Sziasztok.
25 éves sportos Pestmegyei férfi vagyok.
Szívesen ismerkednék párokkal és hölgyekkel.
Utazni tudok értelmes kereteken belül.
Főleg a nálam idősebbek vonzanak igazán.
25 éves sportos Pestmegyei férfi vagyok.
Szívesen ismerkednék párokkal és hölgyekkel.
Utazni tudok értelmes kereteken belül.
Főleg a nálam idősebbek vonzanak igazán.
Sziasztok
Olyan hölgy vagy pár társaságát keresem akinek/akiknek lenne kedve eljönni velem szaunába vagy swinger klubba.
Voltam már amúgy többször is, világra szóló élményekkel gazdagodva és ezeket szeretném tovább gyarapítani.
Ha esetleg lenne kedved vagy kedvetek, keressetek meg üzenetben. Amúgy gyógy és frissítő masszőr vagyok, amit szívesen csinálok is
Olyan hölgy vagy pár társaságát keresem akinek/akiknek lenne kedve eljönni velem szaunába vagy swinger klubba.
Voltam már amúgy többször is, világra szóló élményekkel gazdagodva és ezeket szeretném tovább gyarapítani.
Ha esetleg lenne kedved vagy kedvetek, keressetek meg üzenetben. Amúgy gyógy és frissítő masszőr vagyok, amit szívesen csinálok is
30 ÈV ALATTI, hetero fiút keresünk hármashoz Budapesten.
Régi új vagyok itt, le is tudtok informálni a hitelésségemről akár itt az oldalon! Korrektség és diszkréció adott, elvárt!
Szívesen vagyok lánnyal, hölggyel, nővel és asszonnyal...Kölcsönös szimpátia esetén csakis!
Párokhoz is csatlakozom, hetero alapon. Kérem, csak aki komolyan gondolja és nem csak beszélgetni akar róla! Csinálni a legjobb! Nagyon igényes fiatal férfi vagyok, szeretek adni nagyon. Kisebb nagyobb pozitív tapasztalatom is akad.
Adottságaim és egyebek az adatlapon. Igen a képen én vagyok, és az egyes amatőr fotókon is. Ezt és így kapod tőlem valójában is! Nincs takargatni valóm....csak élvezzük ki, ha találkozunk!
Szívesen vagyok lánnyal, hölggyel, nővel és asszonnyal...Kölcsönös szimpátia esetén csakis!
Párokhoz is csatlakozom, hetero alapon. Kérem, csak aki komolyan gondolja és nem csak beszélgetni akar róla! Csinálni a legjobb! Nagyon igényes fiatal férfi vagyok, szeretek adni nagyon. Kisebb nagyobb pozitív tapasztalatom is akad.
Adottságaim és egyebek az adatlapon. Igen a képen én vagyok, és az egyes amatőr fotókon is. Ezt és így kapod tőlem valójában is! Nincs takargatni valóm....csak élvezzük ki, ha találkozunk!
Sziasztok ! Egy régi vágyam , hogy egy hármas szex közben , úgy nyalhassam a hölgy tagot , hogy amíg mi 69-ben vagyunk a férj hátulrol dugja ! Természetesen a punciát tisztára nyalnám , miután a férje tele lőtte ! Erre keresek házaspárt vagy csak párocskát....Budapestről vagy Pest megyéből !
Házibarátként masszíroznám a hölgyet igényeinek megfelelően!
Képzett masszőr vagyok! Helyem van Diszkréció adott és elvárt !
Képzett masszőr vagyok! Helyem van Diszkréció adott és elvárt !
Kedves Olvasó, Érdeklődő!
Szívesen ismerkednék meg egy odaadó, kitartó, türelmes férfival.
Korosztály: 30-45
Cél: barátkozás, közös programok (koncertek, színház, mozi, kirándulás, etc.) és ebből kialakulhat bármi más is, azaz a testiség, az intim viszony is. (de nem fordítva!)
Csak olyan férfi érdekel, aki…
- független (nem alkalmazkodom senki nejéhez, barátnőjéhez)
- türelmes, kitartó és tud udvarolni, barátkozni, megismerni a másikat van kedve, ideje és energiája
- aki nem kövér (azt látom, hogy a „sportos” alak itt = a túlsúllyal, kövérséggel sajnos – ez nekem nem jön be) én is aktívan sportolok a mindennapokban
- nem extra módon szőrös a teste
- autóval és így kellő mobilitással rendelkezik
Tehát nem szexpartnert keresek. (ez nagyon fontos) – arra minden nap ezret lehet találni.
Természetesen, ahogyan közelebb kerülök idővel az adott férfihez, azzal arányosan növekszik bennem is az egyre mélyebb nemi intimitás lehetősége.
