Sziasztok. Hosszú távra keresek Párt! Utazni tudok!! Előre köszönöm ha írsz!!
Kunszentmárton mellett, ma esti játszó partnerem keresem egy igényes férfi személyében! A játék jellegét megbeszéljük privátban.
Kunszentmárton mellett, ma esti játszó partnerem keresem egy igényes férfi személyében! A játék jellegét megbeszéljük privátban.
Sziasztok!
Ma este párhoz csatlakoznék.Veszprém mellett van helyem.Érezzük jól magunkat!
Írjatok
Ma este párhoz csatlakoznék.Veszprém mellett van helyem.Érezzük jól magunkat!
Írjatok
Sziasztok ! Egy régi vágyam , hogy egy hármas szex közben , úgy nyalhassam a hölgy tagot , hogy amíg mi 69-ben vagyunk a férj hátulrol dugja ! Természetesen a punciát tisztára nyalnám , miután a férje tele lőtte ! Erre keresek házaspárt vagy csak párocskát....Budapestről vagy Pest megyéből !
Sziasztok! Párt keresek ahol rendszeresen a hölgy örömére lehetek.
Érettség, teltség nem hátrány. Bp fogadni tudok ,és utazni is. Sokminden lehetőség érdekel.
Érettség, teltség nem hátrány. Bp fogadni tudok ,és utazni is. Sokminden lehetőség érdekel.
Sziasztok!
40 éves, igényes, diszkrét férfi vagyok. Esztergom–Szentendre környékén ismerkednék hölgyekkel vagy párokkal. Szeretem a masszázst, szívesen kényeztetem a hölgyeket meleg olajjal.
Ha egy normális, nem kamus férfit keresel, írj bátran!
40 éves, igényes, diszkrét férfi vagyok. Esztergom–Szentendre környékén ismerkednék hölgyekkel vagy párokkal. Szeretem a masszázst, szívesen kényeztetem a hölgyeket meleg olajjal.
Ha egy normális, nem kamus férfit keresel, írj bátran!
Szia , Sziasztok !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol, akiknél az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol, akiknél az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük !
Hölgyet keresek nagy puncival , könnyen tágul, szeretne nagy farkat. Az sem baj ,ha pár tagja.
Budapesti 30 eves helyes fiu vagyok. Szeretnek parokkal szexelni hetero alapon
Sziasztok.Hölgy(Egyedűlálló-Barátnő-Feleség) partnerem nyalnám-kényeztetném.
Kedd éjszaka keresek aktiv partnert férfi vagy pár személyében pasziv lennék most akár sub ként is Budapest szolnok vonalon.
Irj privátba adj elérhetőséget megbeszéljük. Bármit meghalgatok nagy méret előnyben.
Irj privátba adj elérhetőséget megbeszéljük. Bármit meghalgatok nagy méret előnyben.
Kiskunfélegyházán vagy Kecskeméten szopnék kíváncsi hetero pasit.
Hölgyet vagy párt keresek, akik kedvelik az extrabb perverziokat. Minél nyitottabbak vagytok , annál jobb!
Alkalmi, vagy hosszabb távú viszony is érdekel. Bp, de szívesen utazom vidékre is!
Jelentkezzetek ha ilyenek vagytok , és élvezkedjünk tabuk nélkül
Alkalmi, vagy hosszabb távú viszony is érdekel. Bp, de szívesen utazom vidékre is!
Jelentkezzetek ha ilyenek vagytok , és élvezkedjünk tabuk nélkül
Szia , sziasztok !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Bi házaspár házibarátja lenék heves megyében
Zala , Vas megyében hölgyet masszíroznék, kényeztetnèk
Vagy párokhoz is csatlakoznék harmadiknak
Vagy párokhoz is csatlakoznék harmadiknak
Elhanyagolt, szenvedélyes, férfias, odaadó, ápolt, IQ, EQ rendben, vágyakkal teli, közvetlen, férfi keres hölgyeket, párokat szimpátia alapján.

Donato63