Sziasztok tolna Bács Fejér megye taliznek sok minden érdekel szexben kedvenc a labsex imádom kiverni női lábra írj privát
Látod mekkora kamu vagy!!! Képet nem kértem bu…zika!!!!2 napos álprofilal
(Ez egy válasz MerciAttila üzenetére (ma 13:14), amit ide kattintva olvashatsz)
Látod mekkora kamu vagy!!! Képet nem kértem bu…zika!!!!2 napos álprofilal
(Ez egy válasz külföldi üzenetére (ma 12:46), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok. 45éves, magára adó, diszkrét férfi, párhoz csatlakozna a hölgy örömére. Kezdő párhoz is. Masszázs, szendvics szex, punci nyalás, vagy amit szeretnétek. Győr
Házi barát az nekem van kitalálva. Elmegyek kényeztetem . Majd ha mindenkinek jó lett szépen haza megyek. Esetleg lehet programot csinálni de ez nincs Kőbe vésve. Írjatok. És nézzétek meg élőben. Puszika
A kamus te vagy . Kèpkèregetö b......zi
(Ez egy válasz külföldi üzenetére (ma 12:46), amit ide kattintva olvashatsz)
Kamusok,vigyázzatok
(Ez egy válasz MerciAttila üzenetére (ma 07:20), amit ide kattintva olvashatsz)
30 ÈV ALATTI hetero pasit keresünk hármashoz Budapesten!
Sziasztok ! Egy régi vágyam , hogy egy hármas szex közben , úgy nyalhassam a hölgy tagot , hogy amíg mi 69-ben vagyunk a férj hátulrol dugja ! Természetesen a punciát tisztára nyalnám , miután a férje tele lőtte ! Erre keresek házaspárt vagy csak párocskát....Budapestről vagy Pest megyéből !
Sziasztok pasit keresunk a hölgy örömére
Sziasztok Hazibarát lennék Baranya Tolna megyei párnál!
Sziasztok! Párokkal ismerkednék
Házi barát --állás --- kiadó a meló kitartó , kemény , szimpi férfit igényel . A munka rengetek de kellemes és fizetés azonnal helyben természetesen természetben ......
Hosszu tavra hàzibaratott keresnènk
Sziasztok. Hosszú távra keresek Párt! Utazni tudok!! Előre köszönöm ha írsz!!
Sziasztok ! Adatlapot olvass először is ! !Perverz —Házibarát lennék hosszútávra anyagiaktól mentesen ! Megbízható ,aranyos nyitott normális párt keresek ahol tényleg családias a hangulat és kevés a TABU bi is ok nálam !Mindenki -mindenkivel szex is ok ! Sok minden izgat engem : láb szex , anális dolgok , spermás játékok , terhes hölgyek csöpögő tejes cicik, spermás punci nyalás , szex közben punci nyalás , ketten egy punciban, 3-as /4-es vagy gruppen szex , Gang -bang szex , minden lyukat szeretek betömni !! Orál és anál szex alap ! Alak , méret , súly , intim méret , szőrös -nem szőrös nem érdekel csak a tisztaság , őszinteség számít és normális emberek keresek ! Nem vagyok trófea gyűjtő és lepedő akrobata sem ! Nyitott vagyok új dolgokra is !!Privátba írj ! Ne itt !!! Köszi Puszi -Pacsi Szeretem a fiatal párokat is
Sziasztok! Házibarátkoznék!!.....Heves,Borsod,Pest és Szolnok megye
Ismerkednènk hàzibarat jellegel
Igényes érzéki hölgy kényeztető masszőr lennék házibarátként!
Helyem van! Diszkréció adott és elvárt!
Helyem van! Diszkréció adott és elvárt!