Reális találkozási pontok lehetnek: Szekszárd, Bp, Balatonfüred
Ha olyan barátnőt szeretnél, aki nem csak átlag feletti testtel és nagyon szép arccal rendelkezik, hanem még esze is van és érdemi kommunikációra is képes, a tartalmas programok során, akkor keress csak engem.
Amennyiben létezik ezen a felületen ilyen férfi, keressen meg privátban bizalommal.
Köszönöm, hogy elolvastad értekezésem
Szívesen ismerkednék meg egy odaadó, kitartó, türelmes férfival.
Korosztály: 30-45
Cél: barátkozás, közös programok (koncertek, színház, mozi, kirándulás, etc.) és ebből kialakulhat bármi más is, azaz a testiség, az intim viszony is. (de nem fordítva!)
Csak olyan férfi érdekel, aki…
- független (nem alkalmazkodom senki nejéhez, barátnőjéhez)
- türelmes, kitartó és tud udvarolni, barátkozni, megismerni a másikat van kedve, ideje és energiája
- aki nem kövér (azt látom, hogy a „sportos” alak itt = a túlsúllyal, kövérséggel sajnos – ez nekem nem jön be) én is aktívan sportolok a mindennapokban
- nem extra módon szőrös a teste
- autóval és így kellő mobilitással rendelkezik
Tehát nem szexpartnert keresek. (ez nagyon fontos) – arra minden nap ezret lehet találni.
Természetesen, ahogyan közelebb kerülök idővel az adott férfihez, azzal arányosan növekszik bennem is az egyre mélyebb nemi intimitás lehetősége.
Reális találkozási pontok lehetnek: Szekszárd, Bp, Balatonfüred
Ha olyan barátnőt szeretnél, aki nem csak átlag feletti testtel és nagyon szép arccal rendelkezik, hanem még esze is van és érdemi kommunikációra is képes, a tartalmas programok során, akkor keress csak engem.
Amennyiben létezik ezen a felületen ilyen férfi, keressen meg privátban bizalommal.
Köszönöm, hogy elolvastad értekezésem
Sziasztok!Párokkal ismerkednék Veszprém környékén van helyem.Érezzük jól magunkat tabumentesen!
Házibarát is szívesen lennék.Írjatok
Házibarát is szívesen lennék.Írjatok
A napokban Veszprém környékén keresem azt a kalandot,
ahol vonzó párok, csinos hölgyek vagy egyéb hetero felállások örömére,
kiélhetnénk az utóbbi időben bennem felgyülemlett vágyat.
Az adatlapom alapján látjátok mi az irány…
Kíváncsian várom a üzeneteket privátban!
ahol vonzó párok, csinos hölgyek vagy egyéb hetero felállások örömére,
kiélhetnénk az utóbbi időben bennem felgyülemlett vágyat.
Az adatlapom alapján látjátok mi az irány…
Kíváncsian várom a üzeneteket privátban!
Sziasztok!
Holnapi napra (11.-e, csütörtök) fogadok párt, amennyiben a hölgy szeretné ha kettő férfi kényeztetné.
Zalaegerszeg
Holnapi napra (11.-e, csütörtök) fogadok párt, amennyiben a hölgy szeretné ha kettő férfi kényeztetné.
Zalaegerszeg
Sziasztok
Van kedve találkozni ma este párnak vagy hölgynek ?
Utazni tudok
30F
Van kedve találkozni ma este párnak vagy hölgynek ?
Utazni tudok
30F
Pest megyében, és J-N-SZ.-megyében párhoz csatlakoznék!
Heti 1-2 alkalommal, megszopatnám a feleséged,barátnőd.
Farkam nem nagy, de,,,,mindig teli, macis alkatú, fazonra borotvált, vastag faszom szívesen belemártom a nejed pinájába! Diszkréció adott és elvárt! Priviben nyugodtan keress!
Heti 1-2 alkalommal, megszopatnám a feleséged,barátnőd.
Farkam nem nagy, de,,,,mindig teli, macis alkatú, fazonra borotvált, vastag faszom szívesen belemártom a nejed pinájába! Diszkréció adott és elvárt! Priviben nyugodtan keress!
Sziasztok! Ha van olyan pár akiknek tagjai szeretnék ha mindkettejük örömére csatlakozna harmadiknak pasi akkor beszéljünk privát üzenetben!
Sziasztok!
Nyitott, kulturàlt pàr baràtja lennék.
Nyitott, kulturàlt pàr baràtja lennék.
Sziasztok ! Egy régi vágyam , hogy egy hármas szex közben , úgy nyalhassam a hölgy tagot , hogy amíg mi 69-ben vagyunk a férj hátulrol dugja ! Természetesen a punciát tisztára nyalnám , miután a férje tele lőtte ! Erre keresek házaspárt vagy csak párocskát....Budapestről vagy Pest megyéből !
