Sziasztok tolna Bács Fejér megye taliznek sok minden érdekel szexben kedvenc a labsex imádom kiverni női lábra írj privát
Látod mekkora kamu vagy!!! Képet nem kértem bu…zika!!!!2 napos álprofilal
(Ez egy válasz MerciAttila üzenetére (ma 13:14), amit ide kattintva olvashatsz)
Látod mekkora kamu vagy!!! Képet nem kértem bu…zika!!!!2 napos álprofilal
(Ez egy válasz külföldi üzenetére (ma 12:46), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok. 45éves, magára adó, diszkrét férfi, párhoz csatlakozna a hölgy örömére. Kezdő párhoz is. Masszázs, szendvics szex, punci nyalás, vagy amit szeretnétek. Győr
Házi barát az nekem van kitalálva. Elmegyek kényeztetem . Majd ha mindenkinek jó lett szépen haza megyek. Esetleg lehet programot csinálni de ez nincs Kőbe vésve. Írjatok. És nézzétek meg élőben. Puszika
A kamus te vagy . Kèpkèregetö b......zi
(Ez egy válasz külföldi üzenetére (ma 12:46), amit ide kattintva olvashatsz)
Kamusok,vigyázzatok
(Ez egy válasz MerciAttila üzenetére (ma 07:20), amit ide kattintva olvashatsz)
30 ÈV ALATTI hetero pasit keresünk hármashoz Budapesten!
Sziasztok ! Egy régi vágyam , hogy egy hármas szex közben , úgy nyalhassam a hölgy tagot , hogy amíg mi 69-ben vagyunk a férj hátulrol dugja ! Természetesen a punciát tisztára nyalnám , miután a férje tele lőtte ! Erre keresek házaspárt vagy csak párocskát....Budapestről vagy Pest megyéből !
Sziasztok pasit keresunk a hölgy örömére
Sziasztok Hazibarát lennék Baranya Tolna megyei párnál!
Sziasztok! Párokkal ismerkednék
Házi barát --állás --- kiadó a meló kitartó , kemény , szimpi férfit igényel . A munka rengetek de kellemes és fizetés azonnal helyben természetesen természetben ......
Hosszu tavra hàzibaratott keresnènk
Sziasztok. Hosszú távra keresek Párt! Utazni tudok!! Előre köszönöm ha írsz!!
Sziasztok ! Adatlapot olvass először is ! !Perverz —Házibarát lennék hosszútávra anyagiaktól mentesen ! Megbízható ,aranyos nyitott normális párt keresek ahol tényleg családias a hangulat és kevés a TABU bi is ok nálam !Mindenki -mindenkivel szex is ok ! Sok minden izgat engem : láb szex , anális dolgok , spermás játékok , terhes hölgyek csöpögő tejes cicik, spermás punci nyalás , szex közben punci nyalás , ketten egy punciban, 3-as /4-es vagy gruppen szex , Gang -bang szex , minden lyukat szeretek betömni !! Orál és anál szex alap ! Alak , méret , súly , intim méret , szőrös -nem szőrös nem érdekel csak a tisztaság , őszinteség számít és normális emberek keresek ! Nem vagyok trófea gyűjtő és lepedő akrobata sem ! Nyitott vagyok új dolgokra is !!Privátba írj ! Ne itt !!! Köszi Puszi -Pacsi Szeretem a fiatal párokat is
Sziasztok! Házibarátkoznék!!.....Heves,Borsod,Pest és Szolnok megye
Ismerkednènk hàzibarat jellegel
Igényes érzéki hölgy kényeztető masszőr lennék házibarátként!
Helyem van! Diszkréció adott és elvárt!
Helyem van! Diszkréció adott és elvárt!

onpar