úgy puncit, hogy mozog benne egy farok. Ha néhány levélváltás után kialakul a kölcsönös szimpátia, akkor a telefonos beszélgetést és a személyes találkozót preferálom. Magamról annyit, hogy 46 éves férfi vagyok, 188 cm magas, 90 kg súlyú, átlagos testalkattal. Akkor is bátran keressetek, ha nem voltatok még ilyen helyzetben és csak kipróbálni szeretnétek. Diszkréció, ápoltság, intelligencia adott és elvárt. Nem dohányzom, ritkán fogyasztok
Olyan párral szeretnék megismerkedni, ahol a pasit leszophatom a hölgy előtt vagy vele közösen. A hölgyhöz akár hozzá sem érek, engem az izgat, ha egy nő előtt csinálhatom. A viszonzást egyik féltől sem várom el. Ha szeretnétek, akkor a női tagot is szívesen kényeztetem és nyugodtan írjátok meg azt is, ha vannak olyan további vágyaitok, amiknek a megvalósításában esetleg segíteni tudnék. Például szívesen nyalok úgy puncit, hogy mozog benne egy farok. Ha néhány levélváltás után kialakul a kölcsönös szimpátia, akkor a telefonos beszélgetést és a személyes találkozót preferálom. Magamról annyit, hogy 46 éves férfi vagyok, 188 cm magas, 90 kg súlyú, átlagos testalkattal. Akkor is bátran keressetek, ha nem voltatok még ilyen helyzetben és csak kipróbálni szeretnétek. Diszkréció, ápoltság, intelligencia adott és elvárt. Nem dohányzom, ritkán fogyasztok
al
. Budapesti vagy Pest illetve Bács-Kiskun megyei pár lenne helyileg a legideálisabb, de a környező megyékbe is szívesen utazok.
alf
ko alf
ho alf
lt
Sopronban házibarátkoznék...akár hosszabb távon
60as duci HP hoz csatlakoznék.Gecis puncit nyalnék ,Pest megyéből
Sziasztok!
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral, hölggyel, hölgyekkel ismerkednék.
Beszélgessünk, bármi lehetséges!!! Mond el kérlek, mi az, amit kipróbálnál, mi a titkos vágyad???
Mi a vágyad, a legvadabb??? Imádok nyalni, cicizni, csókolózni, ujjazni stb.
Perverzió és a nagy cicik, terhes nő előny!!!
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral, hölggyel, hölgyekkel ismerkednék.
Beszélgessünk, bármi lehetséges!!! Mond el kérlek, mi az, amit kipróbálnál, mi a titkos vágyad???
Mi a vágyad, a legvadabb??? Imádok nyalni, cicizni, csókolózni, ujjazni stb.
Perverzió és a nagy cicik, terhes nő előny!!!
Mai estén kedves budapesti, Pest megyei párhoz csatlakoznék heteró alapon, kizárólag a kedves hölgy, háziasszony örömére.
Ápolt, értelmes, diszkrét férfi vagyok, kellő odaadással és türelemmel.
Privátban várom a jelentkezést,
Legyen szép esténk
Ápolt, értelmes, diszkrét férfi vagyok, kellő odaadással és türelemmel.
Privátban várom a jelentkezést,
Legyen szép esténk
Párral ismerkednék, a Hölgy örömére!
Budapest és környékén párokat kukkolnék vagy csatlakoznék hozzájuk!
Helyem van, utazni tudok. Viber, whatsapp, Google chat szintén van!
Helyem van, utazni tudok. Viber, whatsapp, Google chat szintén van!
Sziasztok!Párokkal ismerkednék Bp. és környékén.Hármas együtlétekre heteró alapon,Kis tapasztalatal rendelkezném..de ezt szivesen gyarapitanám. Felkeltettem a szimpátiát várom leveletek.Privátban mesélek magamrol,képeket is küldök.Egy 40es ápolt,diszkrét,figyelmes férfi.
Sziasztok!
Baràtja lennék diszkrét, kedves pàrnak.
Baràtja lennék diszkrét, kedves pàrnak.
Sziasztok.Hölgy partnerem kényeztetném.(Egyedűlálló-Barátnő-Feleség) Budakeszi-Piliscsaba-Zsámbék környéke
Sziasztok !
Ma este 20h után heteró alapon párt keresek !
Igazán nagy cerkám van smile
Ma este 20h után heteró alapon párt keresek !
Igazán nagy cerkám van smile
Ma estére, keresek hölgyet vagy párt Budapest belvárosában, egymás kukkolására, vagy egymással való játékokhoz!
Sziasztok.
Igényes, 45 éves, diplomás férfiként keresek kedves, igényes házaspárt ésszerű távolságból, kizárólag hosszútávra...
Olyan párt keresek, akik a finom dolgokat kedvelik. Szeretek udvarolni, a hölgyet meghódítani. Hosszútávú kapcsolaton belül egyfajta jóbarátság kialakítása lenne a cél, az ágyban pedig játékos, finom, lassú, elnyújtott szex, hosszú előjáték és sok élvezés.
Amit kínálni tudok: maximális igényesség, intelligencia, finom puha és ápolt kezek, játékos nyelv, formás farok, intenzív élvezés és rengeteg forró sperma...
Van tapasztalatom a hármas szexben, tudom hol a helyem egy ilyen kapcsolatban...
Egyeztetés után, hétvégente, péntek/szombat esténként érek rá...
Igényes, 45 éves, diplomás férfiként keresek kedves, igényes házaspárt ésszerű távolságból, kizárólag hosszútávra...
Olyan párt keresek, akik a finom dolgokat kedvelik. Szeretek udvarolni, a hölgyet meghódítani. Hosszútávú kapcsolaton belül egyfajta jóbarátság kialakítása lenne a cél, az ágyban pedig játékos, finom, lassú, elnyújtott szex, hosszú előjáték és sok élvezés.
Amit kínálni tudok: maximális igényesség, intelligencia, finom puha és ápolt kezek, játékos nyelv, formás farok, intenzív élvezés és rengeteg forró sperma...
Van tapasztalatom a hármas szexben, tudom hol a helyem egy ilyen kapcsolatban...
Egyeztetés után, hétvégente, péntek/szombat esténként érek rá...
Sziasztok Párt vagy Lányt keresek ma délután vagy estére akinek lenne kedve találkozni! Budapest - Vác - Rétság - Balassagyarmat - Salgótarján - esetleg még Heves megye Nógrád megye határához közel.Amit keresek (sok mindenre nyitott vagyok de csak is azt amit a hölgy szeretne nem vagyok eralfősalfzaalfkos, tolongó tiszteletben tartom azt hogy közel engedtek tudom nekem ebben a szerepben hol a helyem!)szóval amit keresek:-benne vagyok a csak néző szerepben vagy kukkoló-lennék -masszíroznék-csak a hölgy verné ki a farkam-esetleg hölgy részéről csak orál-csak simogatás esetleg punci ujjazás-egy rövid autós találkozó vagy akár utazni is tudok hozzátok vagy panzió-és ha szeretnétek akár szexről is lehet szó-vagy akár csak egy izgalmas beszélgetésszóval nyitott vagyok mindenre az se baj ha szexmentes a találkozó

janicam