Szia , Sziasztok !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol, akiknél az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol, akiknél az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük !
Budapesten napközben unatkozó hölgynek lennék alkalmi partnere, rendszeres karbantartója. Esetleg párokhoz beszállnék/besegítenék kizárólag hetero alapon
Régi új vagyok itt, le is tudtok informálni a hitelésségemről akár itt az oldalon! Korrektség és diszkréció adott, elvárt!
Szívesen vagyok lánnyal, hölggyel, nővel és asszonnyal...Kölcsönös szimpátia esetén csakis!
Párokhoz is csatlakozom, hetero alapon. Kérem, csak aki komolyan gondolja és nem csak beszélgetni akar róla! Csinálni a legjobb! Nagyon igényes fiatal férfi vagyok, szeretek adni nagyon. Kisebb nagyobb pozitív tapasztalatom is akad.
Adottságaim és egyebek az adatlapon. Igen a képen én vagyok, és az egyes amatőr fotókon is. Ezt és így kapod tőlem valójában is! Nincs takargatni valóm....csak élvezzük ki, ha találkozunk!
Szívesen vagyok lánnyal, hölggyel, nővel és asszonnyal...Kölcsönös szimpátia esetén csakis!
Párokhoz is csatlakozom, hetero alapon. Kérem, csak aki komolyan gondolja és nem csak beszélgetni akar róla! Csinálni a legjobb! Nagyon igényes fiatal férfi vagyok, szeretek adni nagyon. Kisebb nagyobb pozitív tapasztalatom is akad.
Adottságaim és egyebek az adatlapon. Igen a képen én vagyok, és az egyes amatőr fotókon is. Ezt és így kapod tőlem valójában is! Nincs takargatni valóm....csak élvezzük ki, ha találkozunk!
Sziasztok!
Nyitott, diszkrét pàrral ismerkednék, baràtkoznék.
Nyitott, diszkrét pàrral ismerkednék, baràtkoznék.
Sziasztok
Közelemből keresek hellyel rendelkező partnereket, titkos kapcsolatra, hétköznap délelőtti, vagy kora délutáni órákra. Hölgyekkel vagy párokkal ismerkednék. Párokkal megbeszélés kérdése, hogy kizárólag hetero alapon, vagy mindenki örömére találkozunk. Maximális diszkréció elengedhetetlen.
Közelemből keresek hellyel rendelkező partnereket, titkos kapcsolatra, hétköznap délelőtti, vagy kora délutáni órákra. Hölgyekkel vagy párokkal ismerkednék. Párokkal megbeszélés kérdése, hogy kizárólag hetero alapon, vagy mindenki örömére találkozunk. Maximális diszkréció elengedhetetlen.
Keresek egy jófej hetero barátot,urat,srácot aki imádja a női testet,puncit izgató csajos masztizós szexvideókat,nagyon szeret hokizni(rendszeresen!) Benne volna egy jó közös hokiban,közben iszogatni,dumálni..a lényeg hogy érezzük jól magunkat.Igényes ápolt vékony sportos Pestmegyei srác vagyok.Helyem van,Kérlek akkor irj ha eltudsz jönni!Köszönöm!
Szexi napot és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Sziasztok tolna Bács Fejér megye taliznek sok minden érdekel szexben kedvenc a labsex imádom kiverni női lábra írj privát
Látod mekkora kamu vagy!!! Képet nem kértem bu…zika!!!!2 napos álprofilal
(Ez egy válasz MerciAttila üzenetére (2026. 06. 14. vasárnap 13:14), amit ide kattintva olvashatsz)
Látod mekkora kamu vagy!!! Képet nem kértem bu…zika!!!!2 napos álprofilal
(Ez egy válasz külföldi üzenetére (2026. 06. 14. vasárnap 12:46), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok. 45éves, magára adó, diszkrét férfi, párhoz csatlakozna a hölgy örömére. Kezdő párhoz is. Masszázs, szendvics szex, punci nyalás, vagy amit szeretnétek. Győr
Házi barát az nekem van kitalálva. Elmegyek kényeztetem . Majd ha mindenkinek jó lett szépen haza megyek. Esetleg lehet programot csinálni de ez nincs Kőbe vésve. Írjatok. És nézzétek meg élőben. Puszika
A kamus te vagy . Kèpkèregetö b......zi
(Ez egy válasz külföldi üzenetére (2026. 06. 14. vasárnap 12:46), amit ide kattintva olvashatsz)
Kamusok,vigyázzatok
(Ez egy válasz MerciAttila üzenetére (2026. 06. 14. vasárnap 07:20), amit ide kattintva olvashatsz)
30 ÈV ALATTI hetero pasit keresünk hármashoz Budapesten!
Sziasztok ! Egy régi vágyam , hogy egy hármas szex közben , úgy nyalhassam a hölgy tagot , hogy amíg mi 69-ben vagyunk a férj hátulrol dugja ! Természetesen a punciát tisztára nyalnám , miután a férje tele lőtte ! Erre keresek házaspárt vagy csak párocskát....Budapestről vagy Pest megyéből !
Sziasztok pasit keresunk a hölgy örömére
Sziasztok Hazibarát lennék Baranya Tolna megyei párnál!
Sziasztok! Párokkal ismerkednék
Házi barát --állás --- kiadó a meló kitartó , kemény , szimpi férfit igényel . A munka rengetek de kellemes és fizetés azonnal helyben természetesen természetben ......

Kezdő bi
Henessy