30 éves fiatalos helyes sportos srac vagyok budapestről. Egyedül lakom, a hely adott
szeretem az érett női testet
szeretem az érett női testet
Sziasztok,
Párhoz szívesen csatlakoznék hetero alapon 20-50 éves korig.
28 éves vagyok, sportos, nagy mérettel és tapasztalattal rendelkezem.
Amennyiben érdekel írjatok, szívesen küldök képeket is de ha kapcsolatra jelöltök akkor láttok rólam többet is.
Helyileg Miskolc környéke, de szívesen utazom akár hosszabb távokra is, akár Pest is szóba jöhet, de helyem is van.
Párhoz szívesen csatlakoznék hetero alapon 20-50 éves korig.
28 éves vagyok, sportos, nagy mérettel és tapasztalattal rendelkezem.
Amennyiben érdekel írjatok, szívesen küldök képeket is de ha kapcsolatra jelöltök akkor láttok rólam többet is.
Helyileg Miskolc környéke, de szívesen utazom akár hosszabb távokra is, akár Pest is szóba jöhet, de helyem is van.
Sziasztok!
Két dolgot keresünk most:
1. péntek estére (06.12.) Szekszárd környékén,
ÉS
2. szombat estére (06.13.) Bp-en
játszópartnert.
Képeink valósak, ahogyan szándékunk is.
NE kérdezd meg, így ismeretlenül, hogy "mi lesz?" vagy "mit lehet?" majd csinálni. Azt gondolom, hogy komolytalan és felelőtlen lenne részemről az, ha vakon bármit is előre ígérnék.
Azonban - megfelelő partner esetén - sok mindenre nyitott vagyok. - pláne hosszútávon.
Célkorosztály: 25-45
Elvárások: korrektség, intelligencia, higiénia, pontosság.
Előnyök: sportolói test, szép arc (ahogyan az enyém is az!), vagy extra nagy intim méret. (a kettő együtt pedig maga a lehetetlen, sajnos
Egyéb: a minőségi helyet mi biztosítjuk.
És kérlek, NE szórakozz a legnagyobb kincsünkkel, az IDŐNKKEL, mert mi sem tesszük fordítva. Aki a fenti időpontokban ráér és meg is jelenik (nem csak a farkát veri a képeimre a gépe előtt), csak az írjon privátban!
Várom a komoly és elszánt jelentkezőket!
A leveleket én (Niki) kezelem, a partnereim én válogatom meg.
üdv mindenkinek,
Niki
Két dolgot keresünk most:
1. péntek estére (06.12.) Szekszárd környékén,
ÉS
2. szombat estére (06.13.) Bp-en
játszópartnert.
Képeink valósak, ahogyan szándékunk is.
NE kérdezd meg, így ismeretlenül, hogy "mi lesz?" vagy "mit lehet?" majd csinálni. Azt gondolom, hogy komolytalan és felelőtlen lenne részemről az, ha vakon bármit is előre ígérnék.
Azonban - megfelelő partner esetén - sok mindenre nyitott vagyok. - pláne hosszútávon.
Célkorosztály: 25-45
Elvárások: korrektség, intelligencia, higiénia, pontosság.
Előnyök: sportolói test, szép arc (ahogyan az enyém is az!), vagy extra nagy intim méret. (a kettő együtt pedig maga a lehetetlen, sajnos
Egyéb: a minőségi helyet mi biztosítjuk.
És kérlek, NE szórakozz a legnagyobb kincsünkkel, az IDŐNKKEL, mert mi sem tesszük fordítva. Aki a fenti időpontokban ráér és meg is jelenik (nem csak a farkát veri a képeimre a gépe előtt), csak az írjon privátban!
Várom a komoly és elszánt jelentkezőket!
A leveleket én (Niki) kezelem, a partnereim én válogatom meg.
üdv mindenkinek,
Niki
Sziasztok ! Egy régi vágyam , hogy egy hármas szex közben , úgy nyalhassam a hölgy tagot , hogy amíg mi 69-ben vagyunk a férj hátulrol dugja ! Természetesen a punciát tisztára nyalnám , miután a férje tele lőtte ! Erre keresek házaspárt vagy csak párocskát....Budapestről vagy Pest megyéből !
Sziasztok!
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék! Kevés dologra mondok nemet! Helyem, autóm van!
Perverzió előny!
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék! Kevés dologra mondok nemet! Helyem, autóm van!
Perverzió előny!
Szia , Sziasztok !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol, akiknél az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol, akiknél az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük !
Bi pár házibarátja lennék….
25 éves ápolt tetovált pasiként házibarát lennék
Bp
Bp
A heten csüt pentek vagy szombat esti orakra keresünk nagy meretű sracot hetero alapon parom örömere 3-4es sexre csak az irjon aki 100%hogy el is jön! Üziket privatba varom
Duci 50es 60as HP T keresek Gödöllő és környéke
Sziasztok! Valós, találkozni és a vágyaikat valóban megélni merő partnereket keresek. Minél kevesebb a tabu, annál izgalmasabb. Ha számít az intim 21/6. Üzenetben keressetek!
Hazibarat lennek
Sopronban házibarátkoznek
Sziasztok, hölgyhöz/párhoz csatlakoznék a társkereső profilomban leírtak alapján. Ha felkeltettem érdeklődésetek írjatok üzit
ui: Imádok férj által teleélvezett puncit tovább dugni. Szex után egy jó masszázs?
ui: Imádok férj által teleélvezett puncit tovább dugni. Szex után egy jó masszázs?
Párral ismerkednék, a Hölgy örömére!
Sziasztok
Közelemből keresek hellyel rendelkező partnereket, titkos kapcsolatra, hétköznap délelőtti, vagy kora délutáni órákra. Hölgyekkel vagy párokkal ismerkednék. Párokkal megbeszélés kérdése, hogy kizárólag hetero alapon, vagy mindenki örömére találkozunk. Maximális diszkréció elengedhetetlen.
Közelemből keresek hellyel rendelkező partnereket, titkos kapcsolatra, hétköznap délelőtti, vagy kora délutáni órákra. Hölgyekkel vagy párokkal ismerkednék. Párokkal megbeszélés kérdése, hogy kizárólag hetero alapon, vagy mindenki örömére találkozunk. Maximális diszkréció elengedhetetlen.
Sziasztok!
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék! Kevés dologra mondok nemet! Helyem, autóm van! Perverzió előny!
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék! Kevés dologra mondok nemet! Helyem, autóm van! Perverzió előny!
Debecenben lennék házibarát diszkréten
Borsodban keresek hölgyet,párt kellemes mérettel.Jóképü,sármos,ápolt pasi vagyok tetoválásokkal.
Kedves Pár!
Intelligens, barátságos pár hölgy tagját masszíroznám házibarátként igényei és elvárásainak megfelelően! Természetesen erotikus játékban is szívesen részt vennék. Utazni tudok és helyet is tudok biztosítani kellemes környezetben. Hosszú távú kapcsolatot keresek ahol ki tudna a Hölgy is bontakozni. Komoly megkeresést várok privátban. Köszönöm.
Intelligens, barátságos pár hölgy tagját masszíroznám házibarátként igényei és elvárásainak megfelelően! Természetesen erotikus játékban is szívesen részt vennék. Utazni tudok és helyet is tudok biztosítani kellemes környezetben. Hosszú távú kapcsolatot keresek ahol ki tudna a Hölgy is bontakozni. Komoly megkeresést várok privátban. Köszönöm.