Sziasztok ! Adatlapot olvass először is ! !Perverz —Házibarát lennék hosszútávra anyagiaktól mentesen ! Megbízható ,aranyos nyitott normális párt keresek ahol tényleg családias a hangulat és kevés a TABU bi is ok nálam !Mindenki -mindenkivel szex is ok ! Sok minden izgat engem : láb szex , anális dolgok , spermás játékok , terhes hölgyek csöpögő tejes cicik, spermás punci nyalás , szex közben punci nyalás , ketten egy punciban, 3-as /4-es vagy gruppen szex , Gang -bang szex , minden lyukat szeretek betömni !! Orál és anál szex alap ! Alak , méret , súly , intim méret , szőrös -nem szőrös nem érdekel csak a tisztaság , őszinteség számít és normális emberek keresek ! Nem vagyok trófea gyűjtő és lepedő akrobata sem ! Nyitott vagyok új dolgokra is !!Privátba írj ! Ne itt !!! Köszi Puszi -Pacsi !!!!
30 éves fiatalos helyes sportos srac vagyok budapestről. Egyedül lakom, a hely adott
szeretem az érett női testet
szeretem az érett női testet
Sziasztok,
Párhoz szívesen csatlakoznék hetero alapon 20-50 éves korig.
28 éves vagyok, sportos, nagy mérettel és tapasztalattal rendelkezem.
Amennyiben érdekel írjatok, szívesen küldök képeket is de ha kapcsolatra jelöltök akkor láttok rólam többet is.
Helyileg Miskolc környéke, de szívesen utazom akár hosszabb távokra is, akár Pest is szóba jöhet, de helyem is van.
Párhoz szívesen csatlakoznék hetero alapon 20-50 éves korig.
28 éves vagyok, sportos, nagy mérettel és tapasztalattal rendelkezem.
Amennyiben érdekel írjatok, szívesen küldök képeket is de ha kapcsolatra jelöltök akkor láttok rólam többet is.
Helyileg Miskolc környéke, de szívesen utazom akár hosszabb távokra is, akár Pest is szóba jöhet, de helyem is van.
Sziasztok!
Két dolgot keresünk most:
1. péntek estére (06.12.) Szekszárd környékén,
ÉS
2. szombat estére (06.13.) Bp-en
játszópartnert.
Képeink valósak, ahogyan szándékunk is.
NE kérdezd meg, így ismeretlenül, hogy "mi lesz?" vagy "mit lehet?" majd csinálni. Azt gondolom, hogy komolytalan és felelőtlen lenne részemről az, ha vakon bármit is előre ígérnék.
Azonban - megfelelő partner esetén - sok mindenre nyitott vagyok. - pláne hosszútávon.
Célkorosztály: 25-45
Elvárások: korrektség, intelligencia, higiénia, pontosság.
Előnyök: sportolói test, szép arc (ahogyan az enyém is az!), vagy extra nagy intim méret. (a kettő együtt pedig maga a lehetetlen, sajnos
Egyéb: a minőségi helyet mi biztosítjuk.
És kérlek, NE szórakozz a legnagyobb kincsünkkel, az IDŐNKKEL, mert mi sem tesszük fordítva. Aki a fenti időpontokban ráér és meg is jelenik (nem csak a farkát veri a képeimre a gépe előtt), csak az írjon privátban!
Várom a komoly és elszánt jelentkezőket!
A leveleket én (Niki) kezelem, a partnereim én válogatom meg.
üdv mindenkinek,
Niki
Két dolgot keresünk most:
1. péntek estére (06.12.) Szekszárd környékén,
ÉS
2. szombat estére (06.13.) Bp-en
játszópartnert.
Képeink valósak, ahogyan szándékunk is.
NE kérdezd meg, így ismeretlenül, hogy "mi lesz?" vagy "mit lehet?" majd csinálni. Azt gondolom, hogy komolytalan és felelőtlen lenne részemről az, ha vakon bármit is előre ígérnék.
Azonban - megfelelő partner esetén - sok mindenre nyitott vagyok. - pláne hosszútávon.
Célkorosztály: 25-45
Elvárások: korrektség, intelligencia, higiénia, pontosság.
Előnyök: sportolói test, szép arc (ahogyan az enyém is az!), vagy extra nagy intim méret. (a kettő együtt pedig maga a lehetetlen, sajnos
Egyéb: a minőségi helyet mi biztosítjuk.
És kérlek, NE szórakozz a legnagyobb kincsünkkel, az IDŐNKKEL, mert mi sem tesszük fordítva. Aki a fenti időpontokban ráér és meg is jelenik (nem csak a farkát veri a képeimre a gépe előtt), csak az írjon privátban!
Várom a komoly és elszánt jelentkezőket!
A leveleket én (Niki) kezelem, a partnereim én válogatom meg.
üdv mindenkinek,
Niki